beyaz şort turuncu forma olmalı... normlade bordo ve turuncu uyumludur ama benimde gözüm kesmedi nedense... hollandadan alıştık diye herhalde yıllardır onlarda beyaz şort turuncu forma giyerler
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
bu ne yaaaaaaaaaa bı ınsan hıc estetıkten anlamasda bıle o adama onu gıydırmezzzzzzz
Bundna z bezi olur ancak... çok kötü durmuş, tony çıkar onu evladım , ts amblemi nasılsa yapıştırma onuda sökelim... verelim avni aker'de toz alsınlar onla...
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
ben dün yeni formalardan 2 tane daha aldım ve forma sayısı 5 çıkdı arkadaşlar formamla alır almaz akşam ev gittim hemem giyip söyle bir tur attım b.çekmece sokaklarında tanıdığım tüm herkese formayı gösterdim almaları konusunda temkimde bulundum
Bu renk kombinasyonlarını kim yapıyorsa, o adamın evini filan merak ediyorum. Kahverengi pempe duvarlar filan vardır artık... Hayatımda bu kadar berbat(daha ağırını söylemek geliyor içimden) bir kombinasyon görmedim. Hiç birşey bilmiyorsan Avrupa şampiyonasındaki Hollanda milli takımına bak da öğren kardeşim... Turuncu forma altında beyaz veya mavi şort olur, konçlar dahil olmak üzere asla bordo kullanılmaz... Turuncu gibi bir rengin bile içine ettiniz yani... Helal olsun...
ben dün yeni formalardan 2 tane daha aldım ve forma sayısı 5 çıkdı arkadaşlar formamla alır almaz akşam ev gittim hemem giyip söyle bir tur attım b.çekmece sokaklarında tanıdığım tüm herkese formayı gösterdim almaları konusunda temkimde bulundum
Ne yaptın Halil! Temkimde değil temkinde bulunacaktın, kimse almayacak şimdi formaları
Yorum