tese club 1 haftadir siparisimi kargoya vermedi ariyoruz yok baskiya gonderdik yok yolda geliyor boyle bir rezillik olamaz sonra taraftar neden destek olmuyor paramizla rezil oluyoruz ayip!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
Kuzey Amerika'ya mı kargo istediniz?İlk olarak vedat uşaklıgil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületese club 1 haftadir siparisimi kargoya vermedi ariyoruz yok baskiya gonderdik yok yolda geliyor boyle bir rezillik olamaz sonra taraftar neden destek olmuyor paramizla rezil oluyoruz ayip!BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
'tese club' ???????????????????????????????????????????????????İlk olarak vedat uşaklıgil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületese club 1 haftadir siparisimi kargoya vermedi ariyoruz yok baskiya gonderdik yok yolda geliyor boyle bir rezillik olamaz sonra taraftar neden destek olmuyor paramizla rezil oluyoruz ayip!
Yorum
-
dogru anladiysam Trabzon da sponsor gibi yazilar hal edilip dagitim yapiliyorİlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa arkadas bu tsclupta formalar 5-6 lik partiler halnde mi gelio anlamadimki yine aradim umraniyeyi yine cubuklu bedeni yok carsamba dio pazartesi gelecekti die soylediler yari yoldan dondum simdi
ondan eksik nerdeyse oraya parti yollaniyor sanirim
satis 18bin olmus
kombine satislari baslama üzeri, yani devam edecektir eksik olmasi cogu yerde"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Takımın gümbür gümbür gittiği sezonlarda forma bulamıyorduk. Şimdi kümeye düşmesek iyi diyoruz forma satılıyor.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBİLGİ | Trabzonspor MP yeni sezon formaları Trabzon Hummel mağazasında satışa çıktı. Forma fiyatı 70 TL.
Bu yanlışlıkta bir iş var
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum