Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lens takımının forması Hırvat milli takımının iç ve dış saha formaları ile aynı. Malum nike firmasının hazırladığı kalıp dizanylardan biri. Bordo mavi ile düşünüyorum. Aslında hiçte fena durmaz.

Barça formasına gelince dünyanın önde gelen büyük klüplerine kendilerine has tasarımlar yapıyor sponsor firmalar. Trabzonspor için özel bir tasarım olmayacağını düşünürsek. Bu sezon Nike firmasının hazırlamış olduğu kalıplardan biri renklendirilip beğenimize sunulacak.

Forma müptelası ,meraklısı ve koleksiyoncusu olarak bu sezonki formalarımızı çok merak ediyorum.
    TRABZONSPOR

TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Az kaldı, çok az....

bir barçalı olarak nike ve barça yönetimini kınıyorum çubuklu formasız ne BARÇA ne de TRABZONSPOR olur.
      öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
      MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
      BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Öyle deme Mustafa Barcelona forması da çubuklu fakat çubukları çok kalın ancak iki çubuk sığabilmiş.
        Geçen sene parçalı forma giydiğimiz ve bizim renklerde bu tasarımın güzel durmadığını düşünerek, bu modelin bu sene için bize uygulanmayacağını düşünüyorum.
        Yaşasın çubuklu uzun kollu nike formalarımız ( ne diyorum ben? )
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bu forma tam olarak neyin nesi olma ihtimali nedir? Bence kesinlikle ve kesinlikle olması lazım. Bir tanede beyaz mavi bordo vardı onunda mutlaka olması lazım.

Yorum

• Valla ne yalan söyleyim barçanın yeni sezon formalarını bende beğenmedim...
            Burda Ali Fuat abinin yapmış olduğu nike lar çok daha güzel,yada nike ın milli takımlar düzeyinde ve çubuklu olarak yaptığı formalar güzel diyelim.
            Yahu şu parçalı formalarıda oldum olası sevemedim.
            efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• İlk olarak machineman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İşte size Türk bayraklı TS forması.
              Lütfen formalari korsanlastirmayalim! Bana sorsaydin yapardim dimi! Benim adimi ordan silip, kendi adini yaziyosun?! Emege saygi gösterin lütfen!!
              .

Yorum

• gerçekten barçanın yeni formaları benimde hoşuma gitmedi
                Bordo Mavi...

Yorum

• parçalı forma hakikaten bordo mavi renklere uymuyor bu sene bizimkiler de güzel değildi şimdi gördüm barçanınkiler de güzel olmamış

Yorum

• Formalar çok güzel.
                    Tabii bu kadar güzel bir takıma bu forma yakışır...

Yorum

• Lens'in yeni sezon formaları hırvatistan milli takımının formaları ile aynı...

Yorum

• formayı asıl güzel kılan renkler.

Yorum

• nike ın aklı varsa bu forumları accık gezer ve üyelerin hazırladığı formalara bakar. ben bu forumlardaki tüm formalara baktım da içinr amblem işlenmiş beyaz ve bordo forma ile beyaz eşofmanı beğendim. yok yok beğenmedim bayıldım ya aşmış formalar yok satar yokkkkk
                          kim hazırladı ise eline sağlık
                          İmza...

Yorum

• BARÇA Lı Forması hiç olmamış barcelonanın.. İnsallah bize yapmazlar..
                            Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• yaww imzayı attgıımıza göre ne zaman cıkacak formalar sabırsızlanıyorum valla
                              SÜRMENELİ MEHMET...

Yorum

• Uzgunum beyler, Nike gibi bir dunya devi asla sizin onerilerinizi goz onune almaz ve almayacaktir da. Eger bizim formalarimiz da Barcelona nin formalarina benzeyecekse daha simdiden bunalima girdim demektir. O formaya kesinlikle para verip almam, oldurseler de beni yine almam. Bu benim gorusum arkadasim, begenirsiniz begenmezsiniz. O sizin bilecegini is. Ama Barcelona gibi bir takima Nike o igrenc seyleri nasil kakaliyor ve Barcelona taraftari buna tepki gostermiyor mu inanmasi cok ama cok zor. Neyse bunlari gecelim. Bekleyip gorecegiz Nike in ne yumurtlayacagini. Ama benim dikkatinizi cekmek istedigim asil konu uretilecek forma sayisidir. 5 cesit forma uretilecegi soyleniyor. Boyle bir sey yok, olamaz. Dunyanin butun buyuk kuluplerine bakin bir. Hepsine bakin.

Manchaster United, Barcelona, Milan, Real Madrid ve digerleri. Butun bu kuluplerin bir as formalari vardir ve bir de deplasman formarli vardir. O kadar. Iki tane sadece. 5 degisik forma uretmek sizin formanizin ve asil onemlisi sizin marka degerinizi dusurur. Her maca ayri bir forma ile cik. Boyle sey mi olur ya? Buyuk takimin tek bir formasi vardir, ya onu giyersin ya da deplasman formani giyersin. Bukalemun gibi her macta farkli forma giyilmez. Ha diyorsaniz ki yine boylesi daha iyi o zaman Avrupa nin en buyuk kuluplerinden bile daha ilerdeyiz biz demek ki.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X