Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Muhteşem tasarımlar devam ediyor

Şu 9 da ki dalga figürü herkesin aklına gelmez,ben beğendim,en 40 tl ye satılmalı...
    '9'
    fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• Bazı ürünler için cidden absürt fiyatlar isteniyor.
      Yine de Ts Club'a gittiğimde lazım olmayan birçok şeyi alıp geliyorum.
      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Benim tasarımlarımı Gaziantepspor çalıp kullanıyor ben tasarımlarımı TS Club' ın Genel Müdür Yardımcısına gönderiyorum yine tık yok

Yorum

• Hep aynı t shirt'ler üzerine farklı baskılar. Boğazlı t shirt'lerle nereye kadar. Polo yaka V yaka yok denecek kadar az. Üzerlerindeki baskılar desen sadece 1967 ve TS yazıları. Etkileyici bir söz ya da ona benzer Trabzonspor'u yansıtan bir resim yok. Forma dışında alacağımız çok fazla etkileyici bir ürün olmuyor maalesef.
          Neyleyim BORDO deyince MAVİ demeyen sevgiliyi.

Yorum

• Tshirt kalitesi 0'sa uzerine muthis tasarim yapsanda hic birsey degismez.

HEP
            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• * Tasarımlar harika korsancılar bunları görseler canlarına kıymaya felan çalışır o derece !
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Yaz geldi sayılır yine önünde kolunda arkasında Ts veya 61 yazan bir yıkamada solacak kadar kalitesiz ama en az 80 TL fiyat çekilen tişörtler bekliyoruz !
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• ts clup tasarımcıları gerçekten tasarımcı mı merak ediyorum. hani derler ya ehliyeti kasaptan mı aldın diye. bunlar da diplomayı kasaptan almış olmasınlar.

Yorum

• Stat çevresinde korsan satış yapanların ürünleri çok daha kaliteli ve güzeller.
                    Aslında sözde profesyonelleri çıkarıp bu korsancıları maaşlı çalıştıracaksın.
                    Hem Korsanın önüne geçilir hemde güzel ürünler görebiliriz.
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• yeni cizdigim t shirt

Yorum

• Camdan içeri baktım geçen gün.
                        Siyah bir tişörte ütü baskısı parlak taşla TS yapmışlar.
                        Her bayanın rahatça yapabileceği bir şey.
                        Sonra dedim iyi ki camdan baktım.
                        Yola devam ettim...

Yorum

• trabzonspor10; harika olmuş çok yaratıcı tebrikler. Olsada giysek
                          yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
                          ölümüne ....BORDOMAVI...

Yorum

• Şikeye şampiyonluğa vurgu yapacak ürünlerin çıkmaması nedendir? Bileniniz duyanınız var mı?

Yorum

• adamların ürünü kopyala yapıştır yapmısız resmen kopya yapın daha iyi

TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=19506

adamların ürünü kopyala yapıştır yapmısız resmen kopya yapın daha iyi

https://trabzonspor.com.tr/Urunler_1..._MTMwNQ==.aspx
                                Bence alakası yok,

''parçalı'' diye tabir ettiğimiz tasarım herkeste var zaten yıllardır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim