Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• rakip takımın logosu yok formanın üstünde.adidas unutmuş koymayı

Yorum

• beyler turuncu formanın altına en güzel beyaz şort ile beyaz çorap gider gibi geliyor bana....
      TrabzonspoR

Yorum

• İlk olarak martinpetrov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        rakip takımın logosu yok formanın üstünde.adidas unutmuş koymayı
        birde bizimkilere kiziyoruz biz arada sirada

birde bence turuncu formada kombinasyon felan olmamali.. forma turuncu ise short´da turuncu olsun... corap rengi ne olursa olsun
        En son M.Kılıç50 tarafından düzenlendi; 01.08.2008, 02:55.
        *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
        ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Ya bu macta kı renk kombınesı hıc olmamıs o ne ole truncu bordo mavı
          Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• rakip takimin sponsoru tatlises food

Yorum

• beyaz şort turuncu forma olmalı... normlade bordo ve turuncu uyumludur ama benimde gözüm kesmedi nedense... hollandadan alıştık diye herhalde yıllardır onlarda beyaz şort turuncu forma giyerler
              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu ne yaaaaaaaaaa bı ınsan hıc estetıkten anlamasda bıle o adama onu gıydırmezzzzzzz
                Bundna z bezi olur ancak... çok kötü durmuş, tony çıkar onu evladım , ts amblemi nasılsa yapıştırma onuda sökelim... verelim avni aker'de toz alsınlar onla...
                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Bence kombinasyon gayet basarili...

Yorum

• istanbul da hala sadece güngören de mi forma var? internet te çalışmıyor. umarım maça yetiştirirler.

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      7500 adetten fazla satıldı..
                      yani hedefe 92500 den az kaldı
                      İmza...

Yorum

• ben dün yeni formalardan 2 tane daha aldım ve forma sayısı 5 çıkdı arkadaşlar formamla alır almaz akşam ev gittim hemem giyip söyle bir tur attım b.çekmece sokaklarında tanıdığım tüm herkese formayı gösterdim almaları konusunda temkimde bulundum
                        Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• Bu renk kombinasyonlarını kim yapıyorsa, o adamın evini filan merak ediyorum. Kahverengi pempe duvarlar filan vardır artık... Hayatımda bu kadar berbat(daha ağırını söylemek geliyor içimden) bir kombinasyon görmedim. Hiç birşey bilmiyorsan Avrupa şampiyonasındaki Hollanda milli takımına bak da öğren kardeşim... Turuncu forma altında beyaz veya mavi şort olur, konçlar dahil olmak üzere asla bordo kullanılmaz... Turuncu gibi bir rengin bile içine ettiniz yani... Helal olsun...

Yorum

• bence turuncu-bordo kombinasyonu gayet iyi. turuncu beyazda olabilr ama mavi kesinlikle turuncuyla olmaz.
                            elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                            TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                            legends never die ...

Yorum

• İlk olarak Halil Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ben dün yeni formalardan 2 tane daha aldım ve forma sayısı 5 çıkdı arkadaşlar formamla alır almaz akşam ev gittim hemem giyip söyle bir tur attım b.çekmece sokaklarında tanıdığım tüm herkese formayı gösterdim almaları konusunda temkimde bulundum
                              Ne yaptın Halil! Temkimde değil temkinde bulunacaktın, kimse almayacak şimdi formaları
                              İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN

Yorum

• Atletic Bilbao yeni sezon formaları.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X