Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TS Club'ın uyduruk tişörtlerinden bıktım usandım. Bez parçasına resim yapıp askıya asıyorlar resmen.
    Arkadaş böyle iş olmaz. Alıyorsun 2 gün sonra eskiyor, inanılmaz bir şey.

Yorum

• İlk olarak gökçay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ne formalarımız ne ürünlerimiz hiç birinden bi halt olmaz. bunları kim tasarlar neye göre tasarlar anlamış değilim hadi tasarladın bunları kim beğenip satışa sunulması için onay verir? hele fiyatlar yuh dedirtiyor. sen büyük kulüp olablirsin ama senin şehrinin bir maddi durumu var. uyduruk tshirtler 60 tl olur mu arkadaş ! beş para etmez yünlü sweetler 150 tl. gerçekten ayıp taraftardan intikam alır gibi satış programı var kulübün.
      Aynen katılıyorum.Milleti yolunacak kaz görüyorlar.Geçtim Tstirtleri formalar bile rezalet...
      2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• bütün ürünler kalitesiz nikeda dahil vallahi su trabzonsporun basina gecenler kene gibi !

Transferlerden yaptiklari rezillik yetmezmis gibi ürünlerdede ayni yola devam ediyorlar biz ne kadar yazsakda söylesekde fax mail telefonda etsek kulübe adamlar yollarindan sapmiyorlar !!

Bu Trabzonsporun ürün satisini ve forma satisinin görevini bana verseler bunlardan iyi yapmasam en kötü ben olim !!

Ilkde nike ürünlerinden baslarim !

Vallahi almanyada 2 ligde Bochumun formalarida nike ama iki kat daha kaliteli biri bana bunu anlatabilirmi !

Yorum

• El kadar bebek ürünleri el yakıyor...

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            dalga geciyorlar milletle yeminle...

Yorum

• renkdaşlar geçen seneki ürünlerin bazılarında indirime gidilmiş forma ve şampiyonlar ligi ürünlerinde haberiniz olsun

Yorum

• Türkiye'nin önemli kulüplerinden Trabzonspor'un lisanslı ürünler markası TS Club organizasyonunda görevlendirmek üzere ;
                Üniversitelerin tercihen Tekstil Mühendisliği bölümünden mezun,
                Üretim, mümessil veya perakende firmalarında minimum 3 yıllık merchandiser, müşteri temsilciliği tecrübesi olan,
                Örme kumaş ve konfeksiyon konularında teknik ve pratik bilgiye sahip,
                Ms-Office programlarına hakim,
                İletişimi becerileri gelişmiş, disiplinli ve planlı çalışan, ikna kabiliyeti yüksek,
                Planlama ve raporlama yapabilecek

Eleman arıyor TS Club,ilgilenen için buraya yapıştıralım.
                FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Kötü tasarım yapmak için özel gayret sarfediyorlar sanırım.

Mesele baskı tekniği değil tasarım ve estetik anlayışı. Kimbilir kim tasarladı, kimin tanıdığı kimlere yaptırılıp kim onayladı. Düşünce güzel, tasarım çok çok kötü.

Demek istediğimiz şu:

Doğru tasarım doğru ürünle buluşunca satışta olur, beğeni de.

Ama bu sihirli formülü bir türlü beceremiyorsunuz.

Taraftarın samimi yapıcı eleştiri ve önerilerini hiç dikkate aldığınız yok.

Üzerindeki tasarım kötü olduktan sonra ipek tişört yapsanız satmaz sayın TS Club yöneticileri.
                  En son a f s tarafından düzenlendi; 06.08.2012, 18:55.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• üzerimde formaların resmini niye taşıyayım bu nasıl anlayıştır, kim tasarlıyorsa bunu kendisi giyiyormudur acaba
                    taşıyacaksam formayı giyerim daha iyi
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                    BordoMavi.Net
                    burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      üzerimde formaların resmini niye taşıyayım bu nasıl anlayıştır, kim tasarlıyorsa bunu kendisi giyiyormudur acaba
                      taşıyacaksam formayı giyerim daha iyi
                      Maksat forma degil zaten vermek istedigi mesaj

Yorum

• İlk olarak Veysel Enezoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Maksat forma degil zaten vermek istedigi mesaj
                        profesyonel kişi olsalar o mesajı çok daha iyi bir şekilde verirler formaları arka arkaya koyup kopyala yapıştır yaparak değil
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                        BordoMavi.Net
                        burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• O sizin gorus aciniz tabi saygi duyarim

Yorum

• Yine fuzuli bir israf yapılmış, tebrikler TS Club. Şu tişört kumaşlarını nerden alıyorlar meraklar içerisindeyim.
                            Mutfakta kullandığımız temizlik bezleri bile daha kaliteli, üzgünüm.

Yorum

• Klüp adına ben utandım açıkçası, bir saçma tişört daha eklendi diğerlerinin arasına.
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Acaba klup kapıcısına biri para kazandırmakmı istemiş bukadar küçükte düşünülemez trabzonspor gibi bir klupte ayıptır ya 5 yaşında çocuk yapar bu tasarımı
                                Ofli - mucahiderdogan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim