Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor TV

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hamsi tvmi? yakında palamut tvde çıkar

Yorum

• hes projesi katkı sağlayacakmiş...

Yorum

• Ben şahsen popüleritemiz ve prestijimiz için birde böyle sportif başarımızda varken kurulması gerektiğini düşünüyorum..
        Ayrıca bizim yönetim Kurulumuzda Saner Ayar gibi bu işlerden anlayan birisi varken hemde...

Yorum

• Baya arka planda kaldı bu proje.

Bir bildikleri vardır.
          A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Şunu öncelikle bir kesinleştirelim.. Bu projede kulübün kasasından tek kuruş çıkmayacak..

Peki neyi bekliyoruz? Uygun zaman.. Ve uygun bir anlaşma zemini..

Biraz daha sabır..
            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• kriz kulüpleri vurdu milletin tv leri kapandı biz açmaya çalışıyoruz inşallah açarız ve inşallah başkarına muhtaç olmayız olanları gördük bjk ve gs tv kapandı

Yorum

• Tv'lerin kapanmasında Doğan Yayın Grubunun katkısı büyüktür .

İçlerinde kendi altyapısı olan tek kuruluş fbtv . Yalnızca yayın frekansı kiralamışlar . Ancak bunun karşılığında reklam ve yayın kotaları ve kar dan pay gibi ağır şartlar koydurmuştur . FbTv'nin ilerlemesini engelleyen faktörlerden biride budur . Sadece yayın niteliği olarak birşeyler ortaya koymaya çalışıyorlar fakat kulübegelir getirmekten oldukça uzak .

Tahmin ediyorum Doğan medya kanatları altında bir TV oluşturmak isteseydik TSTV çoktan hizmete girmişti .

Trabzon'un karasal yayın satın alması mümkün gözükmüyor . Bu işler sadece paraylada olmuyor . Yakın zamanda CNNTurk'e frekans kapabilmek için Aydın Doğan'ın attığı taklalar hala aklımızda . Zaten bu yayın platformu karmaşası bir 10-15 yıl daha sürecektir . Dijital karasal yayına geçmek öyle kolay olmayabilir .

Trabzonspor muhtemelen sayın Saner Ayarın ilişkileri kullanılarak Digiturk bünyesinde bir kanal olarak yayın hayatına başlayacaktır . Fakat asıl hedefi gelecekte uydu üzerinden ve her hangi bir paket yayın platformuna tabi olmadan yayın yapabilecek düzeye gelmesidir .

İstanbul kulüplerinin bu işe daha önce girmesi adımıza da hayırlı olmuştur . Ortada iki başarısız ve bir verimsiz kanal var . Gerekli dersler çıkarılmalı aynı hatalara düşülmemeli . Trabzonspor Tv projesi akıllı insanların elinde yapılandırılırsa mutlaka kulübün gelir kalemlerinden biri olur . Bu yatırıma sadce prestij gözüyle bakarsak yalnış ederiz .

Eğer gecikme bu sebeplerden meydana geliyorsa da Trabzon taraftarı sabır göstermeli . Bu iş oldu bittiye getirilirse hiç bir kazanımımız olmayabilir . Bir takımın Tv açması prestij sağlıyorsa , iki sene sonra kapatılması iki katını alır götürür .

Yorum

• umarım kısa süre içinde trabzonsporun televizyonu açılır.

Yorum

• farabiye kulak verin neler yazmış!

Yorum

• yaa bizim televizyon işi ne oldu baskan kuracaz dedi ama tık yok..hadi hayirlisi
                      Çaykaralı , Kazım Koyuncu , Konya'da yaşayan Trabzonlu Spor Muhabiri. www.twitter.com/fatihhseker

Yorum

• İlk olarak Selçuk Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben şahsen popüleritemiz ve prestijimiz için birde böyle sportif başarımızda varken kurulması gerektiğini düşünüyorum..
                        Ayrıca bizim yönetim Kurulumuzda Saner Ayar gibi bu işlerden anlayan birisi varken hemde...

Yakında kurulacaktır umarım...
                        TRABZON için 3G = Gıymalı, Guymak, Gaygana

BMN - SAMSUN

Yorum

• arkadaslar ts tv yı gecelım o kadar karadenız kanalı var be mubarekler bı tanesıde trabzondakı maclarda meydandan statın yanından canlı yayın yapsa reytınk almazmı yoksa onlar karadenızlı ama trabzonsporlu degıllermı ınanın maclardan oncekı o coskuyu uzaklarda bızlerde ekran basında yasasak fenamı olur bu konuda bılgısı olan varsa sevınırım
                          SENİN SEVGİNDEN VAZGEÇİLİRMİ ?

Yorum

• yalan oldu tv olayı malesef...bu krizde de çok ama çok zor...
                            "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• harbiden millet hani kurulcaktı ne kadar zamn geçti ne tv ne bişi

Yorum

• kriz döneminde cok zor, ki 2009 daha kötü gececegini düsünürsek bekleriz diyorum!

olsun be, takim sampiyon olsun ben TV istemem, vallah yanliz bir ada da bile yasarim 3 ay
                                En büyük TS

Yorum

Yükleniyor...
                                X