trabzonspor gibi büyük bir takımın tvsi olmalı bizim reytinglerimizin oranı bjkdan bile daha fazla olacağını düşünüyorum biz futbolla yatıp kalkan bir şehir olduğumuz için herkes tstv yi izleyecektir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor TV
Daraltma
X
-
elimizde olan malzemeleri sundum sadece yani karadenizde olanlar icin diye, heralde bende ts tv de temel dursun fikralarini saatlerce gormek istememİlk olarak erannsimsekk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületemel fıkralarıymış
oldu
bir de ismail türüt koyalım isterseniz
Yorum
-
Ayrıca basketbol takımımızın finansmanını sağlamak adına sponsor bulunması ve Trabzonspor Tv’nin altyapı çalışmalarını organize etmesi için Başkan Yardımcımız Saner Ayar, kulübümüzün 41. Yıl kutlamaları için de yine Başkan Yardımcımız Saner Ayar, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Levent Erkuloğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç görevlendirildi.TRABZONSPOR
https://twitter.com/Muticancolak
Yorum
-
FB TV, GS TV ve BJK TV hem Türksat'tan, hemde D-Smart'tan yayin yapiyor bildigim kadariyla. Bizde böyle birsey yapabiliriz. Saner Ayar'i göz önünde bulundurursak büyük ihtimalle Digiturk ve Türksat'tan ayni anda yayin yapilir (Malum Show TV'nin diger kanallari Show Plus ve Show Max Digiturk'te).İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebencede uydu yayını olur. digiturkten yayınlanacaksa pek bi anlamı olmaz. uyduda olacağını düşünüyorum ben.
Ayrica böyle birsey olursa Trabzonspor maclari TS TV'de de yayinlanabilir. Mac esnasinda Türksat'tan yayin yapan kanala sifre gelir, Digiturk'ü olanlar maci izler.
Yanilmiyorsam D-Smart'i olanlar Besiktas'in Sampiyonlar Ligi maclarini BJK TV'den izleyebiliyordu.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
haberi duydum herkes gibi bende sevindim ayrica heyecanlandim.
yillardan beri trabzonsporumuzun medya sorunu oldugu kesin bu medya sorununu ayni zamanda trabzonsporun taraftarlarla olan iliskilerini zirveye cikarark bir kanalin olmasi sart. trabzonsporumuzu dakika dakika izlemek isteyen o kadar insan var ki.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

...

Yorum