İlk olarak Şuayip Aydın tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor TV
Daraltma
X
-
Digitürk yönetim kurulunda yer alan Saner Ayar varken, D-Smart'la bir anlaşma olacağını hiç düşünmüyorum. Ha tabii ki bu TV D-Smart kanal bünyesinde de yer alacaktır ama öncelik uydu ve akabinde Digitürk. Kablo TV'de olacağını ise hiç düşünmüyorum. Analog kablo TV yayınında zaten kanal sıkıntısı var. Birsürü kanal Kablo TV'ye giremiyor...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
-
Sizleri bilgilendirmek icin:
TRABZONSPOR'UN AVRUPA KUPASI MAÇLARI DOĞAN TV HOLDİNG'DE...
- BORDO-MAVİLİLER AVRUPA KUPALARI VE HAZIRLIK MAÇLARI YURT İÇİ YAYIN HAKKI İÇİN DOĞAN TV HOLDİNG İLE SÖZLEŞME İMZALADI
İSTANBUL -Trabzonspor, Doğan TV Holding ile Avrupa kupaları ve hazırlık maçları yurt içi yayın hakkı için sözleşme imzaladı.
Trabzonspor Sportif Yatırım ve Ticaret A.Ş.'den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na yapılan açıklamada, ''Şirketimiz ile Doğan TV Holding A.Ş. arasında Avrupa kupaları maçları ve hazırlık maçlarımızın yurt içi yayın hakları pazarlamasını içeren 25.12.2007 tarihli 5 yıllık bir sözleşme imzalanmıştır'' denildi.Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak FANATIK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSizleri bilgilendirmek icin:
TRABZONSPOR'UN AVRUPA KUPASI MAÇLARI DOĞAN TV HOLDİNG'DE...
- BORDO-MAVİLİLER AVRUPA KUPALARI VE HAZIRLIK MAÇLARI YURT İÇİ YAYIN HAKKI İÇİN DOĞAN TV HOLDİNG İLE SÖZLEŞME İMZALADI
İSTANBUL -Trabzonspor, Doğan TV Holding ile Avrupa kupaları ve hazırlık maçları yurt içi yayın hakkı için sözleşme imzaladı.
Trabzonspor Sportif Yatırım ve Ticaret A.Ş.'den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na yapılan açıklamada, ''Şirketimiz ile Doğan TV Holding A.Ş. arasında Avrupa kupaları maçları ve hazırlık maçlarımızın yurt içi yayın hakları pazarlamasını içeren 25.12.2007 tarihli 5 yıllık bir sözleşme imzalanmıştır'' denildi.
yuh la habu eski yönetim iyi bi ........ulan bu kesin dsporda verir bizde tam izleriz ....Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
Lig tv de Ts Tv ile röportajı vardı
2 yayın aracı almışlar 1i trabzonda 1i istanbulda olucakmış
Başkanın isteğine göre mayıs arşiv yapmak için ağustosa (sezon açılışı) yetiştirmeye çalışıcaklarmış...
Lig tvde böle bir röportajı wardı...
" Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "
Yorum
-
Evet, bu röpörtajı izlemiştim. Bence Sayın Saner Ayar'ın kulübümüzde başkan yardımcılığı görevini yürütüyor olması çok büyük bir kazanç ve artı yön. Kendisinin Ts Tv'nin kuruluşu ve yayına girmesi sürecinde çok büyük katkıları var. Hayırlısıyla bu ayın sonunda izleriz TS TV'mizi.Akl-ı selim taraftarların tuttuğu takım: Trabzonspor => SAÜ-TS
Yorum
-
Uydudan yayın yapacak. Normal antenle çekmesi gibi bir durum söz konusu değil.İlk olarak Harun_ayar_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzonspor tv heryerde çekecekmiAkl-ı selim taraftarların tuttuğu takım: Trabzonspor => SAÜ-TS
Yorum
-
Bu saner Ayar çok iyi adam. Trabzonspor tv şu anda yayın yapan bir çok kanaldan çok daha iyi bir konumda yayın hayatına başlıyacak. Yahu adam canlı yayın araçlarından bahsediyor. Gerisini siz düşünün. Hll olsun.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
Bugün bir cok ulusal kanalin bile canli yayin araci yok. Yanilmiyorsam 3 takimin hic birinde yok. Yani TS TV eski maclarini veren ve gecmisiyle avunan siradan bir takim kanali olmayacak. Yönetim de biliyor iki günde kanali acip, mac kasetlerini izletmeyi ama gercekten kaliteli yayin yapmak istiyorlar ve bunun icin zaman gerekiyor. Trabzonspor TV gercekten Trabzonspor'un büyüklügünü gösterecek bir kanal olacak insallah.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum