kampta bulunan malzemeci ve masör tanıdıgım abilerim var onlardan aldığım bilgiye göre nıke malzemeleri yetiştirmekte zorlanıyormuş hatta ellerinde antreman malzemesi olmadıgından yıkayıp yıkayıp aynı malzemeleri giyiyormuşlar.Nıke almanya kampına yetiştirmek için söz vermiş..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Ürünlerin yetişmediği belli! Klübümüzü ziyaret eden Mill Eğitim Bakanı Hüseyin Çelikede puma formamızla resim çektirip resmi sitede yayınlatılmış.
Antreman Tsihrtlerimizde forma gibi. Hadi diyelim forma yok. Bir tshirtü alıp bütün topçulara imzalatıp Bakana hediye edebilirdi.
Klübümüzde bu işle kim görevliyse ( Armaların basımı, Hatalı basılmış formalarla basın karşısına çıkmak, Resimleri resmi sitede yayınlamak v.b ) bu kişi/kişilerin dikkati çekilmeli. Benim sorunum Nike ile değil. Nike'dan gelen formaları Türkiyede işleten kişi ve firmalarla.
Biraz daha ciddiyet lütfen. Sanırım bunuda istemek hakkımız.
Armaları sanki Nike hatalı dikmiş gibi Nike markasına tepki gösterenleri anlamadığım gibi, Çuval olsa alırım diyenleride anlamıyorum.En son ÖzGür Ayar tarafından düzenlendi; 15.07.2008, 17:00.
Yorum
-
İlk olarak ÖzGür Ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜrünlerin yetişmediği belli. Klübümüzü ziyaret eden Mill Eğitim Bakanı Hüseyin Çelikede puma formamızla resim çektirip resmi sitede yayınlatılmış.
Yorum
-
İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle20 TEMMUZ PAZAR GUNU YENI FORMA VE URUNLER TS CLUB LARDA TARAFTARI BEKLIYORRRRRRRRRR
Yorum
-
İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir "H K B" ürünüdür... :
Yorumlarınızı alayım arkadaşlar...Güzel tasarımlar, önceki sayfalarda da özellikle a f s'ninkiler hayata geçirilirse çok iyi olur ama biraz zor gibi..
''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
100 bin forma düşüncesi bana çok uçuk geldi.Bir taraftara 20 liraya forma sunduktan sonra Ne kadar kaliteli ve şık olursa olsun 60-70 liraya forma satmak çok zor olur.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni bir ürünümüz daha göründü...
Daha önce koyuldu mu bilmiyorum...
Yalnız ; logo ile amblem yine aynı hizada değil...Model böyle olabilir mi arkadaşlar..?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum