Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor TV

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emo91 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kriz döneminde cok zor, ki 2009 daha kötü gececegini düsünürsek bekleriz diyorum!

olsun be, takim sampiyon olsun ben TV istemem, vallah yanliz bir ada da bile yasarim 3 ay
    Nasıl zor ya 2000 i geçik kanal var..Kaliteli Kalitesiz...Onları etkilemiyo bizimi etkilicek...

Yorum

• gaçan gün kanal frekanslarını girdiğimde gözüme ts radyo diye bir radyo gözüktü birden heyecanlandım . dedim ki kendi kendime yoksa tv ve radyo kuruldumu ama bide baktımki ts radyo da küpe efem var . ama belliki bi çalışmalar var yoksa orda ts radyo yazmazdı bence...

Yorum

• kaç ay oldu bi açıklama yok olumlu yada olumsuz saner ayar yurtdışındamı nerde yaaa
        Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

• yeni tv kurmak yerine karadenizspor a olduğu gibi hazır bir tv alıp tstv yapmak lazım.yoksa çok bekleyecez gibi...

Yorum

• İlk olarak erkyilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaslar ts tv yı gecelım o kadar karadenız kanalı var be mubarekler bı tanesıde trabzondakı maclarda meydandan statın yanından canlı yayın yapsa reytınk almazmı yoksa onlar karadenızlı ama trabzonsporlu degıllermı ınanın maclardan oncekı o coskuyu uzaklarda bızlerde ekran basında yasasak fenamı olur bu konuda bılgısı olan varsa sevınırım
            çok güzel bir fikir inşallah olur
            Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
            Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• olsa da izlesek
              I am titanium

Yorum

• yaa en azından bi açıklama yapılsın artık olmuyacaksa da desinler ki bu ara ts tv yi kuramayız..anlayışla da karşılarızz ve beklenti içine girmeyiz...
                İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ

Yorum

• yılbasından önce acılacaktı hani
                  Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                  -ismail-

Yorum

• yine kazik yedik^^. insallah yakinda bir aciklama yaparlar veya en güzeli direk hersey gizliden hazirlamislardir ve bize yayina gececegi tarih bir hafta sonra gibi bir aciklama yaparlar belki. kim bilir. saka bir yana bu kanal isi 3 baskan dan gecti 5 yil konusuldu, proje arabalar cizildi bir türlü kismet olmadi. ne is

Yorum

• hayirlisiyla bir cıksa tvmız

Yorum

• bence tv yli felan uğraşmıyorlardır..transferdir oyuncudur derken.. bi de mali kıriz başkanın ağzından hiç düşmüyo zaten.. bi daa ki sezona hatta şampiyon olursak kesin bir tv sesi gelir..
                        devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Ağustos'ta açılacaktı Tv. Öyle deniyordu.

Madem belirsizdi, neden öyle söylendi?
                          A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İnsanlar bazı sözler verirken acaba günü kurtarmak içinmi bu sözleri veriyorlar diye düşünmeye başladım. ve artık her söylenene inanmamak gerektiğini düşünmeye başladım.
                            buna tecrübe diyorlar heralde.

okadar röportajlar yapıldı. sözler söylendi. zaman tarih verildi.
                            ama yeni yılada girdik. hala ses seda yok.
                            üstelik o dönemler söylenene göre herşey hazırdı bile. ama gelgör ki şuan ses seda yok.
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İnsanlar bazı sözler verirken acaba günü kurtarmak içinmi bu sözleri veriyorlar diye düşünmeye başladım. ve artık her söylenene inanmamak gerektiğini düşünmeye başladım.
                              buna tecrübe diyorlar heralde.

okadar röportajlar yapıldı. sözler söylendi. zaman tarih verildi.
                              ama yeni yılada girdik. hala ses seda yok.
                              üstelik o dönemler söylenene göre herşey hazırdı bile. ama gelgör ki şuan ses seda yok.
                              evet her söze ınanılmz ama o dönemler klubün fınansı ıyı durumdaydı hatta ülkenınde öyle ama şuan ortada bır krız var ve pyasa nakit sıkıntısı içinde yöneticilerdebunu düşünmeden hareket ese acsa zaten reklam veren kalmadı kanal acılsa ıyı para gelmese harcann para ne olucak boşa gıtmış olucak buda zarar demek ve bu kulüp daha tam fınansal yapısıs oturtmadan bı krızı kaldırmaz önce bı lıg sampıyonu olalım veya ş.l ye gırelım oralardan bı mıktarda olsa para gelsın sora tv acıldımı reklamda herseyde gelır

Yorum

• Kriz den once acamadilar simdi hayatta acmazlar ...

Yorum

Yükleniyor...
                                X