Çocuk formaların fiyatlarını Allah rızası için,Trabzonspor'un geleceği için düşürün. Bu kulübün geleceği çocuklarımız,yeğenlerimiz.Yapın 30 TL mahalledeki çocuklara bile alıp giydirelim.
Çocuk formaların fiyatlarını Allah rızası için,Trabzonspor'un geleceği için düşürün. Bu kulübün geleceği çocuklarımız,yeğenlerimiz.Yapın 30 TL mahalledeki çocuklara bile alıp giydirelim.
Çok önemli konu,
bende çok üzücü buluyorum çocuk formalarındaki fiyatları,defalarca kulübe mail de attım ama demek ki mantıklı düşünemiyorlar inatla 60-70 tl ye çocuk forması satıyorlar.
Daha önce de yazdım,
çocuk formaları uygun fiyat ta olsun giymem giydiririm,
1 tek çocuğun TS li olmasına sebep olsam çok büyük gurur yaşarım,TS li olmasa bile mahallede mıddırdayan Bordo Mavi renkleri görmek bile çok büyük haz verir bana,
ama kime den,bunu düşünen kim,umurlarında bile değil
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Artık bu kulüp lisanslı ürünleri sadece bizim takım için yazmıyorum ama kaba tabirle soygun boyutuna geldi.Takımın için tamam fedakarlık yapacaksında bir kaşkolada 50 lira verilmezki,İmalatı 5 lira olsun 10 lirada takımın için ver oldu sana 15 lira.Ederinin kat kat üstüne satılmazki.Az ucuz yapki insanların trabzonsporlu olmasına katkımız olsun.daha fazla ürürn daha fazla trabzonsporlu,daha az fiyat,daha dazla ürün
ne kadar güzel olursa olsun ,ki bence güzelde değil ben bile örerim bundan
19,99 en fazla eder 20 bile olmaz
-Atkı güzel ama 54 eder mi tartışılır diyen Sibel'i 180 ile kınıyorum
-Ben bile örerim diyerek gerekli mesajı veren ve fiyat kriterine hayran olduğum Ömer'i ayakta alkışlıyorum
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yiğit bir şeye benzese yazınca o yüzden atkıya sahip çıkayım dedim.
Trabzonspor ürünleri bedava mı verilecekti diye kızmasınlar diye de politik olarak tartışılır yazdım.
Esefle kınandım sonuç olarak.
O atkının değeri benim gözümde 25 Lira civarıdır.
O zaman bana bir tane örüver Ömer diyerek noktalıyorum.
Çok önemli konu,
bende çok üzücü buluyorum çocuk formalarındaki fiyatları,defalarca kulübe mail de attım ama demek ki mantıklı düşünemiyorlar inatla 60-70 tl ye çocuk forması satıyorlar.
Daha önce de yazdım,
çocuk formaları uygun fiyat ta olsun giymem giydiririm,
1 tek çocuğun TS li olmasına sebep olsam çok büyük gurur yaşarım,TS li olmasa bile mahallede mıddırdayan Bordo Mavi renkleri görmek bile çok büyük haz verir bana,
ama kime den,bunu düşünen kim,umurlarında bile değil
ne formalarımız ne ürünlerimiz hiç birinden bi halt olmaz. bunları kim tasarlar neye göre tasarlar anlamış değilim hadi tasarladın bunları kim beğenip satışa sunulması için onay verir? hele fiyatlar yuh dedirtiyor. sen büyük kulüp olablirsin ama senin şehrinin bir maddi durumu var. uyduruk tshirtler 60 tl olur mu arkadaş ! beş para etmez yünlü sweetler 150 tl. gerçekten ayıp taraftardan intikam alır gibi satış programı var kulübün.
O atkıyı ören çocuğun gözleri kör oldu, tam 3 senede örüldü o atkı, yünü iran keçisinden, o keçi iranda sadece bir dağda var nevzat başganın çobanları o keçiyi bulup bu atkıları ördürdü, çocuklar kör oldu ve sonra transfer komitesinin başına geçtiler şu anda tüm transferlerimizi onlar yapıyorlar.
Yorum