Bu sene yarım yamalak hazırlıksız yapılan formalar yok satarken, seneye takım başarılı olup, kendine özel tasarımlı formaları ve ürünleri ile yapacağı satışları düşünemiyorum.
Umarım bu büyük potansiyeli yönetim ve Nike görüyordur.
valla nike bilir sonuçta ürünü satan onlar abi.isterlerse düzgün ürün çıkarmasınlar.adidasa geçeriz biz de hıh
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Arkadaşlar şu saat itibariyle formalarımız Kocaeli Ts Club mağazasına (Görkem Spor) gelmiş bulunmaktadır. Almak isteyen BMN|Kocaelili arkadaşların oraya gittiğinde Bordo Mavi Net'ten geldiğini belirtip Zafer'in ismini vermesi yeterlidir Formalar çok kısıtlı sayıda gelmiştir. Acele etmeniz önemle reca olunur
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Kartal dan Kadiköy istikametine giderken, Maltepe Köprüsüne gelmeden Yan yolda büyük bir bina üzerinde zeynep giyim yazıyor. 4 büyüklerin bebeklere giydirilmiş formaları var binanın üzerindeki resimde. Çok rahatlıkla bulabilirsiniz.
Şhsen dün Steaua Bükreşin giydiği formalar çok hoşuma gitti..Yeşil olan deplasman formaları bizim beyaz forma ile aynı model..Ve ayrıca yazı fontlarıda çok hoş duruyor.Bizim yazı fontlarımızda bu şekilde olabilir,neden yapmıyorlar anlamış değilim..
Bu seneki modellerimiz çubuklu ile 6 tane oluyor. Benim tahminim turuncu ve bordo olanlar taraftar forması olarak kalır diğerleri ile ligi bitiririz şeklinde.
Formalarımızda mutlaka bordo ve mavi renkler yanyana kullanılmalı.
Formalarla ilgili font, tasarım, pazarlama ile ilgili sorunların çözülmesini bekliyoruz.
Her geçen gün daha kötü olmasındansa böyle her geçen gün daha iyi şeylerle karşılaşmak daha iyi bence.
Çocuklar için yapılacak ürünler de çok önemli bence, tıpkı bayanlara özel tasarımlar olması gerektiği gibi.
En son a f s tarafından düzenlendi; 14.08.2008, 12:22.
bize yapılan forma fontları geçen sene ankarasporun kullandığı fontlardan yapılmışş..ben başka hiç bir takımın fontunda numaranın alt kısmında nike işareti görmedim ve de bizdeki fontların boyutları çok küçükkk...Anlamadığım nokta başka font yapmak çok mu zor?? font şeklini bilgisayara aktaracaksın ve baskıya vereceksin,bu kadar basit...
Beyler yaklasik 3 aydan beri tam 276 sayfa yorum yapilmis burda bu da yaklasik olarak 3000 yorum filan yapar. Artik bu kadar tartismadan sonra galiba hepimiz hemfikiriz ki Nike denilen firma dunyanin en kotu formalarini uretiyor. Bu kesin. Bir tek bize degil diger takimlarin formalarina bakin, Barcelona, Man.utd.. Yani bu formalara cocuklar bile guler. Emperyalist amerikanin dunyaya kotu bir hediyesi olan nike, Portland, Oregon da, Oregon universitesinde dogmustur ve kesinlikle futbol ile yaklasik 25-30 yil boyunca hic ugrasmamislardir. Ilk 25-30 yil boyunca nike sadece nba basketbol ligindeki takimlara formalar uretmistir. Ve iste bu zevksizlik, kultursuzluk ve bu cocuksu, horrible dizaynlar burdan gelmektedir. Cunku sonucta bir basketbol atletine yapabileceginiz cok fazla bir dizayn yok. Ama is futbol a gelince isler bu kadar basit degil. Bunu hepimiz gorduk ve bize gonderdikleri formalar ile sok olduk. Umut ederim ki bu senemiz nike ile ilk ve son olur. En buyuk umudum gelecek yil tekrar Kappa ile anlasmamizdir. Dun aksam Partizan in giydigi formalara umut ederim ki dikkat ettiniz. Iste forma odur beyler.
Ve aslinda dun aksam ki o guzel formayi gordukten sonra su anda Nike a o kadar kizginim ki Nike in Londra daki ofisine bir gezi duzenlemeyi planliyorum. Oraya gidip onlar ve dizaynlari hakkinda ne dusundugumu onlarin yuzune haykirmak istiyorum.
En son stormtiger61 tarafından düzenlendi; 14.08.2008, 13:15.
Nike'ın tasarımları sade olabilir, ki bence zaman içinde kalıcı olan tasarımın sade olması.
Nike'ın formalarının kötü olduğu fikrine ve herkes öyle düşünüyor bunu kabul edelim fikrine katılmıyorum.
Nike'n son yıllardaki özellikle futbol alanında Adidas ile olan rekabeti de ortada.
Bizim kendi renklerimizle ve özel tasarımlarımızla, kumaş kalitesiyle bize özel ürünlere kavuşunca Nike'a en çok kızanların bile fikirlerini değiştireceğini düşünüyorum.
Geçmişte hiçbir markayı şimdiki gibi kriterlere tabi tutup değerlendirmedik. Bırakalım adamlar önce işini yapsın, hataları varsa söyleyelim düzeltsin, nedir bu telaş?
Kappa'yı ben de seviyorum fakat şu anda sponsorumuz Nike ve inşallah uzun yıllar birlikte olacağız. Sponsorlukta aynı firma ile uzun yıllar çalışmak ve her konuda olduğu gibi bu konuda da istikrarı sağlamak zorundayız. Her sene sponsor değiştirerek ne ilerleyebiliriz ne de kimseyi memnun edebiliriz. Tribünde taraftarların farklı farklı markalarda formalar giymesi hoş olmuyor.
Bir önceki başlıkta sponsorumuz hangisi olsun derken bu konuları defalarca konuştuk. Ve birçok açıdan en avantajlısının bizim için Nike olduğuna karar verdik. İlk yılda yönetimin ve taraftarın baskısı ile bu formalar olabildi. Seneye yine bunlar olacak diye birşey yok.
Herkesin hayranlıkla izleyeceği ve sahip olmak isteyeceği çubuklu formalarımız bize özel olarak üretiliyor.
Bu seneki formalarımızın modellerini ve kumaşlarını yönetim kurulu bizim adımıza seçti. Seneye daha fazla zamanımız olacağı için büyük ihtimalle örnek modellerden seçme şansımız da olacak. Bu sene zaman darlığından böyle bir işe girişemediler.
Gelecek sezon çok daha güzel ve özel formalarımız olacak emin olun.
Kulübün yapısından kaynaklanan pazarlama ve dağıtım sorunları var. Nike seneye biraz daha ağırlığını koyarsa satış konusunda da sorun yaşayacağımızı sanmıyorum.
Yıkmak kolay, yapmak zor.
En son a f s tarafından düzenlendi; 14.08.2008, 13:32.
Ben de bu formanın efsane uzun kollusu var ve hala maçlarda o formamı giyiyorum. Nike formalarıma kavuşunca da Nike formalarımı giyeceğim.
Kimse Kappa'nın bu formalarına ne biçim tasarım, tasarım diye birşey yok, niye armamız küçük, armamızın şekli niye değişik, armadaki renkler niye bizim renklerimiz değil, niye bu kadar pahalı, sırt numaraları çok kötü, niye kesimleri biraz daha rahat değil, niye her yerde bulamıyoruz demiyordu. Çünkü kumaş kalitesi çok güzeldi ve o zaman çok başarılı bir takımımız vardı ve bize özel bu formalar kesimleri ile bize yakışıyordu.
Yine seveceğimiz formalarımız olmayacağını da nerden çıkardınız ki? Hele çubuklu formaları bir görün, bize özel formaları görelim giyelim ondan sonra konuşalım.
Kimsenin de şimdiki gibi formalarla ilgili bu kadar detay bilgisi de yoktu beklentisi de.
Geçmiş geçmişte kaldı. Şimdiki gerçeğimiz dünya devi bir markanın Trabzonspor'umuza sponsor olmuş olması. Bu prestij açısından da, ekonomik açıdan da, estetik açıdan da Trabzonspor için mevcut şartlardaki en doğru ve avantajlı seçeneğidir.
Ve uzun vadede formalarımızın belli bir tarza oturması, gelir sağlaması, TSClub'a katacağı ve öğreteceği şeyler Nike'ın bizim için iyi olduğu fikrini oluşturuyor bende.
Bu seneki formalarla ilgili beklentilerimizin fazla olması biz de hayal kırıklığı oluşturmuş olabilir. Fakat olayları nedenlerine ve gerçeklerine inince sabırlı ve anlayışlı olmamız gerektiğini düşünüyorum.
Yorum