Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Suan Zokora Star'da canli Yayin'da, acaip bi Sweat yapmis TS Club
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu bilgi net mi? Kaynak nedir? Ben CL ne katılan hiçbir takımın bu kadar kötü ürün çıkardığını görmedim. Ne yazık ki 3 istanbul takımının normal ürünleri bunlardan kaliteli ve daha güzel tasarlanmış. Şahsen UEFA nın böyle abuk subuk merdiven altı üretimleri yaptıracağına inanmıyorum. Ancak CL logosundan dolayı para ödüyoruzdur UEFA ya.
      kesin ve net dikkat edersen ürünlerde tsclub etiketi yerine cl logosu var ense tarafında ama ben ürünlerin neresi dandik olduğunu anlamadım merdiven altını hiç anlamadım
      nasıl bakarsan öyle görürsün
      neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
      ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu bilgi net mi? Kaynak nedir? Ben CL ne katılan hiçbir takımın bu kadar kötü ürün çıkardığını görmedim. Ne yazık ki 3 istanbul takımının normal ürünleri bunlardan kaliteli ve daha güzel tasarlanmış. Şahsen UEFA nın böyle abuk subuk merdiven altı üretimleri yaptıracağına inanmıyorum. Ancak CL logosundan dolayı para ödüyoruzdur UEFA ya.
        Anth bana Cska Moskova ve Lille için çıkarılan Ş.L. ürünlerini gösterebilirmisin merak ettim. Ya da aldığın herhangi bir Ts ürününü de göstersen olur.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gidip görelim nasıl fiyatı iyi mi sonra daha ayrıntılı haber veririz siteye konmazsa..
          Fiyatı iyi hemde gayet iyi.....

89,90 Tl......

ama doğrusu kalitesini hiç beğenmedim.......
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Bir Gömlek 90 TL

yaklasik 40 €, valla pahali.
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Kumaşı Falan Harika. Öneririm Arkadaşlar.Alın Yaza Yatırım Yapın

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

89,90 Tl......

3 gömlek alınır o fiyata.Trabzonsporluluk ta bir yere kadar yeter artık yolunacak kaz gibi görmeyin bizi
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Selam Renkdaslar,

bugün ismarladigim Trabzonsporun Hirkasi ve Uzunkollu Shirti elime ulasti. Resim cekeyim derken bütün formalarimi aldim bir kolaj haline getirdim.
                  Dikkatinizi cekmek istedigim elestirdigim ve begendigim noktalari resmederek bilginize sunmak istedim.

Öncelikle en büyük sikayetim kullandigimiz armalar. Biliyorsunuz yillar yili cikardigimiz formalarda sürekli arma degisikligine gidildi. Ya renklerini tutturamadik yada armanin formu tuhafti. Bu sezonun Armalarini begendigim ama sanki Renk konusunda yine tutturamamis gibiyiz. Yada Söyle söyleyeyim bir formada armada kullanilan renklerle formanin renkleri örtüsmüyor. Onun disinda yeni Ürettigimiz ürünlerin armalarinin renkleri bir degil.

Bu Sezon Cikardigimiz Ürünlerin Armalari

Bu Resimde ise Elimde olan formalarin Armalari mevcut...yildan yila ne sekilde gelisme kaydettigimizi görmek mümkün

En son Salpazarli tarafından düzenlendi; 04.11.2011, 20:09.
                  ...imza...

Yorum

• Onun Disinda Yeni aldigim Ürünleri tanitmak isterim...

Aldigim Fermuarli sweat harika bir üründür ve herkeze tavsiyemdir...aynisinin gri rengide varmis zaaten cogu ürün internette ts clubda yok

Aldigim uzun kollu

Arkasinda Trabzonspor yaziyor ense kisminda...

Formalari Cikarmisken

Umarim Resimleri begenmissinizdir....iyi seyirler
                    ...imza...

Yorum

• Çekimler mükemmel ellerinize sağlık.
                      Logolarımızda değişimi çok güzel belirtmişsiniz.
                      2010-2011 sezonu formasında logomuzun gerçek hali yapılmaya başlamış yer almış.
                      7

Yorum

• Ts Club'larda bulunan bazı ürünler sitede yok.Gerçekten hepsi çok güzel.Helal olsun şu 1 sene içinde çok büyük değişim oldu.Çok güzel ürünler ancak fiyatlar biraz daha ucuz olsa çok daha iyi olacak.
                        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Armalarla Alakalı Fotoğrafları Çeken Arkadaşa Teşekkür Ederiz.

Bu Sezon Ki Forma Armaları Çok Güzel. Git Gide Doğrusunu Bulmuşuz.

Fakat O Armayı Her Ürüne İşlememiz Lazım.Ben Bir Antrenman T-Shirt'ü Aldım Arması Pekde İyi Durmuyor. Formadaki Arma Uygulansa Çok Daha Güzel Olur.

Yorum

• Bu sene formalarımız da, tüm takım kıyafetlerimiz de mükemmel. Nike iyi iş çıkardı yine, iyi ki Nike ile anlaşmışız da şikeciler gibi Adidas'tan giyinmemişiz. Onlarla en ufak bir ortak yönümüz olmamalı.

Ayrıca, gömlek fiyatı bence normal. Kaliteli bir ürün ise, bir şekilde temin etmek gerek mutlaka.

Yorum

• Yarın uğrayıp ne var ne yok bakalım, uzun süre oldu.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

89,90 Tl......

Fiyat pahalı ama kaliteli olsa çok sorun olmaz dediğin gibi Faik Abi. Nitekim bir çoğumuzun evinde Sarar, Pierre Cardin vs gömlekler mevcut ve bu gömlekler bu paralar aşağı yukarı. Onların kalitesinde olsa sorun olmaz diye düşünüyorum..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim