Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor TV

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mayisa az kadli bekliyelim ve görelim artik

Yorum

• başlığı yeni gördüm harika bir haber yönetimimiz icraatlara başlamış şimdiden muhteşem çok sevindim mayısı bekliyorum heyecanla
      7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• Basketbol takimimizi cok merak ediyorum. Insallah maclarini artik TS TV 'den izleriz

Yorum

• Vallaha 2 senedir öyle bunalttılar ki bizi böyle güzel haberlere hala korkarak bakıyorum. Helal olsun başkan ve yönetim kurulumuza.
          İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yeri değil ama bende çok üzüldüm özellikle boks branşı kapatılmamalı
          Boks branşı kaldırılmayacak. Hatta Fox Tv'nin boks yayınlarını izlerseniz geçenlerde profesyonel boks federasyonumuzun kuruluşu adına (ydı eğer yanlış hatırlamıyorsam ) müsabakalar yapıldıydı. İstanbul ezikleriyle biz vardık kulüp olarak. Hatta ve hatta bizde 'Karadeniz Fırtınası' Trabzonspor adına müsabakalara çıkacak Şimdiden rakiplerimizin ruhlarına El Fatiha!

En son My tarafından düzenlendi; 07.03.2008, 20:14.
          "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Gerçekten çok sevindirici bir haber...Artık bizim de bir tv kanalımız olacak...Bu kanl hem turksat hem digiturk hemde d-smart üzerinden yayın yapmalı bence arkadaşlar bu şekilde çok daha fazla kişiye ulaşırız<...

Yorum

• gerçekmi bu ne zman yayına başlayacak uyduda da olacakmı bilgisi olan varmı
              ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İnşallah söylenenler gerçekleşir. ama Resmi sitede bu açılamalara denk gelmedim ben.
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• hakikaten müthiş haber.artık küçük çocukları trabzonsporlu yapan kanalımız olacak.yönetimi kutluyorum.

Yorum

• TS TV acilirsa bu gercekten gurbette bulunan biz Trabzonsporlular adina iyi olur.insallah bu gerceklesir.bildigim kadariyla yönetimden Saner Ayar beyefendi bu konuyla alakali calismalara baslamis bulunmaktadir.Hayirlisi olsun..

Yorum

• şu an lig tv'de show tv genel müdürü konuşuyor.mayıs ayında trabzonspor tv'yi açmayı planlıyorlar ve çok iddalılar.diğer takımlarınkinden daha iyi olacakmış
                      www.twitter.com/SDanismaz
                      Gugudali..
                      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• şu sorular cevabını bulmamış yayın türksatta mı şifreli mi?

Yorum

• bence şifreli olmalı.......tstv kartı çıkartılsın izlemek isteyen onu alır izler klübede gelir olur

Yorum

• tv nin maaliyeti aslinda 10 -12 milyon dolar arasi. ama sayin saner ayar Trabzonspor Klübünün kasasindan 1 dolar bile cikmayacak dedi. yani Saner Ayarinin hediyesi olacak
                            En son TS-Tiryaki tarafından düzenlendi; 08.03.2008, 17:20.
                            onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                            NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• İlk olarak ayse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Saner Ayar şuan Liğ Tv de ve mayısın ilk Haftası Trabzonspor TV yayına başlayacak. Canlı yayın arabaları ve İstanbul Trabzon stüdyoları dahil herşey hazırmış
                              Insallah ya. Sahsen sampiyonluk gelmeden Tv nin gelecegine pek ihtimal vermiyordum. Eger Saner Ayar'in söyledikleri dogru ise, yani Mayista Tv hayata gececek ise bu dehset derecede güzel bir haber. Insallah.
                              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                şu sorular cevabını bulmamış yayın türksatta mı şifreli mi?
                                Digitürk'le görüşşüyorlarmış, olmazsa başka platformlara bakacaklarmış..
                                www.twitter.com/SDanismaz
                                Gugudali..
                                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim