Eline sağlık Kemal, fakat benim yapıştırdığım en son Aston Villa formasının üzerindeki reklam photoshopta eklenmiş gibi geldi bana, ( baskı veya gerçek gibi durmuyor hiç gölge yok ) etiket üzerindeki tarih 2008 mi yoksa 1996 mı çözemedim. Yaka içindeki Bright Future yazısı Aston Villa'nın mı diye kontrol etmedim. Eski bir formayı veya reklamsız halini çekip yeni sponsorlarını eklemiş olabilirler. Yakında lansmanlarını yapınca görürüz. Bizim gibi dünya üzerinde formaları heyecan ve merakla bekleyen başka insanlar da var. Bir kısmı dedikodu, bir kısmı tasarım, çoğu zamanda formanın aynısı ile karşılaşabiliyoruz.
Bu sitede yeni formaları heyecan ve merakla takip eden bunca insan var. Her gün acaba başlıkta bu sefer ne haber ve görüntü var diye ziyaret ediliyor. Daha da ötesi yalnızca BMN tarafından değil, başka siteler ve insanlar da bizi izliyor.
Herkes mutlu heyecanlı mı, hayır. İnsan emeğini, bilgisini yok sayıp, sırf bizim üzerimizden BMN'ye saldırmak için fırsat kollayanlar da var ne yazık ki. Bu kadar güzel işlere 'tasarımcıklar' 'çalmışlar' diyenler acaba hayatlarında böyle bir iş ortaya koyabilmişler midir? Hiç sanmıyorum. Ya da kendi sitelerinden böyle bu kalitede işler çıksaydı neler söylerlerdi tahmin edebilirsiniz.
Sabırla bekliyoruz. Formalar çıkınca bazı şeyleri daha net göreceğiz.
Anlayan, ne demek istediğimi gayet net anladı.
Bu sitede yeni formaları heyecan ve merakla takip eden bunca insan var. Her gün acaba başlıkta bu sefer ne haber ve görüntü var diye ziyaret ediliyor. Daha da ötesi yalnızca BMN tarafından değil, başka siteler ve insanlar da bizi izliyor.
Herkes mutlu heyecanlı mı, hayır. İnsan emeğini, bilgisini yok sayıp, sırf bizim üzerimizden BMN'ye saldırmak için fırsat kollayanlar da var ne yazık ki. Bu kadar güzel işlere 'tasarımcıklar' 'çalmışlar' diyenler acaba hayatlarında böyle bir iş ortaya koyabilmişler midir? Hiç sanmıyorum. Ya da kendi sitelerinden böyle bu kalitede işler çıksaydı neler söylerlerdi tahmin edebilirsiniz.
Sabırla bekliyoruz. Formalar çıkınca bazı şeyleri daha net göreceğiz.
Anlayan, ne demek istediğimi gayet net anladı.
Yorum