Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arada dikkat ettim de antrenmanlarda yeleklerimizde şu an marka yok . Nike ürünleri gelmedi demekki bu alanda . Demekki daha birçok şey düzelecek . Onun için ilk hatadan direk saldırmayalım sponsorumuza . Yetiştirmeye çalışıyorlar ve işler yoluna girdikten sonra da hatalar düzeltilir elbet .

Yorum

• Yeni formaları hazırlık maçlarında görürüz diye düşünüyorum, o zamanada kadar formaları çıkarmazlar piyasaya.. geçen senede böyle oldu galiba..

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yeni formaları hazırlık maçlarında görürüz diye düşünüyorum, o zamanada kadar formaları çıkarmazlar piyasaya.. geçen senede böyle oldu galiba..
        En azından ufak bir defileyle formalar tanıtılır gibime geliyor . Geçen seneyle bu sene arasında sponsor farkı var . Mesela formaları Ts Club yaptığı sene güzel bir tanıtım olmuştu .

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arsenal'in formalari Pound olmasi lazim. 35 Avro biraz fazla ucuz

Euro kardeş..

Resmi sitesine gir görürsün.. Zaten bana görede ucuz oLması Lazım..

Ucuz oLsun ki taraftar kapış kapış aLsın..
          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Aston Villa

Juventus

En son a f s tarafından düzenlendi; 04.07.2008, 20:23.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Kappanın idman tişörtleri

" Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• Yeni Formalarımız ve Ürünlerimiz 20 Temmuz'da Trabzonda Satışa Başlıyor.
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• kaynak nedir acaba?
                  -ibrahima yattara-

Yorum

• İlk olarak extremer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kaynak nedir acaba?
                    Kaynak Lig Tv....!

"Vatandaş Ne Diyor" Programında Bu Hafa ki İl Trabzondu Can Karyağdı Sokağın Nabzını Tuttu En Son Ts Clup'ların Sorumlusu Olan Abinin Yanına Gidip Sohbet Etti Abimiz "Satışlar Muhteşem Gidiyor Taraftarımıza Teşekkür Ediyoruz Herkez İdman Formalarını Gördükden Sonra Gerçek Formaların Ne Zaman çıkacağını sormaya başladı" dedi Sonra Can Karyağdı Ne zaman çıkacak Nıke Formalar dedi
                    Abimiz" bu ayın 20 si gibi piyasaya sürmeyi planlıyoruz dedi"

Kaynak vallahada billahada budur

Yorum

• süper yaa çok sevindim
                      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

Yorum

• ooh cok guzel , Trabzon'a gidecez , forma(lar) hazir olacak

Yorum

• aynen ya bende 1 tane yazılmamışda var onu da yazdıracam bide yeni alacam

Yorum

• Paf takımımızın eski bir maçı kappa formalar hayla hayranım bu formalara nike böyle tarz yapsa ne makbule geçer bir bilseniz
                            Kazimişi gzas vorert

Yorum

• ben o formada , kollardaki aria reklamından gıcık kapiyodum.

Yorum

• bende bi kappa sever olarak bi devantaj veriyim ;
                                kappanın kumaşları bildiğiniz gibi futbolcunun vucüdunu adetade bi body gibi kaplardı
                                sırtdaki numara ve isimlerde futbolcular giydikten sonra ( özellikle yapılı fizikli (m.yılmaz mesela)) araları doğal oalrak acayip ayrık oluyodu ve hiçte hoş olmuyodu
                                pele good , maradona better , george best

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X