Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor TV

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şimdi moralim bozuldu işte

Yorum

• Sabırsızlıkla bekliyoruz kanalımızı.kurtarın bizi yerel medyadan!!!
      Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

• Ilk 4 cü 5 ci ayda acilacak denildi sonra sezon basi en sonda kasim basi ... Sonuc hep ayni ben umudu kestim artik .. yönetim bu projeyi askiya aldi ama aciklayamiyor bence ....

Yorum

• Bu başlığı kilitleyin.
          En az 2 sene Tv felan yok.
          Unutun
          Kahrolsun endüstiryel futbol.
          YAŞASIN HOLİNANİZM!

Yorum

• doğrudur ama ben inanıyorum sadri başkan başkanlık döneminde bu işi yapar

Yorum

• İnşallah yapar... Gercekten bir Tv'ye cok ihtiyacımız var...
              TRABZON için 3G = Gıymalı, Guymak, Gaygana

BMN - SAMSUN

Yorum

• şimdi olsada izlesek .... raiting rekorları kırarız kurtlar vadisinden bile cok izleniriz.. ama yok....
                TRABZONSPORUM VARLIĞIN YETER

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Az önce Meltem TV'deki Acik Tribün programinda Mustafa Kahraman Muammer Saka ile konustugunu ve bu projenin simdilik askiya alindigini söyledi.
                  Meltem Tv zaten bir numaralı TSTv karşıtı.. Kendileri daha neye göre takip edilip izlenecek ki sonradan..

Bu Tv konusu 2009'un 2. veya 3. aylarında kendini belli eder.. Askıya alma gibi bi durum sözkonusu değil.. Sadece rölantiye alınmıştır.. Buda kulüp menfaati gereği..
                  Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Tv acanlarida simdi gördük GS TV Ile Bjk Tv RTÜK tarafindan kapatildi ne zaman acilir belli degil zaaten olduguyla olmadigi bir

Yorum

• sener ayar sozunde dur agustos dedın sezon bası dedın aralık geldı.. sana yakısanı yap lutfen..
                      bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• Saner Ayar bu TV için kulüpten tek kuruş çıkmayacak demişti. O yüzden bekleniyor. Yoksa kulüp para verse 1 haftada kurarlardı kanalı...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• ben artık ümidimi kestim valla televizyon işinden..

Yorum

• Saner Ayar Yerel Tv leri düşündüğümüz için yerel reklam almayacağız demişti.Şimdi düşünüyorumda hergün trabzonspor yenilsede yerden yere vursak diye pusuda bekleyen yerel medyaya inat yerel reklamda almak lazım.
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• bir şey olacaksa olur olmayacaksa hiç olmaz.
                              stad 1 bu 2.

Yorum

• bende artık ümidimi kestim...
                                OSCAR CARDOZO

Yorum

Yükleniyor...
                                X