Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tshirt utanç verici cidden ama mağaza vitrinine İnter galibiyetiyle ilgili kocaman bir pano koyulması da utanç verici.3 sene önce alınmış bir galibiyet (evet sadece bir galibiyet) ve hala bununla ilgili fotoğraflar Ts Club mağazalarını süslüyor.Büyük takımsak büyük takım gibi hareket etmeliyiz.
    TRABZONSPOR-LAZIO-ATHLETIC BILBAO

Yorum

• Onur gibi birine yakışan bir tişört olmuş. Teşekkürler TS Kılap !

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Onurlu tshirt yaptıklarını duydum. Aklımda siyah zemin üzerine beyaz renkli bir eskiz (karakalemle çizilmiş gibi) belirdi hemen, veya illa bizim renkler olsun diyenler için bordo üzerine mavi, mavi üzerine bordo, bordo üzerine beyaz vb. süper oldu dedim içimden... ama bi baktım..

Fotoğrafı alıp direk yapıştırmışlar ya la

Yorum

• Trabzonspor taraftarları mağazalar da satın aldıkları Kaleci Onur tişörtleri ile fotoğraflarını çekip sosyal paylaşım sitelerin de yayınlamaya başladılar. TS Club mağaza yetkilileri yaptıkları açıklamalarda bu kadar büyük bir ilgiyi beklemediklerini ve ürün yetiştirmek de zorlandıklarını belirttiler . TS Club ürünleri şu anda %30 dan başlayan indirimlerle satış yapıyor .

YOK ARTIK

HEP
          DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• 2 hafta önce izindeyken. tsclubu gittim cidden üzüldüm. alacak bisey yok. daha üzücü ise calisanlarin bilgisiz olmasi.

iki ayri tsclubu gittim

1-varlibas´ta

bu formamizi 36 TL´ye aldim. resmi sitede fiyati 66 TL

2- forum

ayni formayi burda 66 TL ve 56 TL´ye asiliydi

ayrica forumda calisana "yeni sezon formalari ne zaman cikacak" diye sordugumda aldigim cevaba inanamadim.
            bana diyorki "3 veya 3,5 ay sonra yeni formalar cikar"
            tarih 05 haziran ve calisanin verdigi cevaba göre, yeni sezon formamlarimiz eylül´de cikacak

Yorum

• 8-9 yaşındaki bir çocuğun paintte yapacağı bir tasarım.
              Acaba bunu yapan utanıyor mu?
              Ayıp olmasa kasıtlı diyeceğim.

Yorum

• Ynt: TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

ne güldüm arkadaş şu formaya. Harbi paint
                Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Paint tabi ki. Hatta şu boya sıçratan kutucuğu bile kullanmışlar.

Yorum

• TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    8-9 yaşındaki bir çocuğun paintte yapacağı bir tasarım.

Bence kesinlikle kasit var, baski yapip satisini durdurmak gerekir. Yok böyle rezalet.
                    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• 2010'da çıkan bir Onur tişörtü vardı.Güzel bir tişörttü.Keşke 2 tane alsaymışım.Tişörtün giymekten baskısı silindi.Ne zamandır Onur tişörtü bekliyordum.Çıkan ürüne bak.Kazım Koyuncu tişörtü inşallah güzel olur.
                      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• arkadaşlar yeni sezon forma ve kombine ne zaman satışa çıkar bilgisi olan var mı
                        Victory & Yisyiri Zenci / Cesc

Yorum

Bide şu T-shirt e gidip yakından bakmak gerek Birazda yakından ağlanıcak halimize güliyim :d

Yorum

• Ya bu nasıl rezillik. Ula kime satacaksınız bunu?

Bir fikrimizi sorsaydınız. En azından bunu tasarlayan kişinin iq seviyesini öğrenseydik.
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ya bu nasıl rezillik. Ula kime satacaksınız bunu?

Bir fikrimizi sorsaydınız. En azından bunu tasarlayan kişinin iq seviyesini öğrenseydik.

Beyin tasiyanlarda IQ seviyesi ölcülür.
                              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                8-9 yaşındaki bir çocuğun paintte yapacağı bir tasarım.
                                Benim anasınıfında ki çocuklar bile daha güzel yapardı tasarımı.
                                En azından daha kaliteli yaratıcılıkları var.

Emeğe saygı bile diyemiyorum nezaketen bile olsa.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim