Formaladaki fontlar değişecek mi ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
Hayır, yetkililer fontları müthiş hatta bu fontların müthişliğinden forma satışının patladığını düşünüyor.İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormaladaki fontlar değişecek mi ?
Yorum
-
Ciddi misin ?İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır, yetkililer fontları müthiş hatta bu fontların müthişliğinden forma satışının patladığını düşünüyor.
valla hiç güleceğim yoktu.Bu fontlar mı müthiş miş.Ayıptır valla.
Yorum
-
Evet, şaka gibi duruyor ama maalesef ciddiyim..İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCiddi misin ?
valla hiç güleceğim yoktu.Bu fontlar mı müthiş miş.Ayıptır valla.
Yorum
-
hayda bende tersini anlamıştım, nasıl bir düşünce bu, o zaman seneye çıkartmayalım forma ne de olsa çok satıyorİlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet, şaka gibi duruyor ama maalesef ciddiyim..
Yorum
-
West Ham United'in online magazasina girdim. Taraftari olsaydim hic düsünmeden, paraya kiymadan su alttakileri alirdim. Hepsi birbirinden güzel ve kaliteli.
Nerde bizde bu vizyona sahip yöneticiler?? Nevzat Aydinin adini duyunca TS Clubda o imrendigimiz Avrupa kulüplerinin standartina gelebilecegimizi düsünmüstüm. Onun gibi bir adamdan böyle bir atilim beklerdim. Oda beni büyük bir hayal kirikligina ugratti...
£40.00

£34.99

£32.99

£36.99

£22.99

£22.99

£25.99

was £17.99
NOW £4.50
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Okadar efsanelesmis futbolcularimiz, teknik direktörlerimiz, baskanlarimiz oldu. Hangisinin anisina bu tür seyler yaptik?

Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Şu " Bize her yer Trabzon " atkılarında ne zaman " heryer " ibaresi birbirinden ayrılırsa o zaman arabanın arkasına bir cam atkısı alacam. Bakıyorum sitede hepsi birleşik yazılmış. İçim içimi yiyor ama bekleyecez artık ne yapalım.Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Yorum
-
TS Club bayi toplantısı gerçekleştirildi
TS Club bayi toplantısı bugün (Perşembe) Novotel’de gerçekleştirildi.
Yönetim Kurulu Üyemiz Raif Akar, toplantının açılışında bir konuşma yaptı. Akar, bu tarz toplantıların ilişkileri güçlendirdiğine dikkat çekerek, “Geçtiğimiz yıl başladığımız ve her defasında daha üstüne koyarak verimli hale getirmeyi hedeflediğimiz toplantılarımızın hepimiz için karlı olmasını diliyoruz. Bizler bu buluşmaları Trabzonspor Ailesi’nin ilişkilerini pekiştirmek için bir fırsat olarak görüyoruz. 2002 yılında Trabzon’daki 45 m2’ik Cemiyet Mağazası ile sektöre ilk adım atan TS Club, sizlerin katkılarıyla bugün toplam 1600 m2’lik alanda ve web sitemizle birlikte 19 mağaza ve bir tırımız ile 1.106 farklı ürün çeşidi ile taraftarımıza hizmet vermektedir. Hedefimiz son yıllarda katlanarak büyüyen ciromuzu 2012-2013 sezonu sonunda yüzde 60 oranında büyütmeyi hedefliyoruz. Bu cirolara ulaşmak, kaliteli ürünlerle, yenilikçi tasarımlarla, geniş ürün gamı ve profesyonel ekiple ve siz değerli iş ortaklarımızla birlikte mümkün olacaktır. Bu doğrultuda “2013 Kış Sezonu Ürünleri” için bize her türlü desteği veren saygıdeğer başkanımız Sadri Şener’e ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi
Yönetim Kurulu Üyemiz Akar’ın konuşmasının ardından TS Club 2013 Kış sezonu ürünleri defileyle tanıtıldı.
Toplantı sonunda bir konuşma yapan Genel Müdür Yardımcımız İsmail Hakkı Tok, TS Club’ın hızla değişen ve büyüyen bir marka olduğunu belirterek, “İş ortağımız olan bayilerin de bu değişim bir parçanı olmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Keşke kaydetseydim anladığımda..
Yorum