İlk olarak Emo91 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor TV
Daraltma
X
-
İlk olarak erkyilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar ts tv yı gecelım o kadar karadenız kanalı var be mubarekler bı tanesıde trabzondakı maclarda meydandan statın yanından canlı yayın yapsa reytınk almazmı yoksa onlar karadenızlı ama trabzonsporlu degıllermı ınanın maclardan oncekı o coskuyu uzaklarda bızlerde ekran basında yasasak fenamı olur bu konuda bılgısı olan varsa sevınırıminşallah olur
Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanı
Yorum
-
yine kazik yedik^^. insallah yakinda bir aciklama yaparlar veya en güzeli direk hersey gizliden hazirlamislardir ve bize yayina gececegi tarih bir hafta sonra gibi bir aciklama yaparlar belki. kim bilir. saka bir yana bu kanal isi 3 baskan dan gecti 5 yil konusuldu, proje arabalar cizildi bir türlü kismet olmadi. ne is
Yorum
-
İnsanlar bazı sözler verirken acaba günü kurtarmak içinmi bu sözleri veriyorlar diye düşünmeye başladım. ve artık her söylenene inanmamak gerektiğini düşünmeye başladım.
buna tecrübe diyorlar heralde.
okadar röportajlar yapıldı. sözler söylendi. zaman tarih verildi.
ama yeni yılada girdik. hala ses seda yok.
üstelik o dönemler söylenene göre herşey hazırdı bile. ama gelgör ki şuan ses seda yok.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnsanlar bazı sözler verirken acaba günü kurtarmak içinmi bu sözleri veriyorlar diye düşünmeye başladım. ve artık her söylenene inanmamak gerektiğini düşünmeye başladım.
buna tecrübe diyorlar heralde.
okadar röportajlar yapıldı. sözler söylendi. zaman tarih verildi.
ama yeni yılada girdik. hala ses seda yok.
üstelik o dönemler söylenene göre herşey hazırdı bile. ama gelgör ki şuan ses seda yok.
Yorum
Yorum