Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor TV

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• evet arkadaşlar nihayet bir tv kanalımız oluyorrr...bu iş artık bitmiştir
    en geç 2-3 ay sonra yayında kanal...frekans bile tahsis edilmiş...geri dönüşü yok artık yani
    helal olsun saner ayar a ...takımımız için büyük bi kazanım kendisi...
    Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

• bencede fazla acele etmeye gerek yok ts tv için biraz daha bekleyelim önce işler rayına girsin gerisi allahın izni ile zaten gelecek biz burda ne konusuyorsak neyi tartısıyorsak kımın için tabiki hepsi trabzon sporumuz için insallah her sey yoluna girecek hep beraber bu işlerin altından kalkacaz ...
      TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• Saner Ayar'ın konuşmasının tamamını dinledim.

Benim gözümdeki yönetici profiline çok uygun birisi. Düzgün konuşuyor, mantıklı konuşuyor, mütevazi ,hırslı , inançlı...

Projeler de hayata geçtiğinde kendilerine olan inancım bir kat daha artacaktır.

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Saner Ayar'ın konuşmasının tamamını dinledim.

Benim gözümdeki yönetici profiline çok uygun birisi. Düzgün konuşuyor, mantıklı konuşuyor, mütevazi ,hırslı , inançlı...

Projeler de hayata geçtiğinde kendilerine olan inancım bir kat daha artacaktır.
          bencede istekli oluşu gözlerinden okunuyor
          SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
          CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• arkadaslar şunu unutmayın takımımızın avrupa macları hazılık macları saner ayar sayesinde show tvde yayınlanıyordu
            İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• gece gece guzel haberler almak guzelmis umarim devami gelir

Yorum

• İlk olarak Murat_G tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                eger kurulursa size yemin ediyorum gece TS TV'de tv'yi açık bırakıp öyle uyurum daha çok izlensin diye
                süpersin ya
                Girls from your city

Yorum

• Saner Ayar düzgün,sıralı ve daha önemlisi anlamlı cümleler kurabilen biri olarak göründü gözüme.TrabzonsporTv ve basketbol takımı konusunda yaptıkları ve yapmak istediklerini dinleyince heyecanlanmamak elde değil.Tv konusunda mayıs ayından bahsetti ama bir dahaki sezona sarkabileceğini de ekledi ki bence de bir süre test yayını yaptıktan sonra yeni sezonla açılışın yapılması daha mantıklı.
                  Her daim TRABZONSPOR!
                  Türkiye Kyoto'yu imzaladı :)
                  "7"

Yorum

• Sayın Saner'i ; sabırla, ve keyif alarak izlediğimi söylediği her cümledeki kelimelerine dikkat ettiğimi belirtmek isterim.. Vizyonu ve saygınlığı olan bir yöneticimiz olduğu içi ise ikinci kez duygulanmamak içten değil.. Söylediklerine kendisinin inandığı apaçık gözlerinden okunuyor.. Allah yolunuzu açık etsin..
                    Girls from your city

Yorum

• Trabzon'a Trabzonludan fayda var ne olursa olsun işte yine örneği daha. helal olsun!!

Yorum

• Geçen ay Digiturkleri iptal ettiriyorduk, şimdi Ts Tv Digiturk'ün hangi kanalında olsun onu tartışıyoruz.. Tebrikler Saner AYAR..

Yorum

• "TV HAZİRANDA
                          Kulübün 43 milyon YTL'lik borcunu yeni hamlelerle 25 milyon YTL'ye indirdiklerini belirten Şener, "Gelir getirecek projeleri bir bir hayata geçireceğiz. Bunlardan ilki haziranda devreye girecek olan Trabzonspor TV olacak. Bu konuda çalışan başkan yardımcılarımızdan Saner Ayar büyük aşama kaydetti" diyerek sözlerini tamamladı."

helal olsun be haziranda geliyormuş tvmiz, süper haberler bunlar üstelik kulübün borcuda 25 milyon dolara inmiş

Ayrıca başlığın adı değiştirilsin, Trabzonspor Tv Geliyor yazılsın

Yorum

• Ben herzaman söyliyorum eğer bu kanal açılıp iyi yönetilirse çok büyük işler yapar ve hatırı sayılır para bile kazandırabilir.Çünkü istanbul takımları zaten medyada fazlasıyla yer buluyor ama biz öyle değil.Dışarıda milyonlarca trabzonspor'lu var bunlar bir haber alabilmek için saatlerce tv başında bekliyorlar.Bence Türkiye'de birtakımın kanala ihtiyacı varsa bu en başta TS'nindir.Bu çok önceden yapılmalıydı ginede teşekkürler.Umarım resmi site gibi olmaz.

Yorum

• Evet benimde Trabzonspor'dan cep telefonuma mesaj geldi. Sonunda Televizyonumuza kavuşuyoruz.

Yorum

• saner ayarın konuşması süper, teşekkürler saner ayar, senin gibi adamları yönetimde görmeyi özlemişiz, çapulcu istemiyoruz, parayla değil akılla kulup yönetilir...
                                OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim