Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gurbetcilik iste bi baska oluyor

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ya arkadaslar ya, ne güzel Trabzonda yasiyorsunuz. TS Club`a yakin olan birisi varsa hemen bi fotograf cekse olmazmi? (gizli gizli )

gizli gizli derken bi isciii ,iscii yok mu orda calisan vardir....gecen sene birleri cekmisdi öyle resimde.......
      TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

• Kimse Forma almadimi daha? alanlar foto ceksin bari
        Tikandim haaa
        BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• Güvendiğim, zevkine herşeyine inandığım birinden duyduğum kadarıyla forma beklentilere pek karışılık verecek gibi değil-miş.

Ben görmeden ve özellikle dokunmadan kendi adıma yorum yapmayacağım gene de..

Ama; Eğer ki Nike bu sene de tatmin edemez ise geçen sene hiçbirşey demedim eleştirmedim, ağzımı açmadım ilk senesi dedim..

Bu sene benden çekeceği var.. Geçen senekileride katacağım işin içine..
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• fotoğraf falan istemiyoruz.
            çekenin fotoğraf makinesi soluk çekecek ya da açısından dolayı arması büyük, reklamı kaymış olarak görünecek.

sonra bunlar Trabzonspor'a yakışmaz, biz bunun için mi bekledik diye yok yere kıyamet kopacak forumda.
            profesyonel tanıtımı bekleyelim, sabrettik onca zaman, iki gün daha sabredilmeli tepkilerin daha olumlu olması için!!!

Yorum

• tanitim gerceklerin üstüne gecmezki
              formanin hali ayni kalacak

Yorum

• Vaybe. 10 saat icerisinde ne cok gelisme oldu. Okula gittim, geldim, bi baktim fotograf felan ekliyecem diyo Zafer abi

Yakanin ense bölümünde TRABZONSPOR yazildigina cok sevindim. Ince detaylar formalarimizi dahada güzel gösterecekdir.
                .

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kimse Forma almadimi daha? alanlar foto ceksin bari
                  Tikandim haaa
                  ççç senin bu Avrupa Yakasi agirlikli Yorumlarina Bayiliyorum
                  *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                  ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    resimler 15 dk sonra geliyor arkadaşlar

arkadaş foruma resim çekmeye gönderdim,gelir şimdi
                    aah zafer ah
                    İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    zafer abi süre doldu heralde resimleri yüklüyosun
                    İlk olarak 3cale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    32 uye 14 misafir zafer ağbiden gelecek fotoları bekliyor
                    İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    çok heyecanlandım abi bekliyoruz!
                    İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bekliyoruz.
                    İlk olarak Osman Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    birsürü yapicak isim var
                    heyecanli bir sekilde bekliyorum
                    İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Zafer abi en son 17.36 da aktif olmuş. fotoğrafları yüklüyordur heralde. Yani inşallah
                    İlk olarak Sadullah KAPICIOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    çok beklersiniz !
                    Sadullah Zaferi tanımış anlaşılan
                    İlk olarak 3cale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    zafer ağbi ortalıkta yok
                    eee Zafer bu. inanmışmıydınız ki?
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Formalar mı çıkmış ?

Yorum

• En çok merak ettiğim şey, merak edilenin ne olduğu? Standart Nike kolleksiyonundan bir çubuklu forma, yapıştırma arma haricinde belki bir iki ufak detay göreceğiz. Standart, standart, standart Nike kreasyonu dışında bize has bir şeyin olmadığını (Sadece hazır kumaşlar yerine bizim renklerimizle aynı kesimlerin yapıldığını) bildiğimize göre merakla beklenen nedir? Beyaz şerit üzerindeki Trabzonspor yazısı mı? Eğer öyleyse hakikatten benim renktaşlarımın sevgisi üzerine sevgi yok...

Yorum

• şiştim 6 sayfa okudum bi resim göremedim bi maden suyu içeyim belki koyulur resim :
                          Zuğaşi Berepe
                          Çoban Express

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Güvendiğim, zevkine herşeyine inandığım birinden duyduğum kadarıyla forma beklentilere pek karışılık verecek gibi değil-miş.

Ben görmeden ve özellikle dokunmadan kendi adıma yorum yapmayacağım gene de..

Ama; Eğer ki Nike bu sene de tatmin edemez ise geçen sene hiçbirşey demedim eleştirmedim, ağzımı açmadım ilk senesi dedim..

Bu sene benden çekeceği var.. Geçen senekileride katacağım işin içine..
                            öncelikle beklentilrein ne olduğuna ve derecesine bakmak lazım. 2009-2010 kreasyonunda yer alan formalardan barçaya verip te bize özel kreasyon yapmasını beklememeliyiz. bekliyorsak ki böyle bir beklenti var. o zaman şimdiden hayal kırıklığına uğradınız demektir. nike en kötüsü bile tartışmasız puma dan daha iyi olduğu kesin. bence en önemli unsur renklerin kullanılışı. renkleri düzgün kullansınlar, lacivert-kırmızı değil bordo-mavi forma yapsınlar. tabi bunları yaparken nasıl olsa bordo-mavi çuvalda olsa giyinir millet dememeliler ki böyle düşünmeyeceklerdir zaten.

nike nin yapacağı formaların tasarımı belli, fazlasını beklememeli hiç kimse, burada önemli, olan kulübün ekleyeceklerini ekleme kriteri, eklemede ki başarısı. bence bir sorun çıkarsa nike değil kulüp öncelikli olmalı. bizi barça ile kıyaslamayın dediğimde bana bizi ankaraspor ile İBB ile aynı kefeye koyuyor ama nike diyorlardı, o zaman bu yıl İBB nin giyeceğim model ile BARÇA nın giyeceği model arasında sadece renk farkı var, bunuda dikkate alsınlar. nike şimdi ibb ile barçayıda aynı kefeyemi koymuş oluyor. nikefit kumaş olarak çok güzel olan beyaz forma kumaşını diğer modellere uygularsalar ki çubuklu özellikle sanırım 120 tl minimum fiyat ile çıkar, alacakların sayısıda minimum olur.
                            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak mehmedinho50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ççç senin bu Avrupa Yakasi agirlikli Yorumlarina Bayiliyorum
                              hehe
                              BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                öncelikle beklentilrein ne olduğuna ve derecesine bakmak lazım. 2009-2010 kreasyonunda yer alan formalardan barçaya verip te bize özel kreasyon yapmasını beklememeliyiz. bekliyorsak ki böyle bir beklenti var. o zaman şimdiden hayal kırıklığına uğradınız demektir. nike en kötüsü bile tartışmasız puma dan daha iyi olduğu kesin. bence en önemli unsur renklerin kullanılışı. renkleri düzgün kullansınlar, lacivert-kırmızı değil bordo-mavi forma yapsınlar. tabi bunları yaparken nasıl olsa bordo-mavi çuvalda olsa giyinir millet dememeliler ki böyle düşünmeyeceklerdir zaten.

nike nin yapacağı formaların tasarımı belli, fazlasını beklememeli hiç kimse, burada önemli, olan kulübün ekleyeceklerini ekleme kriteri, eklemede ki başarısı. bence bir sorun çıkarsa nike değil kulüp öncelikli olmalı. bizi barça ile kıyaslamayın dediğimde bana bizi ankaraspor ile İBB ile aynı kefeye koyuyor ama nike diyorlardı, o zaman bu yıl İBB nin giyeceğim model ile BARÇA nın giyeceği model arasında sadece renk farkı var, bunuda dikkate alsınlar. nike şimdi ibb ile barçayıda aynı kefeyemi koymuş oluyor. nikefit kumaş olarak çok güzel olan beyaz forma kumaşını diğer modellere uygularsalar ki çubuklu özellikle sanırım 120 tl minimum fiyat ile çıkar, alacakların sayısıda minimum olur.
                                Her bütçeye ayrı çeşit çıkarsın.. Satmayacak mı sonuçta.. Ben kalite istiyorum üzerimde durduğunda parlayacak kendini gösterecek bir forma istiyorum..

Bunu gene görsekte bu sadece bizim renklerimizin harkuladeliğinden oluyor..

Erken yorum yapmak istemiyorum.. Formayı görmediğim, dokunmadım.. Hele bi görelim.. Ben söyleyeceklerimi söylerim..

Puma forma almış adamız.. Nike mı almayacaz gene alırız ama zaten alıyoruz diye isteklerimiz görmezden gelinemez..
                                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X