Beşiktaşa gönül verenlerin gururla taşıyacağı Beşiktaş formaları, Beşiktaş sweatshirtleri, Beşiktaş eşofman takımları ve çok daha fazlası Kartal Yuvasında!
- - -
Valla TSClub'ı bildim bileli bebek tulumları çok güzel yapıyor. Dikkatimi çeken etiketler. Diğer tüm etiketlerde TSC harfleriyle yeni logomu desek o kullanılmış. Ama bebek tulumlarında normal TSClub yazısı eskisi yani.
Bir şey diyince kızıyorsunuz ama renklerimizi bile yanlış kullanıyorlar. Utanmasa Bordo-Lacivert kullanacak. Neyse profesyonellerin işine karışılmaz, dışardan göründüğü kadar kolay değil, basımda renkler farklı çıkıyor bla bla işte ..
Baş şikecilerin güzel tişörtleri yok. Çoğu vasat tişörtler. Bizden pek farkları yok.
Yavru şikecilerin bazı güzel tişörtleri var ama bizden de çok çok üstün tasarımları olduğu söylenemez.
Gs'nin tişörtlerinin çoğu çok güzel. Tasarım konusun da gerçekten çok iyiler. Tişört seçenekleri de fazla.
Biz ve gs'nin renk konusunda epey bir avantajı var. Güzel renklerimiz olduğunu düşünüyorum. gs'nin ki gibi tasarımcılar bulursak biz de güzel tişörtler giyebiliriz.
En son bordomavi1 tarafından düzenlendi; 29.06.2014, 00:43.
TS Club bu işi beceremiyor. Bu kadar net. Tasarımlardan memnun olan varsa kendi zevkidir.
Hele ki taraftarı dikkate almadığı müddetçe TS Club'ın savunulması çok enteresan.
Hiçbir talebimize dönüş yok. Olanlar da dalga geçer şekilde.
Sırf kulüp para kazansın ve elimde ürün olsun diye alıyorum ve kendimi hem iyi hem kötü hissediyorum.
Büyük kulüpsün ama daha bi tasarımcın yok.
Bahaneye gerek yok.
kusura bakma ama stockholm sendromu gecirdigini düsünüyorum
senin kazandigin yarismadaki tasarimlarini yapsalar halen bunlardan daha güzel dururdular
örnek: kareli gömlek
hangi akla dayanarak ona cowboy omuzlari yapilmis
jeans gömleginlen kareli bordo mavi beyaz gömlegin ömuz yapilarini degistir ikiside biseye benzerdi
sonra jeans gömlek pantolon altina sokulmaz
neden alt tarafi düz birakilir
hic ince detaylara bakmiyoruz, tasarimlar takimin oldugu seviyeden cok uzak
tsc ilk kuruldugunda burada yazmisdik
takima marketing department lazim, hem tasarimci desighner hem oyunculara kendi sekillerini yaratmada yardimci edecek danisman desighner lar, kuaför
oyuncularimizi sermayemiz olarak kullanip o sekilde pazarlamaliyiz
bugün gelecegin stari olarak görülen yusufla neler neler yapilabilir gencler icin
bir trabzon beckhami rahatlikla yaratabilirsin
En son selcuk tarafından düzenlendi; 29.06.2014, 12:23.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Yorum