Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu siparişin hala elime ulaşmamış olması ilginç değil mi? Yahu bari kargo numarası yazılsaydı da YK'dan takip etseydik!

Yorum

• Su an Gana kalecisinin giydigine benzer bir forma isterdim
      “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Bu atkı resmi ürün mü ?

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bizim Kol saatimiz yok mu ya
          Kol saati derken ?

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu atkı resmi ürün mü ?

Düzgün bir resmi sitemiz olsa korsan ürünü koymazlar her halde diyecektim ama öyle de bir güvencemiz yok biliyorsunuz .

Hiçbir kesiminde TS CLUB ibaresi görünmüyor bana korsan gibi geldi Sultan
          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Yok yok resmi ürün.Trabzon TS Club'ta görmüştüm.Güzel ürün.Ama nedense bazı ürünler yok sitede...
            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• ürün resmi ürüne benziyor zaten bayanlarda orjinal bere ve eldiven var
              nasıl bakarsan öyle görürsün
              neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
              ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Resimdeki atkıyı buradan alabilirsiniz.

7

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu atkı resmi ürün mü ?

Çok güzelmiş.

Kesin bi 50 tl vardır

Not: 22.5'muş
                  En son bordo61 tarafından düzenlendi; 02.02.2012, 12:08.
                  Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• arayıpta bulamadığımız nike eşortman ht gazetesinin 3, sayfasında intahar etmeye calışan kızın üstünde var nerden bulmuş acaba
                    nasıl bakarsan öyle görürsün
                    neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                    ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• bizim kar maskemiz yokmu ya????
                      birde futbolcularin idmanda giydigi esofmanlar neden sitede satilmiyor cvp veren olursa sevinirim
                      Twitter hesabim: ugurak61

Yorum

• bu ürünü ben de aldım çok şık cidden tek sorunu cebine bir şey koyulduğunda cep alttan sarkıyor

Yorum

• Ayrıca altta ki bereden alan var mı? Çok kısa gibi geldi bana kulakları kapatan cinsten mi? Olan varsa bir fotoğraf koyarsa çok sevinirim

Yorum

• İlk olarak kivancpehlivan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu ürünü ben de aldım çok şık cidden tek sorunu cebine bir şey koyulduğunda cep alttan sarkıyor
                            Birde kapşonun ipi siyah olsa daha bi güzel olacak sanki ama çok hoş herkes beğeniyor.

Yorum

• İlk olarak kivancpehlivan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ayrıca altta ki bereden alan var mı? Çok kısa gibi geldi bana kulakları kapatan cinsten mi? Olan varsa bir fotoğraf koyarsa çok sevinirim

2 tane aldım bu üründen birini kullanıyorum digeri yedekte bence harika bir ürün...
                              ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Videonun 6. saniyesinde bayan arkadaş kullanıyor.
                                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim