Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!
saner ayarin trabzonspor tv nin kalitesi hakkinda yaptigi aciklamalar sahsen beni heyecanlandirdi.en az istanbul takimlarinin ki kadar kaliteli yayin yapilacagini söyleyen ayarin trabzonspor basketbol takimini 2.lige cikarip yatirim yapacagini aciklamasi ise beni mutlu etmedi.zira trabzonsporun futbol takiminin basarilari beni mutlu eder.basketbol subesine yatirimin su asamada bizim icin akilci olmadigini düsünüyorum.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Röportajın tamamını dinlemekte fayda var.
Şuan için biri Avni Aker'de,biri Trabzon'da ve diğeri İstanbul'da olmak üzere toplam 3 tane stüdyo olacakmış.Ayrıca iki tanede canlı yayın aracı düşünülüyormuş.
Stüdyolar, araç-gereçler, canlı yayın araçları, lisanslar vs her şey planlanmış ve hazırda. Yatırımı yapılacak ve Mayıs'ta faaliyete geçecek ya da yönetim kurulunun kararına göre zengin bir arşivle sezon açılışıyla aynı anda TSTV açılışı da olabilir diyor. İşte budur ya, inşallah olacak
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum