Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Parçalı forma bekliyoruz bakalım nasıl bişi olucak...
    " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Çubuklu forma Gelecek senenin çubuklu forması olacak. bu sene beklemeyelim yani

Ama şu parçalıyı merak ettim
      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Parçalı forma bekliyoruz bakalım nasıl bişi olucak...

Böyle birşey olur herhalde.

Yorum

• Bu arada Werder Bremen 2009 sezonu itibaren Nike ile anlasmis. 5 senelik sözlesme icin Nike, Werder Bremene 4 Milyon Euro ödeyecek.
          onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
          NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• Ya da;

Bunun bordo-mavilisi...

Yorum

• Çubuklu istedik parçalı verdiler.Çubuklu seneye kaldı.

İnşallah bu parçalılarda depodan olmaz.
              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Bize özel olarak üretildiği yazıyor. İnşallah logomuz nakışlı olur da formayı alırız. Ve bol sayıda üretilmesi lazım. Yakalı modellere sahibiz zaten.

Fakat daha önce de kullandığımız dediği için muhtemelen Mehmet'in gösterdiği formalardan olacak.

Keşke farklı bir şey olsa. Parçalı fakat yakasız olsun mesela

Yorum

• Yorum

• Bize özel derken neyden bahsediyorlar ?

Diğer takımlara da aynı üretimden veriyorlar işte.

Bunun nesi özel sadece renkleri farklı.

Şöyle değişik bir stili olan forma üretemez mi bunlar ? Hani bize özel olanından.
                    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Bize özel demek bizim istediğimiz renk ve modelden sadece bizim için üretiyor olmaları demek.

Parçalı forma modeli bizim renklerimizde güzel durmuyor bence.
                      Çubuklu için bu kadar talep varken parçalı forma nereden çıktı anlamadım.
                      Hadi Galatasaray'ın parçalı forması onlar için klasik, fakat bizim için öyle bir durum yok ki.

Bu seneki Barcelona formasını göz önüne alarak düşündülerse bile Barça'nın renkleri ile bizim renklerimiz aynı değil ki. Aynı etkiyi yapmaz yani. Bizim renklerimizi en güzel gösteren tasarımlar çubuklu forma ve bu sene giydiğimiz gövdesi bordo kolları mavi olan formalar.

Bize özel formalar da armalar nakış olacak ve sponsor logoları ile birlikte Nike'tan hazır gelecektir. Tasarımda ayrıcı bize özel detaylar da eklenecektir formaya bize özel fontlarımızla birlikte tabii.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ben bu sene için hiç bir şey beklemedim, beklemiyorum da Nike'tan.

Gelecek sene için benim beklentilerim.

Bir de yeni parçalı forma ile beraber 6. formamız olacak heralde.

Yahu 3 adet forma olsun, gerisi fazla.

Yorum

• bencede 6 tane fazla zaten turuncuyla bordoyu hiç giymiyoruz...şu parçalı forma nsl olucak bakalım...
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• 3 forma yeter tabiki. uzun kollusu kısa kollusu ve bendenleri tam olduktan sonra. sen 8 çeşit forma yap kimisinin uzun kollusu olmasın kimisinin bedeni.

Yorum

• İlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Parçalı forma bekliyoruz bakalım nasıl bişi olucak...
                              çok ta merak etme bence,
                              Ankarasporun,Es-Es'in veya dünyada Nike giyen her hangi bir takımın parçalı formasının aynısı olacak tabi tek fark Bordo-Mavi olacak,oda hiç birimizin içine sinmeyecek.
                              2. devreyi de değil biz gelecek sezonu bekleyelim en iyisi.
                              6 forma yerine 3 formamız olsun,ısrar edelim klasikler arasına girsin.
                              1-Şimdi giydiğimiz gövde Bordo kollar Mavi olan
                              2-Çubuklu
                              3-her hangi birisi,beyaz olur-parçalı olur fark etmez.
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• yapsınlarda gidip alayım hemengüzel olacağını tahmin ediyorum
                                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                                As Roma
                                Francesco Totti "10"
                                Twitter:cemtotti61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X