Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TS Club yakın zamanda çıkan bütün spor montlara hayran kaldım ve formaya almaya giderken, bir tanede eğer kaldıysa spor mont alacağım ve eğer kalmadıysa yeni sezon ürünlerini bekleyeceğim...

Yorum

• iyi görünüyor

(UEFA)

Yorum

• Joma ürünleri o kadar kalitesiz ki, ts club ürünleri solladı. Joma Türkiye ürünlerini sanırım bilcee tekstil yapıyor. Macron'u arayacağım aklıma gelmezdi. Ts club yöneticilerini tebrik etmek Lazım, ürün gamı ve kalitesi çok arttı.
        YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Biraz önce Retro ürünlere baktim ilgimi cekti diye, 2.600/3.000 TL civari ürünler. Bunlar kafayi mi yedi? Marka ürün degil, kalitesini bilmiyorum amaben
          Yurt disindan oldugum halde 65/80€ böyle ürüne vermem! Türkiye´de he Trabzon´da bunu nasil alacak Taraftar? 500 TL etmez be arkadas.

Yorum

• Staddaki TS Club'da uzun zaman sonra ilk defa bu kadar ürün çeşitliliği gördüm.
            Hem yetişkin hem de çocuklar için gayet güzel ürünler var.
            Yalnız fiyatlar çoh bahalı çoh.
            Özkan SÜMER

Yorum

• Avcı'yı istifaya zorlamak adına belli süre ts club boykot mu başlatsak?
              Avcı istifa edince açığı kapatırız.
              YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Real Madrid 24/25 Tracksuite: Fiyat 85€ (3200 TL).
                Üretici: Adidas
                https://shop.realmadrid.com/en-es/pr...ket-24-25-blue

Trabzonspor 24/25 Retro Fermuarli Üst: Fiyat 86€ (3250 TL).
                Üretici: Kemeralti Ahmet amca
                https://trabzonspor.com.tr/tr2/retro-fermuarli-ust

TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Adamlar hem çocuk hem yetişkin için maske yapmış, yetmemiş anahtarlık yapmış

Viking santraforun var şapka yapın dedik yapmadılar. Hamsik geldi mohawklı bir şeyler yapın dedik yine fıs. Taraftar kendi çabasıyla bir şeyler yaptı ona bile tepkisiz kaldılar. Kulübün her kademesinde amatörler saf tutmuş vaziyette. Beyaz tişört üstüne kötü baskı uzmanı tsclub görsün de ders alsın.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• ekip değişti herhalde güzel iş çıkarıyorlar.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• taraftarın atkı kültürü yok tamam da
                      kulübün de pek bu konuya kafa yorduğu yok
                      şikeciler maçına gittiğimde atkı alayım dedim stadın altındaki ts clubta üç çeşit atkı vardı
                      çeşit yetersiz
                      ürünler maç için uygun değil
                      ciddiyetsizlik dikkat çekici (şb maçı 40 bin kişi geliyor, şampiyonluk sezonu naylon atkısını satıyorsun hala yazık)
                      bunlar da güncel modeller

bordo mavi atkı yok

kargalar ve gs şu tarz atkılar çıkartıyor
                      en çok bordo maviye yakıştığını düşünüyorum
                      ama yok
                      gidip bi tane de aston villa atkısı alırız napalım
                      En son Tahir61 tarafından düzenlendi; 08.12.2024, 23:03.
                      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                      Eze eze 2021-2022.
                      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        taraftarın atkı kültürü yok tamam da
                        kulübün de pek bu konuya kafa yorduğu yok
                        şikeciler maçına gittiğimde atkı alayım dedim stadın altındaki ts clubta üç çeşit atkı vardı
                        çeşit yetersiz
                        ürünler maç için uygun değil
                        ciddiyetsizlik dikkat çekici (şb maçı 40 bin kişi geliyor, şampiyonluk sezonu naylon atkısını satıyorsun hala yazık)
                        bunlar da güncel modeller

bordo mavi atkı yok

kargalar ve gs şu tarz atkılar çıkartıyor
                        en çok bordo maviye yakıştığını düşünüyorum
                        ama yok
                        gidip bi tane de aston villa atkısı alırız napalım
                        soğuk günlerdeki maçlarda herkesin atkısı oluyor. özellikle istanbuldaki maçlarda bütün tribün atkı sallıyor. düzgün atkı bulmak cidden zor. 5-6 senede bir tane güzel model geliyordur anca

Yorum

• Türk futbolunun Taçsız Kralı Metin Oktay’a saygı duruşu; Arjantin’in güneşi altında Mauro Icardi; Aslan’ın asaleti; 1905 Galatasaray nakışıyla kulübün köklerine dönüş; bir neslin hafızasında yer eden 2000 UEFA ve Süper Kupa zaferlerini simgeleyen kupalar; bu zaferlerin yaşandığı şehirleri onurlandıran “Copenhagen” ve “

bizimkiler de böyle bir işbirliği yapsa keşke. berbat ürünleri berbat fiyatlara satıyorlar alacak bir şey bulamıyoruz

Yorum

• hocanın basın toplantısında giydiği lacivert şey güzel bi şeye benziyordu
                            neydi nerden buluruz
                            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                            Eze eze 2021-2022.
                            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hocanın basın toplantısında giydiği lacivert şey güzel bi şeye benziyordu
                              neydi nerden buluruz
                              Benim de dikkatimi çekmişti, bir an ts club ürünü sanmıştım ama joma ürünüymüş. Bu ürünü satışa çıkartmayabilirler. Sonuçta birkaç ay kaldı ligin bitmesine.

Yorum

• [QUOTE=Tahir61;1921916851]hocanın basın toplantısında giydiği lacivert şey güzel bi şeye benziyordu
                                neydi nerden buluruz[/QUOT

Youtube yorumlarında da beğenen çok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim