gecen yöneticinin biri acıklama yapmıştı tstv yi kuracaz diye calışmala sürüyomuş hayırlısı inşallah en kısa sürede yayın hayatına başlar...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor TV
Daraltma
X
-
tv işini daha cok gündemde tutarsak daha cabuk harekete geciliceğini bilmemiz lazım cünkü yöneticilerin bu forumları okuduklarını biliyorum en basitinden örnek verirsek stadyumda resim cekmeyi yasakladılar resimler sadece forumlarda yayınlanıyor genelde taraftarların yetişmiyceği endişesine kapılmasından yasakladılar tv ye biraz daha duyarlı olalım ricamdır
Yorum
-
Canim abicim ciddisin dimi?İlk olarak adem28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu gün kulübü aradım tv işi rafa kalkmış doğrumu sordum yanlış dediler hazırlıkların hızlı bir şekilde devam ettiğini söylediler en kısa zamanda yayına giricekmiş isteyen arayabilir tel 0462 325 09 67 dahili no 1296 bence herkes en azından bir kere arasın taraftarın ne kadar cok istediğini anlasınlar inanıyorumki daha kısa zamanda acılır haydi telefon başına
Bunu duyduguma çok sevindim.
Yorum
-
evet ciddiyim kardeşim tv kurulucak kesinmiş üste tel no verdim bence herkes bir defa arasın fazla kontörde gitmez dahili numarayı cevirirsenizİlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCanim abicim ciddisin dimi?
Bunu duyduguma çok sevindim.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
.
Yorum