Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor TV

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gecen yöneticinin biri acıklama yapmıştı tstv yi kuracaz diye calışmala sürüyomuş hayırlısı inşallah en kısa sürede yayın hayatına başlar...
    KARADENİZ TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK...

Yorum

• tv işini daha cok gündemde tutarsak daha cabuk harekete geciliceğini bilmemiz lazım cünkü yöneticilerin bu forumları okuduklarını biliyorum en basitinden örnek verirsek stadyumda resim cekmeyi yasakladılar resimler sadece forumlarda yayınlanıyor genelde taraftarların yetişmiyceği endişesine kapılmasından yasakladılar tv ye biraz daha duyarlı olalım ricamdır

Yorum

• lige yetişirse güzel olur

Yorum

• İlk olarak adem28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu gün kulübü aradım tv işi rafa kalkmış doğrumu sordum yanlış dediler hazırlıkların hızlı bir şekilde devam ettiğini söylediler en kısa zamanda yayına giricekmiş isteyen arayabilir tel 0462 325 09 67 dahili no 1296 bence herkes en azından bir kere arasın taraftarın ne kadar cok istediğini anlasınlar inanıyorumki daha kısa zamanda acılır haydi telefon başına
          Canim abicim ciddisin dimi? Bunu duyduguma çok sevindim.

Yorum

• show tv genel müdürü trabzonsporludur..buyüzden yönetim bu tv işini ona vermişti..kendi ağzından duymuştım..ligtv video da kaliteli bi trabzonspor tv yi hayata geçiricez demişti..bakalım bekliyoruz hala

Yorum

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Canim abicim ciddisin dimi? Bunu duyduguma çok sevindim.
              evet ciddiyim kardeşim tv kurulucak kesinmiş üste tel no verdim bence herkes bir defa arasın fazla kontörde gitmez dahili numarayı cevirirseniz

Yorum

• TS TV İSTEYENLER PARMAK KALDIRSIN 1.2.3.4.5...... bu kadarmı arkadaşlar forum uyuma tv ne sahip cık

Yorum

• kuracaklarda ne zaman artik zamani geldi sezonla birlikta acilsin

Yorum

• Vallah adem28 kardesim iyi bir haber verdin sagolasin insallah sana dedikleri dogrudur ...
                    Sabirsizlikla tv mizin acilmasini bekliyoruz hepimiz .

Yorum

• yapsalar da izlesek
                      "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                      Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• açılsın artık şu tv......

Yorum

• .......?

başka ne diyebilirimkii
                          Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

• forumun en acayip başlığı burası

herkes bir an önce tv nin açılmasını istiyor fakat kimse ne zaman açılacağını bilmiyor
                            *
                            *
                            Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• tv ne zama açılacak ...çalışmalar ne boyutta haberi olan bir arkadaş yok mu ......
                              trabzonspor tv her şeyden önce kulubumuze büyük bir itibar kazandıracaktır

Yorum

• 1-2 ay önce ligin başlamasıyla birlikte açılacak diyorlardı..
                                devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim