hiç bir açıklama yok herhalde
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor TV
Daraltma
X
-
İlk olarak erik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar maçları banttan vermekle iş bitmiyor.Bir kere uydu kiralarından haberiniz olmadığı belli oluyor.Bir diğeri TS Tv için iş bilen eleman almak gerekiyor.Stüdyo kurulması gerekiyor.Falan filan.Anlıyacağınız Tv işi masraflı bir iş.
İlla hemen olması lazım demiyoruz ama yönetimin bu konuda bilgi vermemesi de pek hoş değil...
Yorum
-
ya birileri tv hakkında açıklama yapsın bari!!! galiba krize takıldı bizim tv işi!!Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
6s, 8jk açtıda ne oldu kilidi vurdular... Geç olsun ama temiz olsun. Zaten adam gibi bi kanalda bahseilmiyor bile bizden TS tv kurulursa çoğu kişinin izleyeceğini düşünüyorum. Ama arada birde şöyle tv işi için açıklama yada bilgi verilirse iyi olur.
Yorum
-
Bence daha erken,çünkü böyle şeyler sağlam temel ister.Hele bir takım sportif başarılar elde etsin avrupada devamlılık yakalasın ligde ilk 3 lerde olsun şampiyon olsun,zaten ondan sonra illaki tv'ler,stadlar ve diğer tüm gerekli şeyler yapılacaktır bu sezondan sonra, zaten şampiyon olacağımıza inanıyorum bu sezon olmazsakta öbür sezon sportif başarılar gelecek ve istediğimiz pek çok şey olacak,bizim başkanımız yapar çünkü o büyük başkan...Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
Бургундия синий
61
Yorum
-
resmi sitede en son eklenen video yu istanbula uğurlarken yattara ya bakar msnz gerçekten çok gurur duydum ya sanırım orda bi yardımda bulundu çok hoş bi durumdu arkasını döndü kimseye göstermeden sanırım cebinden para çıkardı verdi...Yılmaz Özdil, “Bu sene Trabzonspor şampiyon olunca, bizim Türk basınının suratının alacağı hali merak ediyorum.”
Yorum
Yorum