mayisa az kadli bekliyelim ve görelim artik
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor TV
Daraltma
X
-
Vallaha 2 senedir öyle bunalttılar ki bizi böyle güzel haberlere hala korkarak bakıyorum. Helal olsun başkan ve yönetim kurulumuza.Boks branşı kaldırılmayacak. Hatta Fox Tv'nin boks yayınlarını izlerseniz geçenlerde profesyonel boks federasyonumuzun kuruluşu adına (ydı eğer yanlış hatırlamıyorsamİlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeri değil ama bende çok üzüldüm özellikle boks branşı kapatılmamalı
) müsabakalar yapıldıydı. İstanbul ezikleriyle biz vardık kulüp olarak. Hatta ve hatta bizde 'Karadeniz Fırtınası' Trabzonspor adına müsabakalara çıkacak
Şimdiden rakiplerimizin ruhlarına El Fatiha!
En son My tarafından düzenlendi; 07.03.2008, 20:14."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
TS TV acilirsa bu gercekten gurbette bulunan biz Trabzonsporlular adina iyi olur.insallah bu gerceklesir.bildigim kadariyla yönetimden Saner Ayar beyefendi bu konuyla alakali calismalara baslamis bulunmaktadir.Hayirlisi olsun..
Yorum
-
şu an lig tv'de show tv genel müdürü konuşuyor.mayıs ayında trabzonspor tv'yi açmayı planlıyorlar ve çok iddalılar.diğer takımlarınkinden daha iyi olacakmış
Yorum
-
tv nin maaliyeti aslinda 10 -12 milyon dolar arasi. ama sayin saner ayar Trabzonspor Klübünün kasasindan 1 dolar bile cikmayacak dedi. yani Saner Ayarinin hediyesi olacak

En son TS-Tiryaki tarafından düzenlendi; 08.03.2008, 17:20.onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
Yorum
-
Insallah ya. Sahsen sampiyonluk gelmeden Tv nin gelecegine pek ihtimal vermiyordum. Eger Saner Ayar'in söyledikleri dogru ise, yani Mayista Tv hayata gececek ise bu dehset derecede güzel bir haber. Insallah.İlk olarak ayse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaner Ayar şuan Liğ Tv de ve mayısın ilk Haftası Trabzonspor TV yayına başlayacak. Canlı yayın arabaları ve İstanbul Trabzon stüdyoları dahil herşey hazırmış
Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
Digitürk'le görüşşüyorlarmış, olmazsa başka platformlara bakacaklarmış..İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu sorular cevabını bulmamış yayın türksatta mı şifreli mi?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum