Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• XXL giyenler için bordo Victory forma 20 lira...

Yorum

• Slm.a ins bu yaz Trabzona gelmeyi planliyorum
      acaba TSclubde Onurun kaleci formasini bulabilirmiyim ?
      Not kaleciyim

Yorum

• Yeni sezon ürünlerinde kaleci forması da satışa çıkacak deniliyordu.

Umarım çıkar.
        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• en son Trabzon gelisimde ts club magazasinda ak parti miting marslari caliyordu.. umarim birseyler degismistir
          u will need justice at the end..

Yorum

• Onurlu tişörtün baskısında yepyeni bir baskı teknolojisi kullanılmış. Baskı ve kumaşı özel.

fenerium'un da bu baskı tekniği ile hazırlanmış tişörtleri var, isteyen sitelerinden inceleyebilir.

Tişörte bu netlikte, bu kalitede baskı yapmak eskiden mümkün değildi. Gelişen teknoloji ile yeni uygulama teknikleri de çıkıyor. Moda sektöründe -özellikle bayanlar fark ediyordur- bu baskı tekniğini büyük markalar kullanmaya başladı. Modası yeni başladığı için, bu yeni baskı teknolojisinin tişörtün içine taşması, büyük baskı alanı, dikildikten sonra basılması, fotoğraf baskısındaki netlik, diğer baskı tekniklerine göre yıkanmaya daha dayanıklı olması gibi yenilikler ilk bakışta anlaşılamayabiliyor.

Tişörtü giydim, fotoğraflarda göründüğü gibi değilmiş. Profesyonel çekim değilse fotoğraf renk ve kalite konusunda yanıltıcı olabiliyor. Ürünü birebir görenler beğendiği için yok satması normal.

Şimdi yeni ve farklıları üretilecek. Yenileri daha farklı bir tasarım olacak. Benim de tasarım ile ilgili önerilerim var, sağ olsun TS Club yönetimi önerilerimi olumlu karşıladı.

Onur ile ilgili sağda solda veya internette gördüğünüz TS Club ürünleri dışında korsan ürünlere lütfen rağbet etmeyin. Bu hem Trabzonsporuzun hem de Onur'un hakkına girmek oluyor.

TS Club ürünleri ile ilgili paylaşacağım başka bilgiler de olacak, önce şu Onur'un yeni tasarımlarını halledeyim ( TS Club lisanslı ürünü için tabii ki ).

Formalarla ilgili haberler forma başlığında
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• ......................................
              En son Enisc tarafından düzenlendi; 26.06.2014, 21:31.
              ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Bence TS Club'a yabanci isimler el atmasi lazim. Bizim türkler böyle seylerden anlamiyor, genellikle öyle. Ben almanyada yasiyorum, ve Türkiyeye geldigimde herzaman anliyorum bunu. Dandik dandik seyler giyinenler, güzel bisey zannediyorlar. Bence türkler genellikle Üst tasarimindan anlamiyor. Türkiye ve Almanya arasinda dünyalar var.
                BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• Allah aşkına su dile getirilsin artık; her üründe bordo ve mavi birlikte kullanilmamali, her urunde koskoca TRABZONSPOR BORDO MAVI vb ifadeler ürünü kaplamamali, her üründe amblemimiz olmak zorunda değil, hele hele 3u bir anda kullanilmak zorunda hiç değil. Biraz daha profesyonel çalışılması lazim bana göre. Amblemimizdeki T ve S nin duruşu gibi bir marka logomuz olmali, amblemin tamami degl sadece harfleri olmali.
                  Değişik renklerde sade ürünler üretilmeli. Ya da orta sınıf veya üst sınıf polo gibi markalarla anlasma yapilmali bence
                  Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Ynt: TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Onur T-shirt üne bugün daha yakından baktım.
                    Güzel olan tek şey bana göre kumaşı.
                    Gerisini konuşmaya gerek yok, yeterince tartışıldı zaten.

Yorum

• Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Üstten ikinci hariç hepsi gayet güzel işte.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Gömlekler TS ürünü gibi değil zaten. Onur tshirtü malum. Çizgili bebek tulumu dışında pek beğenemedm ürünleri.

Yakından görmek lazım

Yorum

• Legato ile yapılan anlaşma zaten bu kapsamda gömleklerin çoğunu Legato yapıyordu, yapacak..

Yorum

• En güzelleri bebek tulumları yavv

Tişört tasarımı kötü yakalı pololarsa iyi açıkçası

Fakat Kaptan Abiye daha tişört yapılacakmış.Önerim armayı öperkenki resimleri mümkünse arka plan gözükmemeli;o maçtaki saha seyirciler falan.
                              ve de yazılı olmalı;'Trabzonsporluyuz,Onurludur kavgamız' gibisinden ya da önceden gördüğüm 'Onursuz olmasın aşk' şimdi düşünemedim ama daha yaratıcı ve vurucusu...

Sevgiler,saygılaaaaaarr
                              Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                              Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Ynt: TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Birtek bebek tulumlarını beğendim, diğerlerinide yakından görmek lazım..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim