çıkmadık candan ümit kesilmez denir. hayırlısı neyse o olsun diyelim. ama daha fazla yatırım yapılması gerektiği açıkca görünüyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15
Daraltma
X
-
İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor: 50 - 61 Eyüp Belediyespor
Takımımız, Deplasmanlı Bölgesel lig final grubu ilk maçında Yozgat Spor Salonu’nda karşılaştığı Eyüp Belediyespor'a 61 – 50 mağlup oldu. Karşılaşmanın ilk yarısı 25 – 21 rakip takımın üstünlüğüyle sona erdi.
Karşılaşmanın periyotları şu skorlarla tamamlandı.
I. Periyot: 11 – 7 (Eyüp Belediyespor)
II. Periyot: 14 - 14
III. Periyot: 27 – 7 (Eyüp Belediyespor)
IV. Periyot: 9 – 22 (Trabzonspor)
Takımımız ikinci maçında yarın İzmir Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşacak.
bu çok kötü oldu
bu olmadı işte....
Yorum
-
her sene her sene olmuyo be.futbol takımına döndü.seneye millet seneyeHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
İzmir bb GAzi Üni. 61-82 gibi bir skorla yenilmiş.Bu skoru hiç beklemiyordum.
Hala şansımız var.Bu maçı kazananıp yolumuza devam edeceğiz.“Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
Sizler var ya .....
Yorum
-
İzmir Büyükşehir Belediyespor: 78 – 74 Trabzonspor
Takımımız, Deplasmanlı Bölgesel lig final grubu ikinci maçında Yozgat Spor Salonu’nda karşılaştığı İzmir Büyükşehir Belediyespor'a 78 – 74 mağlup oldu. Müsabakanın ilk yarısı 40 – 21 takımımızın üstünlüğüyle sona erdi.
Karşılaşmanın periyotları şu skorlarla tamamlandı.
I. Periyot: 12– 23 (Trabzonspor)
II. Periyot: 9 – 17 (Trabzonspor)
III. Periyot: 28– 18 (İzmir Büyükşehir Belediyespor)
IV. Periyot: 29 – 16 (İzmir Büyükşehir Belediyespor)
Takımımız grubundaki üçüncü maçında yarın saat 18.00’de Ankara Gazi Üniversitesi’yle karşılaşacak.
elendik artık bu fırsat tepilmezdi ilk yarı 19 sayı önde olup sonra nasıl vermişler bu maçı ama yinede tebrik ediyorum uşakları buraya kadar geldikleri için
Yorum
-
böyle bir salaklık yok ya.nasıl yönetiliyor bu takım ben anlamadım.
ankradaki genç kolej maçında da ilk çeyrek 12 sayı öndeyken maç vermiştik.
şimdi de ilk yarı 19 sayı öndeyken maç vermişler.böyle salakça yönetilirse 2.lig falan beklemeyin.bu kadar saçma işler yapılacaksa açmasınlar basketbol şubesini.bi işi yapıyosan adam gibi yapacaksın,yapmıyosan hiç yapmayacaksın.böyle olmazHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
Ne kadar doğru bir yorum olacak bilmiyorum , tek bir maçı seyretmekle bunlar söylenebilir mi oda tartışılır .
Mükemmel bir isteğe ve hırsa sahip bir takımımız var. Ancak benim gözlemlediğim hırsına yenik düşen bir takım Trabzonspor Basketbol takımı. Hırsları adeta kör ediyor sahada onları,yaptıkları basit hataların farkına varamıyorlar,yapılan basit hatalar,kaybedilen basit toplar,4 periyodun sonunda mağlubiyet olarak geri dönüyor.
Yeni takip etmeye başladığım için takımın tecrübesi hakkında bir fikrim yok ancak ilerde daha iyi bir takım olacağı,büyük başarılar kazanacağı kanısındayım.
(not: saha kenarından yerli yersiz oyunculara bağıran amcayı susturmayı öğrendiklerinde bence 1. ligde bu takım
)
TSira- Şükran
"Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."
Yorum
-
19 Sayı farktan yenilmek. 2.Lige çıkmak istemiyorlar sanırım.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Sağlık olsun, başarıları artarak devam eder inşallahTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Gazi 2 maç 4 puan
Eyüp 3 maç 5 puan
İzmir 3 maç 4 puan
Trabzonspor 2 maç 2 puan
Grubumuzda ki son durum bu.Bu akşamki Gazi maçını alırsak Puanımız 4 çıkacak.Şanşımız devam edecek.Gazi tek yenilgisiz takım .“Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
Sizler var ya .....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum