Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor TV

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor TV kesinlikle sart.
    Antremanlari felan ne güzel canli canli izlerdik.

Cift kale maclari felan

...Bencede sart bize gec bile kaldik kendi kanalimiz yok ...Ne yeni stad var ne kanal var anlam veremiyorum ben....
    TRABZONSPOR----MY NUMMER ONE

61-SINAN

Yorum

• Tivibu'da Bursaspor Tv'yi görmüştüm, kanal açılalı 1 sene kadar olmuş sanırım tebrik ederim ama bizim hala bir kanalımızın olmayışı gerçekten üzücü.

Yorum

• internet üzerinden açsak bari. bursaspor gibi...

Yorum

• 2004 ' ün konusu hortlamış
          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• saner ayar elinin değdiği hangi işte hayır var ki acaba 2 sene önce atıp tuttu projeler gösterdi yok cihaz alındı alınacak falan filan boş hepsi boş bu saner ayardan trabzonspora fayda gelmez basketbolu birinci lige cıkartıp burdanda kendine menfaat sağlayacak düşüncesindeyim biz kulubün orjinal ürünlerini alalım kulube fayda olsun diyelim ama onlar lafla 2 senedir bi tv yi kurmasınlar hadi fener beşiktaş g.saray ın tv si var ya arkadaşlar bursa sporun bile tv si var biz 4 büyüklerden büyük camiayız diyoruz ama bi tv miz bile yok bu zihniyetle olmayacakta

Yorum

• TİVİBU'm da Bursaspor tv var Ts Tv yok. yazık gerçekten
              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Bursaspor TV internet üzerinden yayın yapıyor. Bizimkiler sanırım yapacaklarsa uydudan yapacaklar bu işi internetten yarım yamalak bir tv peşinde olsalardı çoktan halledilirdi.
                t @Selim_Turan

Yorum

• Trabzonspor tv'yi neden çıkartmadılar anlamadım gitti .Her önüne gelen kanal açarken koskoca Trabzonspor neden açamaz anlamış değilim.Bu işin görünmeyen yüzü nedir acaba maddiyattanmı kaynaklanıyo.
                  Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• artık çıkartılması lazım

Yorum

• bu sezon basketbol takımının istanbul b.paşa'daki maçında Saner AYAR'la konuşma fırsatım olmuştu . takımdan ziyade TRabzonspor'un kanalının olup olmayacağını sorduğumda ;
                      " benim öncelikli işim basketbol takımını Beko ligine çıkartmak. basket takımını hedeflediğimiz yere ulaştırdıktan sonra bu projede hemen hemen hazır. gereklilikleri yapılır ve bir kanalımız olur ama şuan 2. planda kalıyor. " demişti
                      Zuğaşi Berepe
                      Çoban Express

Yorum

• Traszon Tv ne zaman açılcak

Yorum

• Kırmızı kar yağınca
                          Saygılarımla,
                          Adem Hotaman.

Yorum

• ah ah şimdi TVmiz olsaydı ne güzel olurdu kutlamaları filan izlerdik

Yorum

• Fenerbahçe Türkiye Kupası aldığı zaman TRabzonspor TV açılacak )
                              Nede Olsa TRABZONSPOR

Yorum

• Maalesef Trabzonspor Tv yok ama logosu var.Turkeyforum.com sitesinden avansis adlı bir üye böyle bir logo yapmış.Gerçekten de fevkalade.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim