Onu görmedim Diğerleri ordaydı o bayanı hiç görmedim desemBen diğerleriyle konuşuyorum diğerleri tanıyor beni
ben resmini çekip buraya koycam birde tevekkal bi adam var orda zayıf enteresan bir dükkan koskoca takımımızın forma satılan yeri yok kimlerle uğraşıyoruz işte
Nike'in sponspor oldugu kuluplerin bir cogu kendi özel üretimi formaları ile sahaya cıkıyorlar.. Bizim sansızlıgımız sezon öncesinde sponsorluk anlasması yapmamız ve bize özel formaların üretilmemesi.. Hic yoksa ikinci yarı yapılacak olan cubuklu formanın bize özel olmasını istiyorum.. Ve diger sponsor oldukları takımlara yaptıkları gibi yaka arkasına Trabzonspor yazılmasını istiyorum.. Bu bizim hakkımız olmalı sanırım =)
"Turist" Okur Yazar..
Sezon öncesi ve sezon arası transfer ve formaları takip eder..
Yurt disinda yasayan arkadaslar; trabzonspor.com.tr'den alis veris yaptiniz mi hic? Yaptiysaniz, tecrübelerinizi aktarsaniz memnun olurum Mesela kac günde geliyor, posta parasi ne kadar, vs.
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum