Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çıkmadık candan ümit kesilmez denir. hayırlısı neyse o olsun diyelim. ama daha fazla yatırım yapılması gerektiği açıkca görünüyor.
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• kesinlikle en iyi basketbolcular alınmalı branşa daha iyi maddi destek sağlanmalı bizde Trabzonsporumuzun her branşta başarılı olmasını isteriz ama bu konuya önem veren yönetim olmalı

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor: 50 - 61 Eyüp Belediyespor
        Takımımız, Deplasmanlı Bölgesel lig final grubu ilk maçında Yozgat Spor Salonu’nda karşılaştığı Eyüp Belediyespor'a 61 – 50 mağlup oldu. Karşılaşmanın ilk yarısı 25 – 21 rakip takımın üstünlüğüyle sona erdi.

Karşılaşmanın periyotları şu skorlarla tamamlandı.

I. Periyot: 11 – 7 (Eyüp Belediyespor)
        II. Periyot: 14 - 14
        III. Periyot: 27 – 7 (Eyüp Belediyespor)
        IV. Periyot: 9 – 22 (Trabzonspor)

Takımımız ikinci maçında yarın İzmir Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşacak.
        bu çok kötü oldu

bu olmadı işte....

(UEFA)

Yorum

• her sene her sene olmuyo be.futbol takımına döndü.seneye millet seneye
          HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• Yine de umudumuz var.Sonuna kadar destek.
            keyif adamı ..

Yorum

• İzmir bb GAzi Üni. 61-82 gibi bir skorla yenilmiş.Bu skoru hiç beklemiyordum.
              Hala şansımız var.Bu maçı kazananıp yolumuza devam edeceğiz.
              “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
              Sizler var ya .....

Yorum

• İzmir Büyükşehir Belediyespor: 78 – 74 Trabzonspor
                Takımımız, Deplasmanlı Bölgesel lig final grubu ikinci maçında Yozgat Spor Salonu’nda karşılaştığı İzmir Büyükşehir Belediyespor'a 78 – 74 mağlup oldu. Müsabakanın ilk yarısı 40 – 21 takımımızın üstünlüğüyle sona erdi.

Karşılaşmanın periyotları şu skorlarla tamamlandı.

I. Periyot: 12– 23 (Trabzonspor)
                II. Periyot: 9 – 17 (Trabzonspor)
                III. Periyot: 28– 18 (İzmir Büyükşehir Belediyespor)
                IV. Periyot: 29 – 16 (İzmir Büyükşehir Belediyespor)

Takımımız grubundaki üçüncü maçında yarın saat 18.00’de Ankara Gazi Üniversitesi’yle karşılaşacak.

elendik artık bu fırsat tepilmezdi ilk yarı 19 sayı önde olup sonra nasıl vermişler bu maçı ama yinede tebrik ediyorum uşakları buraya kadar geldikleri için

Yorum

• böyle bir salaklık yok ya.nasıl yönetiliyor bu takım ben anlamadım.
                  ankradaki genç kolej maçında da ilk çeyrek 12 sayı öndeyken maç vermiştik.
                  şimdi de ilk yarı 19 sayı öndeyken maç vermişler.böyle salakça yönetilirse 2.lig falan beklemeyin.bu kadar saçma işler yapılacaksa açmasınlar basketbol şubesini.bi işi yapıyosan adam gibi yapacaksın,yapmıyosan hiç yapmayacaksın.böyle olmaz
                  HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• Ne kadar doğru bir yorum olacak bilmiyorum , tek bir maçı seyretmekle bunlar söylenebilir mi oda tartışılır .
                    Mükemmel bir isteğe ve hırsa sahip bir takımımız var. Ancak benim gözlemlediğim hırsına yenik düşen bir takım Trabzonspor Basketbol takımı. Hırsları adeta kör ediyor sahada onları,yaptıkları basit hataların farkına varamıyorlar,yapılan basit hatalar,kaybedilen basit toplar,4 periyodun sonunda mağlubiyet olarak geri dönüyor.
                    Yeni takip etmeye başladığım için takımın tecrübesi hakkında bir fikrim yok ancak ilerde daha iyi bir takım olacağı,büyük başarılar kazanacağı kanısındayım.

(not: saha kenarından yerli yersiz oyunculara bağıran amcayı susturmayı öğrendiklerinde bence 1. ligde bu takım )
                    TSira- Şükran
                    "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• bu senedende geçti. daha fazla yatırımla seneye yola çıkmalıyız sanırım..
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• 19 Sayı farktan yenilmek. 2.Lige çıkmak istemiyorlar sanırım.
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Yine mi yaaaArtık çıkma şansımız yok heralde.Başka bahara artık...
                          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Sağlık olsun, başarıları artarak devam eder inşallah
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• nerrden çıktı bu farklı yenilgi şimdi yazık ya

Yorum

• Gazi 2 maç 4 puan
                                Eyüp 3 maç 5 puan
                                İzmir 3 maç 4 puan
                                Trabzonspor 2 maç 2 puan
                                Grubumuzda ki son durum bu.Bu akşamki Gazi maçını alırsak Puanımız 4 çıkacak.Şanşımız devam edecek.Gazi tek yenilgisiz takım .
                                “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                                Sizler var ya .....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X