Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Son zamanlarda internet üzerinden 3 taksitle kredi kartı ile forma ya da başka bir ürün alabilen var mı?

Ben 2 haftadır alamıyorum...

Gereken kredi kartı bilgilerini girdiğim halde işlem başarısız diye bir mesaj çıkıyor...

Kredi kartım ile ilgili bir sorun yok...

3 Kredi kartı ile de aynı hatayı veriyor...

Ne yapmalı, nereye başvurmalıyım?

Yorum

• 'Vizyon' oluşana kadar TsClup kullanmayacağım.
      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• o kadar acimasiz olmayalim tek tükte olsa güzel ürünleride var...mesela yakali shirtler varya polo diyoruz almanyada ona onlarin kalitesi iyi cikti severek giyiyorum onun haricinde birkac ürün daha aldim genis vaktim olursa insallah tüm aldigim ürünlerin resmini cekip paylasacagim renkdaslarim
        ...imza...

Yorum

• İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          o kadar acimasiz olmayalim tek tükte olsa güzel ürünleride var...mesela yakali shirtler varya polo diyoruz almanyada ona onlarin kalitesi iyi cikti severek giyiyorum onun haricinde birkac ürün daha aldim genis vaktim olursa insallah tüm aldigim ürünlerin resmini cekip paylasacagim renkdaslarim
          Her şeyde mutlaka ufak tefek güzellikler olacaktır. Lakin , 5 liraya mâl olan t-shirti 50 liraya baskısı için satamazsın.Kaliteli olsa neyse fakat tasarım olarak da hiç tatmin edici değiller.
          Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Abdullah abisine doğum günü hediyesi olarak aldık.

Nevzat Aydın'a twitter üzerinden mesaj olarak sordum fakat herhangi bir cevap yorum gelmedi. Soru şuydu: Okul sezonu yaklaşıyor kulübümüz yeni sezona hazır mı?

Okul sezonu yaklaşıyor. Çocuğu olanlar yeni sezonda okul çantası, kırtasiye ürünü gibi pek çok yeni eşya alacak. Kırtasiyelerde üç İstanbul takımının ürünleri ile karşılaşmayan yoktur. Merak ettiğim bu anlamda kulübümüzün yeni sezona hazır olup olmadığı.

TS Club'ın kırtasiye ürünü tasarlamasına gerek yok isim hakkını pazarladığı markaların bu konuyla ilgili ürün çıkarıp çıkarmadığını dağıtımını denetleyecek sadece. Bizim aldığımız ürün Hakan Çanta'nın ürünü ve Çin malıydı mesela.

Yukarıdaki kalem kutusuna bir oyuncakcıda rastladık. Eminim benim gibi Trabzonspor ürünü ile karşılaşanların tercihi bordomavi ürünlerden almak olacaktır.

Bütün Nike mağazalarında Galatasaray forma ve ürünlerine rastlamak mümkün. Söz konusu Trabzonspor olunca formalardan sadece sadece bir modele rastlayabiliyoruz.

Ne kadar çok yerde görünürsek o kadar çok satış ve marka değerimizin artacağını düşünüyorum.

Kulüpten bu konuda bir hareket olacak mı merakla bekliyoruz.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yiğit bir şeye benzese yazınca o yüzden atkıya sahip çıkayım dedim.
                Trabzonspor ürünleri bedava mı verilecekti diye kızmasınlar diye de politik olarak tartışılır yazdım.
                Esefle kınandım sonuç olarak.
                O atkının değeri benim gözümde 25 Lira civarıdır.
                O zaman bana bir tane örüver Ömer diyerek noktalıyorum.
                örerim tabii yahu 2 ters bir düz olayı denemedim ama çok zor olmasa gerek ,ayrıca bizimkiler işçiliktende kaçmış 4 sıra var atkıda dikine örülmüş uzunlamasına yani şimdi enine örülse sürekli ipi kes diğer renkten başla falan enine 29.99 boyuna 19.99 fiyatım geçerlidir askerde zamanda bol
                Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  örerim tabii yahu 2 ters bir düz olayı denemedim ama çok zor olmasa gerek ,ayrıca bizimkiler işçiliktende kaçmış 4 sıra var atkıda dikine örülmüş uzunlamasına yani şimdi enine örülse sürekli ipi kes diğer renkten başla falan enine 29.99 boyuna 19.99 fiyatım geçerlidir askerde zamanda bol
                  Anlaştık. Pusuda bekliyordum burda zaten bu cevap için.

Yorum

• bu ts clup tırı hopaya niye gelmiyor yavvvvv
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bugün forum'a gittim ürün almayacağım dememe rağmen dayamadım yine eşofman aldım, dikkati mi çeken forum'da ki Ts Clup küçük olmasına rağmen çalışan işçilerin sayısı çok fazlaydı.
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• bu ne sacmalik ya, yurt disina kargo 20 euro, 0.50 kurusluk araba kokusu simarlasan 20 Euro ya geliyor cok sacma, önceden kargo bedavaydi avrupaya, neden simdi 20 euro oldu?

Yorum

• Sitede gayet güzel T-Shirtler var, fakat Türkiye piyasasi icin cok pahali.
                          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Yorum

• Tek katı 80, çift katı 150.
                              Tebrik ettim doğrusu.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nevzat Aydın'a twitter üzerinden mesaj olarak sordum fakat herhangi bir cevap yorum gelmedi. Soru şuydu: Okul sezonu yaklaşıyor kulübümüz yeni sezona hazır mı?

Okul sezonu yaklaşıyor. Çocuğu olanlar yeni sezonda okul çantası, kırtasiye ürünü gibi pek çok yeni eşya alacak. Kırtasiyelerde üç İstanbul takımının ürünleri ile karşılaşmayan yoktur. Merak ettiğim bu anlamda kulübümüzün yeni sezona hazır olup olmadığı.

TS Club'ın kırtasiye ürünü tasarlamasına gerek yok isim hakkını pazarladığı markaların bu konuyla ilgili ürün çıkarıp çıkarmadığını dağıtımını denetleyecek sadece. Bizim aldığımız ürün Hakan Çanta'nın ürünü ve Çin malıydı mesela.

Yukarıdaki kalem kutusuna bir oyuncakcıda rastladık. Eminim benim gibi Trabzonspor ürünü ile karşılaşanların tercihi bordomavi ürünlerden almak olacaktır.

Bütün Nike mağazalarında Galatasaray forma ve ürünlerine rastlamak mümkün. Söz konusu Trabzonspor olunca formalardan sadece sadece bir modele rastlayabiliyoruz.

Ne kadar çok yerde görünürsek o kadar çok satış ve marka değerimizin artacağını düşünüyorum.

Kulüpten bu konuda bir hareket olacak mı merakla bekliyoruz.
                                çok iyi noktalara değinmişsin ali fuat abi, ürünün ne olduğu önemli değil önemli olan armanın geçerliliğini her yerde artırmak
                                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                                ~Twitter ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim