Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor TV

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ben FORUMA Yeni Konu Ekliyemiyorum.....
    ANKRA IRTIBAT OFISI

Yorum

50 mesaj atmadan yeni konu açamazsiniz.

gerekli düzenlemeyi yaptim su anda açibilmeniz lazim.
      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

[img]smileys/smiley1.gif[/img]Ilginçtir bende az önce Servet ÖZKARA'nin Günebakis gazetesinde ki yazisini kopyaladiydim ama sanatik benden önce davranip bu önemli konu hakkinda bi konu baslii açmis. Yaziya ordan devam usaklar gayri önemli konu bencede...Edited by: Gölge Oyunu
        "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

bence burdan devam edilse daha ii olur. konu bölünmemis olurdu. bu baya bi eski konu çünkü.
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

gölge oyunu bende yaziyi bu konuyami akdariyim diye düsünmüs karar verememistim.

Yönetici ve diger arkadaslar ne düsünür bu konuda bilemem. Hangisi daha uygunsa öyle devam edelim. Yazi buraya akdarilmasi daha uygunsa böyle yapilsin.
            "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

ah bi kuralsa sabah aksam TS TV
              Onurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan Büyüktür

Yorum

Arkadaslar TS tv kurulacaksa çok güzel birsey olmali.Üzülerek söylemem gerekirki basta Karadeniz Tv olmak üzere Trabzon yerel kanallari da çok kalitesiz programlar yapiyor.Eger bu kalitede ve anlayista bir TS Tv kurlacaksa hiç kurlmasin.Kaliteli ve modern bir tv olmali.Ayrica haber alma konusunda bir sikinti olmayacagi kanisindayim çünkü Trabzon küçük sehir Trabzonspor ile ilgili her bilgiye istenildigi vakit ulasilabilir.

Ilk basta bir test yayini ile baslanmali ama dedigim gibi çok kaliteli olmali.Mesela bir örnek vermek gerekisrse: Flash Tv yillarin kanalidir ama is kaliteye ve çaga ayak uydurmaya gelince koskoca bir sifir ama bunun yaninda yeni kurulan bir TV8 veya TV5 son teknoloji ve muhtesem görsellikle donatilmis kaliteli televizyon kanallari.Bu isi yapacaksak kaliteli ekiplerle yapmaliyiz aksi takdirde fiyasko olur.

KeeN(kN) - Hasan Üçüncü Fan Club (Farklı ideolojik yaşam derneği)

Yorum

Su an için TV olsun diye TV kurulmasin.He ilerde kurulmasini ister misin derseniz evet isterim.
                  keyif adamı ..

Yorum

Su an için TV olsun diye TV kurulmali. Yasalarin ülkemizde günden güne farklilik gösterdigi bir ortamda, yarin "spor kulüpleri, bugünden itibaren TV kuramaz" türünden bir kanun çikarsa, pismanlik yasariz. Temel atilir, insasi üzerine kurulur.

Yorum

• Tv isi zor,2 sene önce Genel müdürümüz ile yaptigimiz Röportaj burada arsivlere olmasi lazim..

O zaman suan için Internet sitemizden üyelerimize özel Radyo yayina baslayacagiz demislerdi..

100.000 üye kampanyasi için Bilboardalara afisler asacaklardi,Gökdeniz Fatih gibi star oyuncularimiz o reklam filminde oynayacakti..

Haa yapilacak yani,bir de su stadyumu düsünemiyorum bir yapilmaya baslanacak deseler var ya...üff ne siz sorun ne de ben söyliyim..

Yorum

• tv isi zor ve gereksiz bir is bence. dikkat edin fb ve bjk tv bile istedigi izlenme oranini yakalayamadi...sadece kendimize özel bir tv'yi sadece biz izleriz, bu da belli bir süre sonra sikar...

100 bin üye olayina gelirsek bmn'ye üye olmanin ön sarti olmali..

Yorum

• Valla olsa çok güzel olur, ama kulübün bu konu hakkinda ne düsündügünü bilen varsa yazsin.. O serefsizler açti bizim onlardan ne eksigimiz var...
                          [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

• ah beee.olsada izlesek walla.sota nin çalimlarini,serefsiz bahçe ye attigi golleri(her maçkesin atiyodu zaten),bombaci hami nin frikiklerini ne güzel nostalji yapardik.aaaahhhhhh aaaaahhhhhhh.
                            MİMOZA

Yorum

• biz tv istiyoruz ancak lüks olsun diye onlar yapti biz de yapalim diye degil.. biz türkiye medyasinin türkiyede bulunan binlerce kulubu hiçe sayarak 3 kulubun üzerinden yayin yapmasina kizdigimiz için istiyoruz.

haksizliklara adaletsizliklere sikelere saibelere kizdigimiz için televizyon istiyoruz. izlerken kendimizi görecegimiz kendi hislerimizi bize yansitacak bir televizyon istiyoruz..

ben saatlerce "bizim maçi ne zaman" yayinlayacaklar ya da "bizim hakkimizda ne zaman yorum yapacaklar" diye beklememek için istiyorum..

yerel kanallardada yorum yapiliyor ancak hepsi tarafsiz kalamiyorlar onlar da kendi içlerinde gruplasmislar..

ben saf trabzonluluk ariyorum.
                              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• bence bizim tv miz kurulunca yüksek bir potansiyel olarak reklam olana gi olabilir çünkü bizim insanimizin çogunun ken di isleri var.
                                GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim