Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor TV

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yhaa biraz sabır şuan düşünmeyelim tv işini
    !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• ben umudumu kayib edim TSTV istemiyorum sapiyonluk istiyorum
      "acılara gülümseyen anılarım, arsız duygularım var evet hayat hep son sözü söyler ama benimde cümlelerim var..."

Yorum

• keşke şimdi olsa süper olur...
        OSCAR CARDOZO

Yorum

• tv de bizim için önemli fakat daha önce stad ve şampiyonluk konuları var. şimdilik yerel tv lerden idare ediyoruz. zamanı geldiğinde kurulacağından eminim.
          YA SEV YA TERKET

Yorum

• Ben,uydu da yerel kanallarımızı da razıyım.
            Rizenin,Giresunun,Ordunun,Samsunun uyduda kanalları varken,Koskoca Trabzonun bir tane uyduda kanalı yok.Kanalımız olsa bence TS tv'nin eksikliğini de giderir.

Yorum

• TV rafa kalkti simdilik benim duyumlarima göre
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• 1 Sene daha bekleriz!!!!!!!
                !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• hemende herşey olmuyor arkadaşlar biraz sabır destek verelim yönetime bekleyelim
                  ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Kadırga Tv var Hamsi Tv var...

Yorum

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      TV rafa kalkti simdilik benim duyumlarima göre
                      Samet rafa kalkmadı.. Uygun zaman kollanıyor
                      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Samet rafa kalkmadı.. Uygun zaman kollanıyor
                        simdilik diyorum zaten yani yilbasina yetismicek daha sonra olabilir
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Arkadaşlar para sorunumuz var Trabzonspor Tv şimdilik çok zorlaştı.Çünkü geçen günlerde daha Başkanımız doların bu kadar olacağını bilseydik bu kadar transfer yapmazdık veya Karadenizsporu kurmazdık dedi.
                          Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• Şu sıralarda açılması pek doğru olmazdı zaten. Beklemekte fayda var.
                            Varolan rakiplerimizin kanalları bile kapanma noktasına geldi.
                            Daha dikkatli ve önünü görebilen bi yönetime sahip olduğumuz için ne kadar şükretsek azdır.
                            İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
                            Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

• Kadırga tv varsa yoksa haydar baş diyor başka bişe demiyor.
                              Hamsi tv de anladığım kadarıyla yurtdışından yayın yapıyor ve hala deneme yayınlarını bitiremedi.

Yorum

• arkadaslar bence bu konuda fazla kasmaya gerek yok yönetimi. zor durumada düsürmeye gerek yok. bu kriz ortaminda atese zorlamayalim kulübü. simdiye kadar TVmi vardi. avrupada her büyük takimin TVsimi var.

bence önce yatirim konusuna yogunlasalim. ve gerekirsede kulübe mail atalim, "TV acmak icin kendinizi sikintiya düsürmeyin, bu krizde saglikli karar verin" türünden...

herzaman istemekle olmaz, sms kampanyasinda üzerimize düseni yapamadikki kalkalim simdi baski yapalim yönetime... rahat birakalim

Yorum

Yükleniyor...
                                X