arkadaşlar merhabalar ankarada yaşayan arkadaşlar için bi bilgi ve müjde verim dedim.Kızılayda bulunan taraftar adlı mağazada takımımızın forması bulunmaktadır.Forma almayan herkes hücümmmmmmmmmm Taraftar - Kızılay Şubesi Menekşe - 1. Sok. No: 12 / 217 - D Onur Çarşısı yanı Kızılay / Ankara (0312 424 18 87 – 6)
Bence formalarımız çok güzel, sade olabilir ama Fransa takımlarına baktığın zaman sade formanın çok daha güzel olduğunu görebilirsin.
Fransız formalarının sade olmamasının tek nedeni aldıkları reklamlardır. şortun kıç kısmına bile reklam alıyorlar. forma sade bile olsa kalabalık oluyor reklamlar yüzündne, büyük takımlar bir tek çok rağbet etmiyorlar reklamlara.
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
arkadaşlar şimdi zeynep giyimden geldim.formalar bitmek üzere.mavi formadan 1tane (xl) bordo formadan 1 tane (xl) turuncudan da L ve XL olmak üzere 5-6 tane kalmış.
ordaki görevli çocuk yeni formalar için yeniden sipariş verdiklerini ama ne zaman geleceğini bilmediklerini söyledi.çocuk formaları sormak için 1 günde 250 tane telefon geldiğini ve yetişemediklerini söyledi.formalar dün gelmiş geldiği gibi de bitmiş zaten.
söylediğine göre satışlar çok iyi olduğu için nike kulübe bile forma vermek istemediğini formaları kendi mağazalarında satmak istediğini söyledi.
şöyle adam gibi forma neden yapmıyorlar anlamış değilim.hani ben anlamadım-nike anlamadı-YAHU FORMALARDAN SORUMLU YÖNETİCİLER İSE GİDİP BİR MODACIDAN TASARIMDA MI ALAMIYOR
Hırvatistan'ın formalarından mı? Gerçekten çok orjinal bir tasarım Hırvatistan milli takımının formaları. Bizi tasarımcı yapsaydılar kesin müthiş formalar üretirdik.
Yorum