Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haber doğru geçen gün yerel bir gazetede okumuştum o haberi

Yorum

• herkes kucuk dusunuyor
      Trabzonspor'un TBL'nde playoff oynamasi,avrupa kupalarinda oynamasi futbol takimini da olumlu ynde etkilemez mi ? elbette etkiler...futbolda bir marcelinho'ya verilecek para ile basketbolda neler yapilabilir herkesler bilir.bilir de yapmaz....trabzon bir banvit olamiyorsa suc yonetimin vizyonsuzlugundadir

Yorum

• futbol takımı bişe yapamıyo bari bunlar bişe yapsın..

Yorum

• Basketbol'da 1-2 sene daha büyük şeyler beklemeyin alt yapıyı kurmak istiyor daha çok basketbol şubesi..
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• ben bu takımın lige çıkmasına sonuna kadar karşıyım tbl gittikçe kalitesini arttırıyo banvit pınar tuborg ülker efes gibi büyük şirketler bu ligi sırtlıyo bide istanbul takımlarına yardım ettiklerini düşünürsek bizim bunlarla baş etmemiz için çok iyi bi takım kurmamız lazım buda para demek buda bu iş bizi aşar demek biz bırakalım orlarda uğraşsın dursunlar böylesi bizim sağlığımız için çok iyi futbol takımı bizi zaten bu sezon felç edecek bide basket takımıyla uğraşmayalım
            GILIMALI

Yorum

• bizede bence uygun bir sponsor bulunduktan sonra kesinlikle birinci ligde mücadele etmeliyiz......
              bize ikinci ligde mücadele etmemiz için teklif yapıldı ama biz bunu kabul etmedik bu ne mantıktır gerçektende anlayamadım...bu bizim korkaklığımızı gösterir..

Yorum

• Basketbol Yaz Okulu sona erdi
                21 Haziran 2006 tarihinde başlayan Trabzonspor Basketbol Yaz Okulu dün yapılan çalışmalarla son buldu. Basketbol okulunun kış dönemi çalışmaları ise ekim ayında başlayacak.

Konuyla ilgili detaylı bilgi ilerleyen günlerde resmi internet sitemizden öğrenilebilecek

Yorum

• iyi bir sponspor olsa takım mükemmel işler çıkartır ama..

Yorum

• Basketbolda yeni sezon hazırlıkları
                    2006/07 sezonunda Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan basketbol takımımız, yeni dönem hazırlıklarına kadrosuna yeni kattığı oyuncularla devam ediyor.

Menajer Abdulkadir Esat takımın sezonu erken açtığını ifade ederek, “Günde çift idmanla birlikte kros ve ağırlık çalışmaları yaparak hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Geçen yıl çok zor koşullarda bir takım oluşturmuştuk. Bu sene ise erken davrandık ve transferde istikbal vadeden gençlere yöneldik. Hedefimiz bu sene Bölgesel Lig’de birinci olup, ikinci lige katılmak” diye konuştu.

Forvet oyuncuları Alperen Kalaycıoğlu ve Aybars Azizoğlu ile pivotlar Caner Cemre Uzun ve Bora Gençtürk basketbol takımımızın yeni transferleri oldular.

Banvitspor’dan gelen Alperen 24 yaşında ve 2m boyunda, Işıkspor’dan gelen Aybars ise 18 yaşında ve 2m boyunda. Marmarisspor’dan gelen 18 yaşındaki pivot oyuncularımız Caner ve Bora da 2.07 boyundalar.

Bu arada, geçen sene transfer edilen Murat Daregenli bu dönem de kadroda kaldı.

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Bari baskette yüzümüz gülsün.

Yorum

• inşallah birinci lige çıkarız birde şu resmi sitedeki resimleri yapıştıramıyorum yardım ederseniz sevinirim

Yorum

• @macka61 eklemek istediğin resimleri direk kopyala yapıştır yaparsan ekleniyorlar .
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• basket asisi tutmali,bu konuda gundemde kalmali

Yorum

• baskete karşı taraftarın hiç mi hiç ilgisi yok nedense... aslında biraz rekabet olsa mükkemmel olacakta.... bu sene inşallah yaşatırlar bunu

Yorum

• bizi 2.lige davet ettiler bizim yönetimimiz hayır dedi.. bu da yönetimin basketbola ne kadar ilgili olduğunu gösteriyor herhalde.
                                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X