Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nike'in Hirvatistan icin hazirladigi forma
    Tek kelimeyle İĞRENÇ
    " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• İlk olarak Sinan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tek kelimeyle İĞRENÇ
      Hangisinden bahsediyorsun?

Forma mı diğeri mi?

Yorum

• bence üsteki hicte fena degil duydum forma alana birtane bedava

Yorum

• trabzonsporunda hırvatıstan mıllı takım forması gibi kendine özgü bir forma yaptırmalı mesela hırvatıstan mıllı takımını nerde olsa tanırım bu şekilde başka forma giynen yok bizimde kendmize özgü bi desenler bulup ona göre forma yapmalıyız mesela formanın üstünde karadenizin hırçın dalgalarını simgeleyen dalga şekilleri koyulabilir

Yorum

• Sponsor konusunda gelinen son nokta hakkında bilgisi olan var mı?
            Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu iki formadan yapsınlar forma almayacak olanlar bile alır. Ben ikisindende alırım
              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Vefa

Puma bütün dünyayı giydiriyor ama bize nedense özen göstermedi her markadan çalıştım Puma'ya da haksızlık olmasın.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ali Fuat abi, puma sence kumaşa mı tasarıma mı özen göstermedi ? eksik olan neydi?

Yorum

• Formanın Hakkını Vermek

Puma'da kumaş kalitesi kadar ve olaya yaklaşımında sıkıntı vardı bence. Şansına ikinci kez takımın başarısız bir dönemine denk geldi. Tasarımlar da çok sıkıntı görmedim ben. Mesela sırt numaraları için ünlü bir grafikere font tasarımı yaptırdılar.

En çok forma satışının olacağı zaman yaz aylarında formanın çıkmaması kadar kötü birşey olamaz. Birkaç kalitede yapsalardı keşke formaları. İsteyen aynı tasarımı daha ucuz veya pahalı alırdı, böylece korsanın önüne de geçilirdi. Puma Türkiye dünyada futbolda bu kadar atak yapan bir markayı yeterince kullanamadı. Ürün çeşitliliği de yoktu. Koca firma yapa yapa bu kadar mı ürün sunar, böyle mi pazarlar ürünlerini.

Renk konusunda zamanında Kappa da farklı tonlar kullandı fakat kumaş kalitesi insanları memnun ediyordu ve değişikliği hoş karşılıyordu. Renk konusunda kulüp karar verdiğine göre yorum yapamıyorum daha fazla. Fakat taraftarın ve herkesin ortak kanaati koyu borda açık mavi olmalı.

Formayı ve markayı bir bütün olarak düşünmek lazım. Beckham'ın İngiltere'den Real Madrid'e transferinde adidasın etkisi olmadı diyebilir miyiz? Barcelona'ya gitmek üzereydi fakat Barça nike, Real adidas giydiği için Madrid takımını tercih etti, keza Amerika'daki takımının sponsoru da ne tesadüftür ki adidas.

Bizde de o markaları taşıyacak kaliteli isimler bulmak lazım. Kappa deyince biraz da insanların zihninde o formaları giyen Fatih Tekke, Symek, Gökdeniz, Yattara ve başarılı bir Trabzonspor geliyor.

Sponsorluk konusunda adı geçen markalar Lotto hariç taraftarın beğenip kabulleneceği markalar. Yeni kolleksiyonlarından uygun olan tasarımları seçip beklentilerimize uygun ve zamanında piyasaya sürdüler mi tamamdır.

Sponsor firmanın yerinde olsam klübe para vereceğine - aynı fiyata veya daha pahalısına -o markayı giyecek ünlü bir transfer yapar reklamımı onun üzerinden yapardım.

Ne dersiniz fena mı olurdu?
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Puma'da kumaş kalitesi kadar ve olaya yaklaşımında sıkıntı vardı bence. Şansına ikinci kez takımın başarısız bir dönemine denk geldi. Tasarımlar da çok sıkıntı görmedim ben. Mesela sırt numaraları için ünlü bir grafikere font tasarımı yaptırdılar.

En çok forma satışının olacağı zaman yaz aylarında formanın çıkmaması kadar kötü birşey olamaz. Birkaç kalitede yapsalardı keşke formaları. İsteyen aynı tasarımı daha ucuz veya pahalı alırdı, böylece korsanın önüne de geçilirdi. Puma Türkiye dünyada futbolda bu kadar atak yapan bir markayı yeterince kullanamadı. Ürün çeşitliliği de yoktu. Koca firma yapa yapa bu kadar mı ürün sunar, böyle mi pazarlar ürünlerini.

Renk konusunda zamanında Kappa da farklı tonlar kullandı fakat kumaş kalitesi insanları memnun ediyordu ve değişikliği hoş karşılıyordu. Renk konusunda kulüp karar verdiğine göre yorum yapamıyorum daha fazla. Fakat taraftarın ve herkesin ortak kanaati koyu borda açık mavi olmalı.

Formayı ve markayı bir bütün olarak düşünmek lazım. Beckham'ın İngiltere'den Real Madrid'e transferinde adidasın etkisi olmadı diyebilir miyiz? Barcelona'ya gitmek üzereydi fakat Barça nike, Real adidas giydiği için Madrid takımını tercih etti, keza Amerika'daki takımının sponsoru da ne tesadüftür ki adidas.

Bizde de o markaları taşıyacak kaliteli isimler bulmak lazım. Kappa deyince biraz da insanların zihninde o formaları giyen Fatih Tekke, Symek, Gökdeniz, Yattara ve başarılı bir Trabzonspor geliyor.

Sponsorluk konusunda adı geçen markalar Lotto hariç taraftarın beğenip kabulleneceği markalar. Yeni kolleksiyonlarından uygun olan tasarımları seçip beklentilerimize uygun ve zamanında piyasaya sürdüler mi tamamdır.

Sponsor firmanın yerinde olsam klübe para vereceğine - aynı fiyata veya daha pahalısına -o markayı giyecek ünlü bir transfer yapar reklamımı onun üzerinden yapardım.

Ne dersiniz fena mı olurdu?
                      Klübün isiyatifli yaklaşacağını hi zannetmiyorum zira sponsorlar parayı nakit ödemiyor ve klübün mali döngüsünde bu taksit taksit ödenen paranın önemli bir yeri olduğunu düşünüyorum.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• sanırım NIKE ile anlaşılmış ..
                        0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• Kaynak belirterek birşeyleri haber verirsen daha çok seviniriz....kaynağın ne...

Yorum

• İlk olarak KuGu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sanırım NIKE ile anlaşılmış ..
                            Kaynak neresi usta!!!İnşallah

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• kaynak nerden....
                              eger NIKE olursa müthis olur beeee

Yorum

• Yok böyle bir güzellik adidas forması müthiş olmuş
                                En son UNdocab tarafından düzenlendi; 12.04.2008, 21:37.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X