Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor TV

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ts tv nin kurulacagi yok

Yorum

• ''Bursaspor TV'' projesinin uygulamaya koyulduğunu anlatan yazıcı, ''İstanbul kulüplerinde sadece 3 kulüpte olan kulüp televizyonlarının arkasından 4. olarak, ki biz 4. büyük olmaya namzet olduğumuz için, Bursaspor TV'yi hayata geçiriyoruz'' dedi.

şorolo kendini büyük olmaya namzet yaptı,hadi ordan zırro

Yorum

• Bursaspor TV geliyor!

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ardından Bursaspor Kulubü de televizyon kurdu !.. Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Özlüce Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, bugün Bursaspor adına bir ilke daha imza attıklarını söyledi.

''Bursaspor TV'' projesinin uygulamaya koyulduğunu anlatan yazıcı, ''İstanbul kulüplerinde sadece 3 kulüpte olan kulüp televizyonlarının arkasından 4. olarak, ki biz 4. büyük olmaya namzet olduğumuz için, Bursaspor TV'yi hayata geçiriyoruz'' dedi.

Yazıcı, Bursaspor TV'nin internetten yayın yaparak faaliyete geçeceğini, daha sonra uydu aracılığıyla tüm dünyaya açılacak bir kanal olacağını belirterek, şöyle konuştu: ''Ümit ediyorum ki, herhalde özellikle Bursaspor sevdalısı olan herkesin çok hoşuna gideceği bir kanal olacak. Kulüple ilgili doğru haberleri, bazı aktiviteleri direkt olarak Bursaspor taraftarlarına, Bursaspor severlere ulaştıracağız. Böyle bir ilki gerçekleştirdiğimiz için son derece mutluyuz. Bursaspor TV, önümüzdeki aydan itibaren yayın hayatına başlayacak. Hayırlı olsun.''

Burssapor Kulübü eski yöneticilerinden, projenin kurucusu İnteraktif Medya A.Ş'nin sahibi Murat Yanıklar da projenin teknik detayları hakkında bilgi verdi.
        Yanıklar, Bursaspor TV'nin, yenilikçiliği barındıran bir proje olduğunu dile getirerek, ''Bu proje, normal bir televizyon projesinin de biraz daha dışında. Bu sene özellikle medya dünyasında dijital platformların yanı sıra şimdi de IP tabanlı platformlar yayına geçecek'' dedi.

IP üzerinden yayın yapacak birçok kanal olduğuna değinen Yanıklar, şunları söyledi: ''İnternet TV dediğimiz aslında IP platformu üzerinde çalışacak bir yapı. İnternetten, cep telefonlarından mobil olabilecek her yerden izlenebilecek tarzda bir kurgu hazırlandı. Bu sene evlerimizdeki televizyonlardan internete bağlanıp, aynı uydudan izlenebilen platformlar gibi internet üzerinden televizyon yayınlarını izleyebilir hale geleceğiz. Bursaspor TV'nin temel altyapı yatırımı da bu. Çünkü televizyon dünyacılığında da medya dünyacılığında da özellikle bu tarafa doğru gitmekte. Uydu ise hali hazırdaki potansiyelini de elde tutmak için gereklilik olan bir yatırım. Bunla ilgili sadece lisans üzerinde çalışmamız kaldı. Onunla ilgili olan çalışma sonlanmak üzere.''

Bursaspor TV Genel Müdürlüğü görevine getirilen Mehmet Gerçeksi de 2 yıldır üzerinde çalıştıkları Bursaspor TV projesinin sonuna geldiklerini bildirdi.

Bursaspor TV'de çalışacak ekibin hazır olduğunu vurgulayan Gerçeksi, şunları kaydetti: ''Biz, internet tabanlı, geleceğe yönelik, Türkiye'de eşi benzeri olmayan bir şeyi başlatıyoruz. Bugün Türkiye'de 3 kulübün televizyonu var. Biz, 4. televizyon oluyoruz ama konsept açısından Türkiye'de bir ilki yapıyoruz. Avrupa'daki yapıları inceledik. Sürekli onları takip ettik. Özellikle İngiltere'deki Manchester United, Arsenal kulüplerini örnek aldık.''

Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

Yorum

• biz yerimizde saymaya devam edelim(tv konusunda)

Yorum

• Bursaspor bile tv kurdu bizde hala tık yok geçen sene haziranda kurcaklardı yalan oldu

Yorum

• internet üzerindenmis o bizdede var..

Yorum

• ben de radyodan dinledim şimdi soluğu bu başlıkta aldım..
                yönetim ya bu tv işini kestirip attı şimdilik..
                ya da güzel bir kanal kurmak için sindire sindire yapılıyor..
                devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• kurulsa raiting rekoru kıracak ama olmadı gitti.. ya çok kaliteli bişe yapacaklar yada hiç kurmicaklar gibme geliyor artık..
                  TRABZONSPORUM VARLIĞIN YETER

Yorum

• Saner ayar uyusun hala.. Madem söz verdin tutamadin cik özür dile aciklama yap demi ama....

Yorum

• İlk olarak evrents tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bursaspor bile tv kurdu bizde hala tık yok geçen sene haziranda kurcaklardı yalan oldu

Bursaspor un kurdugu TV bizde suan olan internet üzerinden yapan cinsinden yani bizim sitede suan o sistem bulunmakda.

Ama bence sahsen cok isterdim bu serefsiz itsanbul medyasini dinlemekdense eski maclarimizi antrenmanlari seyretmeyi tercih ederim.
                      Ama suanlik bi gelisme olmadigi asikar, ins onumuzdeki yillar.

Yorum

• geçen seneden sözü var saner ayarın.

Yorum

• bütün internet sitelerinde bu bursaspor haberi.kıskandım şu bursayı.

Yorum

• Bursaspor tv'mi kuruyor

Ben böyle futbol kulüplerinin televizyonlarının artması taraftarıyım .

Onun için Bursaspor kulübünü tebrik ediyorum

En yakın zamanda bizde faaliyete geçirebiliriz inşallah .

Yorum

• eminim çok kötü bir tv si olacak bursanın.. hepsi gösteriş.. yönetim herşeyin iyisini yapmaya çalışıyor.. sabradelim yeter arkadaşlar
                              devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• bursanin televizyon kurmasini sacma buluyorum onlar herhalde bursadaki yerel Medyanin gne güvvenip böyle bir ise kalkisiyorlar ama bursaspor her hafta stadi doldursa bile taraftari cokk az

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim