hazır kalıplar bunlar zaten kampa yetişsin diye sonuçta sponsor olan nike o yüzden o armayla çıkmak zorundalar telaşa gerek yok geçici bunlar zaten
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Abmlemdeki 1967'nin 7'si ilk yıkamada düştü. Lanet olsun.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu sorması ayıp bu yattara nerde...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemedim mi ben biri ciddiye alır diye
abi nasıl alınmasın ya insanı cileden cıkarıyorr artık şikayetler..
Yorum
-
İlk olarak SiRSeRi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi nasıl alınmasın ya insanı cileden cıkarıyorr artık şikayetler..
'+'
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Hocaaa yesinler o göbeğini =)Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak machineman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Benim dikkatimi birsey cekti, acaba sizinde cektimi?
NIKE ile yeni anlasma yaptik. Iyi güzelde, hem antreman sahasinda, hemde bugün Ersun Yanal in basin toplantisinda arka plandaki reklam panosunda hala PUMA reklamlari gözüküyor.
Acaba yönetim transfer yorgunlugundan bu kücük detayi unuttumu :-)TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
TRABZON / AYASOFYA MAH.
HEIDELBERG / ALMANYA
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum