Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Öznur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Birtek bebek tulumlarını beğendim, diğerlerinide yakından görmek lazım..
    Biz senle top alalım. Oynarız.

Yorum

• Beşiktaşa gönül verenlerin gururla taşıyacağı Beşiktaş formaları, Beşiktaş sweatshirtleri, Beşiktaş eşofman takımları ve çok daha fazlası Kartal Yuvasında!

- - -
      Valla TSClub'ı bildim bileli bebek tulumları çok güzel yapıyor. Dikkatimi çeken etiketler. Diğer tüm etiketlerde TSC harfleriyle yeni logomu desek o kullanılmış. Ama bebek tulumlarında normal TSClub yazısı eskisi yani.

Bir şey diyince kızıyorsunuz ama renklerimizi bile yanlış kullanıyorlar. Utanmasa Bordo-Lacivert kullanacak. Neyse profesyonellerin işine karışılmaz, dışardan göründüğü kadar kolay değil, basımda renkler farklı çıkıyor bla bla işte ..

edit: Fotoğraftan dolayı öyle çıkmış. http://www.trabzonspor.com.tr/Urunle..._MTgwMg==.aspx Hakkını yemeyelim
      En son Enisc tarafından düzenlendi; 28.06.2014, 23:46.
      ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Bi de ingillizce yazı kullanmasınlar ne öyle since'ler falan? Yakışmııyor bence

Yorum

• En alttaki tişört fena sayılmaz. Ama onun da kalıbı kötü gibi geldi bana.

Yorum

• 3 kızların sitelerinden tişörtlerini inceledim.

Baş şikecilerin güzel tişörtleri yok. Çoğu vasat tişörtler. Bizden pek farkları yok.

Yavru şikecilerin bazı güzel tişörtleri var ama bizden de çok çok üstün tasarımları olduğu söylenemez.

Gs'nin tişörtlerinin çoğu çok güzel. Tasarım konusun da gerçekten çok iyiler. Tişört seçenekleri de fazla.

Biz ve gs'nin renk konusunda epey bir avantajı var. Güzel renklerimiz olduğunu düşünüyorum. gs'nin ki gibi tasarımcılar bulursak biz de güzel tişörtler giyebiliriz.
            En son bordomavi1 tarafından düzenlendi; 29.06.2014, 00:43.

Yorum

• TS Club bu işi beceremiyor. Bu kadar net. Tasarımlardan memnun olan varsa kendi zevkidir.
              Hele ki taraftarı dikkate almadığı müddetçe TS Club'ın savunulması çok enteresan.
              Hiçbir talebimize dönüş yok. Olanlar da dalga geçer şekilde.
              Sırf kulüp para kazansın ve elimde ürün olsun diye alıyorum ve kendimi hem iyi hem kötü hissediyorum.
              Büyük kulüpsün ama daha bi tasarımcın yok.
              Bahaneye gerek yok.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Üstten ikinci hariç hepsi gayet güzel işte.
                kusura bakma ama stockholm sendromu gecirdigini düsünüyorum

senin kazandigin yarismadaki tasarimlarini yapsalar halen bunlardan daha güzel dururdular

örnek: kareli gömlek
                hangi akla dayanarak ona cowboy omuzlari yapilmis
                jeans gömleginlen kareli bordo mavi beyaz gömlegin ömuz yapilarini degistir ikiside biseye benzerdi

sonra jeans gömlek pantolon altina sokulmaz
                neden alt tarafi düz birakilir

hic ince detaylara bakmiyoruz, tasarimlar takimin oldugu seviyeden cok uzak

tsc ilk kuruldugunda burada yazmisdik
                takima marketing department lazim, hem tasarimci desighner hem oyunculara kendi sekillerini yaratmada yardimci edecek danisman desighner lar, kuaför

oyuncularimizi sermayemiz olarak kullanip o sekilde pazarlamaliyiz

bugün gelecegin stari olarak görülen yusufla neler neler yapilabilir gencler icin
                bir trabzon beckhami rahatlikla yaratabilirsin
                En son selcuk tarafından düzenlendi; 29.06.2014, 12:23.
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kulüp tam da ifade ettiğiniz gibi yeni bir motto-slogan arıyor. Önerilerinizi paylaşın.
                  17 temmuz öncesi bu sözlerle bi t-shirt basilsa bence iyi satar

Hakkıdır, Hakk’a tapan, milletimin adalet
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Tulumlar haric hepsi ucube

Yorum

• Güzel bana göre.

Onur t-shirti begenmemistim ama simdi http://www.trabzonspor.com.tr/Urunle..._MTk1MQ==.aspx burada birisi giyip foto cekilince begendim..

Alirim birtane.
                      En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 29.06.2014, 13:49.
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Hala çok büyük amatörlük var TS Club da;
                        Site kullanış açısından eski yenilenmesi gerekiyor.
                        Ürünlerin açıklama kısmı hep boş.

Ürünlerin kalitesinde düzelme varmı bilmiyorum uzun zamandır gitmedim TS Club a ama tasarımlar hala düşük.

Örneğin;
                        http://www.trabzonspor.com.tr/Urunle..._MTk4MA==.aspx Şu ürünü hayatta almam, fotoğrafa yaklaşınca kalitesini az çok gösteriyor gibi. Fiyat çok uçuk

Şu ürünü çok beğendim söylemek isterim: http://www.trabzonspor.com.tr/Urunle..._MTk1Nw==.aspx
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                        BordoMavi.Net
                        burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• 1 sene yeni Trabzonspor nevresim takımını bekledim umarım beklediğime değer

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• bu TSClup ün başında ortaokula giden çocuk mu var merak ediyorum?
                            sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
                            Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• Şu ucube onur tişörtüne 40 TL mi istemişler, bence az bile bir 90 TL si vardı ayıp etmişler.
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak vadaa55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu TSClup ün başında ortaokula giden çocuk mu var merak ediyorum?
                                dünyaaaaaa liderini yalayan biri var abi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim