Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şu ürünleri taksit taksit yerine tümüyle koysalar
    ne zaman istenilen herşey olacak acaba ts club ta
    En son Bülent Bayraktar tarafından düzenlendi; 26.09.2008, 16:31.

Yorum

• Forma almak isteyen içn 45 ytl lik forma gayet uygun gibi. Dediğim gibi, almak isteniyorsa uygun da var , eheh

avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• Bugün Kadıköy'e yine sordumDaha sormadan cevap veriyorlar yaBayramdan sonra bütün modeller gelecekmiş.
        -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Antrenman şortundan bahsediyorum

Bence de o fiyat ne öyle ya Sanki altın işleme var üzerinde. Forma bezinden de az malzeme harcanıyor üstelik Bi forma daha alırım o paraya
          Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bugün Kadıköy'e yine sordumDaha sormadan cevap veriyorlar yaBayramdan sonra bütün modeller gelecekmiş.
            esmer abla ordamıydı bayan yokedici
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              esmer abla ordamıydı bayan yokedici
              Onu görmedim Diğerleri ordaydı o bayanı hiç görmedim desemBen diğerleriyle konuşuyorum diğerleri tanıyor beni
              -1461 TRABZON-

Yorum

Onu görmedim Diğerleri ordaydı o bayanı hiç görmedim desemBen diğerleriyle konuşuyorum diğerleri tanıyor beni
                ben resmini çekip buraya koycam birde tevekkal bi adam var orda zayıf enteresan bir dükkan koskoca takımımızın forma satılan yeri yok kimlerle uğraşıyoruz işte
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Nike'in sponspor oldugu kuluplerin bir cogu kendi özel üretimi formaları ile sahaya cıkıyorlar.. Bizim sansızlıgımız sezon öncesinde sponsorluk anlasması yapmamız ve bize özel formaların üretilmemesi.. Hic yoksa ikinci yarı yapılacak olan cubuklu formanın bize özel olmasını istiyorum.. Ve diger sponsor oldukları takımlara yaptıkları gibi yaka arkasına Trabzonspor yazılmasını istiyorum.. Bu bizim hakkımız olmalı sanırım =)
                  "Turist" Okur Yazar..
                  Sezon öncesi ve sezon arası transfer ve formaları takip eder..

Not: Akyazı'yı sürekli takip eder..

Yorum

• Yurt disinda yasayan arkadaslar; trabzonspor.com.tr'den alis veris yaptiniz mi hic? Yaptiysaniz, tecrübelerinizi aktarsaniz memnun olurum Mesela kac günde geliyor, posta parasi ne kadar, vs.
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Bursa'ya forma geldi mi? bilgisi olan varsa ,lütfen.
                      Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                      Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                      Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bursa'ya forma geldi mi? bilgisi olan varsa ,lütfen.
                        Bildiğim kadarıyla yok, yani en son gittiğimde yoktu. Ama sık sık bakmakta yarar var. Koca BursaDA illaki getiren biri çıkar...

Altıparmaktaki, berk spor a bakmanı önerebilirm. Oraya her sene gelir.

Ayrıyeten, internet sitesinden de verebilirsin, gayet basit.
                        avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• sitedeki kollar mavi gövde bordo forma maç forması mı yoksa taraftar forması mı, bilen varsa aydınlatabilir mi lütfen?
                          TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• İlk olarak ulatwilight tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sitedeki kollar mavi gövde bordo forma maç forması mı yoksa taraftar forması mı, bilen varsa aydınlatabilir mi lütfen?
                            Maç forması kardeşim
                            Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                            Her Türlü

Yorum

Bugün Kadıköy'e yine sordumDaha sormadan cevap veriyorlar yaBayramdan sonra bütün modeller gelecekmiş.
                              bende dün kadıköye sordum hepsinden var turuncu bayramdan sonra gelicek dediler
                              Yeterki ONUR'suz
                              olmasın
                              aŞk
                              !

Yorum

• İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bende dün kadıköye sordum hepsinden var turuncu bayramdan sonra gelicek dediler
                                kadıköyde nerde bu yer?
                                İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                                Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X