Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mesela 10 YTL'ye orijinal Puma forması da mağazamızda bulabilirsiniz.

bu çok güzel bi indirim.sarım geçen yılıln formaları bu fiyata düşmüştür.Trabzondaki mağazalardada inşallah bu fiyata düşer
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Ben Kargo ile, Orjinal Beyaz Formayı almak istiyorum, kargo ücreti ne kadar, isim yazılıyomu? nasıl isticez? telefonlamı parayı geldiğinde mi alıyo, kargo ile alan birisi bilgi werebilirmi??
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben Kargo ile, Orjinal Beyaz Formayı almak istiyorum, kargo ücreti ne kadar, isim yazılıyomu? nasıl isticez? telefonlamı parayı geldiğinde mi alıyo, kargo ile alan birisi bilgi werebilirmi??
        ben de aynısından sipariş ettim.

kargo ücreti almıyorlar. isim ve numara yazdırmak isterseniz 10 lira ek ücret karşılığında yazıyorlar. yalnızca web sitesinden kredi kartıyla alınabiliyor. aslında havale ile de alınıyor diyor ama ben öyle alamadım. http://www.trabzonspor.com.tr adresinden bilgi alıp sipariş verebilirsiniz.

ben 5 gün önce sipariş vermiştim ama hala gelmedi. bu aralar biraz yoğunlarmış

Yorum

• İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben de aynısından sipariş ettim.

kargo ücreti almıyorlar. isim ve numara yazdırmak isterseniz 10 lira ek ücret karşılığında yazıyorlar. yalnızca web sitesinden kredi kartıyla alınabiliyor. aslında havale ile de alınıyor diyor ama ben öyle alamadım. http://www.trabzonspor.com.tr adresinden bilgi alıp sipariş verebilirsiniz.

ben 5 gün önce sipariş vermiştim ama hala gelmedi. bu aralar biraz yoğunlarmış
          Kardeş, Ben Şimdi Trabzonspor.com.tr'ye üye oldum, girişde yaptım, Beyaz Formayı Sepete Ekle Dedim, Ekledi Listeye Alındı, yani demek İstediğim Kredi Kartıyla ilgili hiç bir şey çıkmadı. Bence sen yanlış biliyosun, Ücreti Ürünü teslim ederken kapıda alıyolar bence, Sen Kredi Kartıyla alındıgını nerden biliyosun, sitede kredi kartıyla ilgili hiç bişi yer almıyo...

işte resim;

En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 23.03.2008, 17:47.

Yorum

Kardeş, Ben Şimdi Trabzonspor.com.tr'ye üye oldum, girişde yaptım, Beyaz Formayı Sepete Ekle Dedim, Ekledi Listeye Alındı, yani demek İstediğim Kredi Kartıyla ilgili hiç bir şey çıkmadı. Bence sen yanlış biliyosun, Ücreti Ürünü teslim ederken kapıda alıyolar bence, Sen Kredi Kartıyla alındıgını nerden biliyosun, sitede kredi kartıyla ilgili hiç bişi yer almıyo...

işte resim;

sepete eklemek yetmiyor. göstermiş olduğunuz ekranda "kasaya git" butonu var. oraya tıklayıp kredi kartı bilgilerinizi girmeniz gerekiyor.

Yorum

• Emirhan ben de kredi kartıyla satın aldım ürünleri. Kapıda para falan vermedim, zaten kargo parası da vermiyorsun. Yukarıdaki resimde gördüğün ''Kasaya git'' butonuna tıkla.

Yorum

• tmm tmm çözdüm olayı ben, GAmze61 Forma kaç günde teslim edildi sana.?

Yorum

• TS Club'ta ekstra indirim
                  23 Mart 2008 / 10:15
                  İstanbul'da Trabzonspor lisanslı ürünleri satan tek satış mağazası olan Bahçelievler TS Club'ta indirim başladı.

İstanbul'da Trabzonspor lisanslı ürünleri satan tek satış mağazası olan Bahçelievler TS Club'ta indirim başladı. Kışlık ürünlerden, futbolcu formasına, bayan ve çocuk ürünlerinden ev tekstiline kadar yüzlerce üründe indirim uygulaması başladı. Kampanya ile ilgili bir basın açıklaması yapan Ts Club İstanbul satış mağazası müdürü Hüseyin Avni Kazancı, tüm taraftarları ürün almaya davet etti. Kazancı şöyle konuştu:
                  “İndirimli ürünlerin tümü birinci kalite üründür. Orijinal taraftar formasından tutun da, çocuk ürünlerine kadar yüzde 70-80'e kadar indirim var. Mesela 10 YTL'ye orijinal Puma forması da mağazamızda bulabilirsiniz. Bu kampanyada ayrıca İlkbahar-Yaz kreasyonu için de geçerli. Kulübün duyurduğu indirime ek olarak, mağaza olarak biz de ekstra indirim uyguluyoruz.”

Ts Club İstanbul'a ulaşmak isteyenler 0212 502 80 45 telefonundan bilgi alabilir.

Aytekin AKAY / haber61.net

arkada kalmasın bu haber arkadaşlar

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    TS Club'ta ekstra indirim
                    23 Mart 2008 / 10:15
                    İstanbul'da Trabzonspor lisanslı ürünleri satan tek satış mağazası olan Bahçelievler TS Club'ta indirim başladı.

İstanbul'da Trabzonspor lisanslı ürünleri satan tek satış mağazası olan Bahçelievler TS Club'ta indirim başladı. Kışlık ürünlerden, futbolcu formasına, bayan ve çocuk ürünlerinden ev tekstiline kadar yüzlerce üründe indirim uygulaması başladı. Kampanya ile ilgili bir basın açıklaması yapan Ts Club İstanbul satış mağazası müdürü Hüseyin Avni Kazancı, tüm taraftarları ürün almaya davet etti. Kazancı şöyle konuştu:
                    “İndirimli ürünlerin tümü birinci kalite üründür. Orijinal taraftar formasından tutun da, çocuk ürünlerine kadar yüzde 70-80'e kadar indirim var. Mesela 10 YTL'ye orijinal Puma forması da mağazamızda bulabilirsiniz. Bu kampanyada ayrıca İlkbahar-Yaz kreasyonu için de geçerli. Kulübün duyurduğu indirime ek olarak, mağaza olarak biz de ekstra indirim uyguluyoruz.”

Ts Club İstanbul'a ulaşmak isteyenler 0212 502 80 45 telefonundan bilgi alabilir.

Aytekin AKAY / haber61.net

arkada kalmasın bu haber arkadaşlar

istanbulda olmak vardı yaaa...

Yorum

tmm tmm çözdüm olayı ben, GAmze61 Forma kaç günde teslim edildi sana.?
                      4 günde geldi.

Yorum

• 4 günde geldi.
                        hımmm tamam teşekkür ederim gamze hanım ..

Yorum

• İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          4 günde geldi.
                          bana 5 gündür göndermediler

Yorum

• İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bana 5 gündür göndermediler
                            Muhtemelen yoğunluktandır. 4. gün elimdeydi benim. Şu sıralar malum ama çok fazla sipariş var. Günde 200-300 paket postalıyorlarmış. Gecikmesi normal. Sen yine de siteden sipariş durumunu takip et. Kargoya vermişlerse ulaşması lazım en çok 2 gün içinde. Ulaşmadıysa en yakın Yurt içi kargo bürosuna git ya da ara sor. Muhakkak ordadır.

Yorum

• İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Muhtemelen yoğunluktandır. 4. gün elimdeydi benim. Şu sıralar malum ama çok fazla sipariş var. Günde 200-300 paket postalıyorlarmış. Gecikmesi normal. Sen yine de siteden sipariş durumunu takip et. Kargoya vermişlerse ulaşması lazım en çok 2 gün içinde. Ulaşmadıysa en yakın Yurt içi kargo bürosuna git ya da ara sor. Muhakkak ordadır.
                              şimdi baktım kargoya yeni vermişler. umarım yurtiçi kargo da yamuk yapmaz.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                istanbulda olmak vardı yaaa...
                                harbiden öyle.Stok eritmeyi istanbul kanadı çok daha iyi yapıyor.Geçen yılın formaları istanbulda 10 Trabzonda 24 ytl
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim