Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tekinonline tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir süredir Trabzon sokaklarında gördüğüm t-shirtler filan var. soramadım da adamlara nerden aldınız diye. ts club'ta da ben görmedim böyle güzel ürünler yok yapılabilir ama o tipte bir kafa yok bizde. Dün dayanamadım maçta sordum bir dayıya nerden aldığını. molozdan alt geçitten aldım dedi 20 liraya. dedim vay ulan vay. tamam orijinal ürün değil şu yaşıma kadar atkı dışında sahte ürün almadım ama ondan alacağım kimse de tutamaz beni. o ürün ts club da olsa rahat 120 si vardı.
    Ben Samsun'da gördüm. O kadar güzel bir tişörttü ki, forma gibi. Sırf orijinal değil diye almadım. TS Club o tişörtü kırk sene düşünse yapamaz.

Yorum

• Twitter'da dolaşan resimler gerçek mi ? nasıl olabilir böyle bir şey kimse ürünleri kontrol etmiyor mu ?
      Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak samet aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Twitter'da dolaşan resimler gerçek mi ? nasıl olabilir böyle bir şey kimse ürünleri kontrol etmiyor mu ?
        Nedir o?

Yorum

• Tslovers sayfası paylaşmış ve şuan bütün twitter ahalisinin dalga konusuyuz..
          Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Gerçek olduğuna inanmıyorum.
            Kalemlikten belli.

Yorum

• Kardeş takım fenerbahce(!)

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                https://www.trabzonspor.com.tr/Urunl..._MjUzOQ==.aspx

Tasarımın vardığı son nokta..

Artık mağazaları kapatabiliriz..
                İlk olarak tekinonline tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şu iki ürünü tasarlayan beyin neyle besleniyor acaba?
                www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu iki ürünü tasarlayan beyin neyle besleniyor acaba?
                  Sirf bu Yüzden Forma Aliyorum Dogru düzgün Alicak bisey YOk
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• TsLovers uyduruyordur yine.

Yorum

• Kalemlikten çok net belli yalan oldugu, ortalığı velveleye vermişler.

Yorum

• Baskı hataları olabilir. Hakançanta mıdır nedir onlar yapıyormuş işi. gs, fb, bjk'ye de aynı şekilde yapıyorlar.
                        MCMLXVII

Yorum

• Kalemligi başka açıdan gördüm evet gerçekten hatalı üretim olabilir.
                          Ama kurşun kalem TS Club'da bu yaşıma kadar görmedim. O biraz ilginç geldi.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kalemligi başka açıdan gördüm evet gerçekten hatalı üretim olabilir.
                            Ama kurşun kalem TS Club'da bu yaşıma kadar görmedim. O biraz ilginç geldi.
                            Kalem var. Resmi siteden de görebilirsin: https://www.trabzonspor.com.tr/Urunl..._MjU4Ng==.aspx
                            MCMLXVII

Yorum

• Evet varmış gerçekten. Kurşun kalem hiç görmemiş rastlamamıştim. Öğrenmiş olduk

Yorum

• Kursun kalem Bursa TSClubdan benim kiza almisdim.
                                Bu arada bilmiyorum yazildimi ama....adam akilli giyilecek tshirt belki 2-3 cesit var.Gerisini günlük hayatimda asla giymem. Hicmi moda takip etmiyor yetkililer.Her Tshirte 61 basarak , taraftar alir mantigindan vazgecilmeli artik.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim