İlk olarak stormtiger61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak stormtiger61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleButun bu olanlardan sonra dun Nike in Londra daki merkez ofisini arayip forma dizaynirlardan birisi ile konusmak istedigimi soyledim. Ve tahmin edebileceginiz gibi icimde biriken ne varsa hepsini kendisine soyledim. Adam sok oldu ama hak etmislerdi bunu.
Simdi kendimi cok daha rahatlamis hissediyorum. Uzun zamandir bu kadar kufur etmemistim ama uzerimden buyuk bir agirlik kalkti yav. Oh be.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak stormtiger61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleButun bu olanlardan sonra dun Nike in Londra daki merkez ofisini arayip forma dizaynirlardan birisi ile konusmak istedigimi soyledim. Ve tahmin edebileceginiz gibi icimde biriken ne varsa hepsini kendisine soyledim. Adam sok oldu ama hak etmislerdi bunu.
Simdi kendimi cok daha rahatlamis hissediyorum. Uzun zamandir bu kadar kufur etmemistim ama uzerimden buyuk bir agirlik kalkti yav. Oh be.pele good , maradona better , george best
Yorum
-
Dün Kadıköy'e gittim bir iş için, gitmişken bizim formaları satan bi yer var yazıcıoğlunun orda (Manolya Spor), oraya sorayım dedim gelmişmi formalar diye. Adama sordum Abi Nike Formaları geldimi dicektim, abi nike der demez adam kafası yukarı aşağa sallıyarak yok gelmedi dedi
bende; " abi niye gelmiyo hala sezon bitcek nerdeyse " dedim
abi ; " ne bilim bize her hafta cumartesi gelcek diyolar deniliyo ama kaç cumartesi geçti " dedi.
ve Sonrada Şakayla karışık ekledi ; " formalar gelse ben haftada 50 milyar kazanırım."
buda bizim taraftar potansiyelimizi gösteriyo.Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ• MåÑÎŦà¥I •
Yorum
-
İlk olarak Şenol YİĞİT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün gidip Manolya Spor'a bide ben sorayım formalar geldimi diye..Adam iyice çıldırsın
en sonunda cama yazı asacak
'' Trabzonspor forması gelmemişdir ''
pele good , maradona better , george best
Yorum
-
İlk olarak Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende sorayım da adam külliyen kafayı yesin
en sonunda cama yazı asacak
'' Trabzonspor forması gelmemişdir ''
Més Que Un Club
Yorum
-
Simdi kendimi cok daha rahatlamis hissediyorum. Uzun zamandir bu kadar kufur etmemistim ama uzerimden buyuk bir agirlik kalkti yav. Oh be.
halen daha küfürle bir şeyler yepılabileceğini düşünen taraftarlarımız var boşuna mı onca başlık açılıp yazı yazılıyor bu forumda. o kadar fikir alış verişi oluyor. işin kolayı varmış ne diye bunca çaba aç telefonu bas küfürü işin hallolsun. ne için uğraşıyoru ki.
Yorum
-
Simdi kendimi cok daha rahatlamis hissediyorum. Uzun zamandir bu kadar kufur etmemistim ama uzerimden buyuk bir agirlik kalkti yav. Oh be.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak Gürkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDesenize bu kadar küfürle bir haftaya kalmaz yeni modeller ve çeşitlerle yeni formalarımız tüm nike mağazalarında yerini alacaktır.
halen daha küfürle bir şeyler yepılabileceğini düşünen taraftarlarımız var boşuna mı onca başlık açılıp yazı yazılıyor bu forumda. o kadar fikir alış verişi oluyor. işin kolayı varmış ne diye bunca çaba aç telefonu bas küfürü işin hallolsun. ne için uğraşıyoru ki.
kufuru savunmuyorum asla... bazi kurumlara kufuru bastiktan sonra yola geldiklerine cok fazlasiyla sahit oldum...
konumuz forma :
ben formalarimizi begeniyorum.. bordo mavi formamiz beyaz ve mavi formalarimiz super!
Yorum
-
İlk olarak Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesanırım arkadaş mübalağa yaptı ? heralde - sanırsam - inşallah ?
bencede küfür etmemiştir ağzından cıkan kelimeler biraz argoya kacmıştır...ama o mübala etti öle umuyorum....
Yorum
-
Bu Kulüpte bu forma tedarik rezaletinin bir sorumlusu muhakkak vardır....
Millet forma almak istiyor forma bulamıyor...Böyle bir şey herhalde dünyada yaşanmamıştır...
Bugün yalavodaki özdilek magazasına gittik Adidas,nike,umro ve bilümüm tüm spor malzemesi firmaları yanyana dizilmiş hepsinin reyonlarında ezik takımların boy boy ebad ebad formaları mevcut oda yetmiyor tüm dünya takımının formaları bile var bu sene NBA şampiyonu celticsin forması bile mevcut..nike magazasında mencester united formaları boy boy...Soruyorum görevliye arkadaşım bizim formalar ne zaman gelecek diye adam mal mal bakıyor...Sonrada gülerek abi sizin kulüp herhalde forma satmak istemiyor diyor çünkü adamın söyledigine göre günde 50 kişi forma soruyormuş...
Şimdi soruyorum kim bu rezaletin sorumlusu....kimse... bu kulüpten defolsun gitsin..
Şu kulüpten haybiye maaş alan bir ton müdür var....Onlara her gün beddua ediyorum...En son Atalay tarafından düzenlendi; 31.08.2008, 18:47.Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum