basketbolda ilerde çok büyük atılım yapabiliriz çünkü trabzonda yeterince altyapı var
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15
Daraltma
X
-
alt yapımı varda bızmı bılmıyoruz yapmayın ya o eskıde kaldı eskıdendı alt yapı su anda hıc bısey yok.İlk olarak BÜYÜK_TRABZON tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebasketbolda ilerde çok büyük atılım yapabiliriz çünkü trabzonda yeterince altyapı varBir Fırtına Kopacak Yer Yerinden Oynayacak..!
Yorum
-
bak guzel kardesım lıge davetle degıl lıgı hakedıp gıtmek gerekır bu sekılde 1. superlıge de cıkarsın anlamı olmas kendı gucunle para ıle degıl bu yusden kabul etmedıler.İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizi 2.lige davet ettiler bizim yönetimimiz hayır dedi.. bu da yönetimin basketbola ne kadar ilgili olduğunu gösteriyor herhalde.Bir Fırtına Kopacak Yer Yerinden Oynayacak..!
Yorum
-
şuan takımımız yeterli değil demişlerdi o yüzden kabul etmediler diye biliyorum ben.İlk olarak hakem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebak guzel kardesım lıge davetle degıl lıgı hakedıp gıtmek gerekır bu sekılde 1. superlıge de cıkarsın anlamı olmas kendı gucunle para ıle degıl bu yusden kabul etmedıler.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
doğru doğruİlk olarak BOZOHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar duyduğum kadarıyla federasyon tarafından trabzonspor basket takımına direk 2.lige çıkarmak istemiş ama bizimkiler kabul etmemiş. doğrumudur bilmiyorum.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
basket takımımız erzurum yolcusu
Basketbol takımımız Erzurum’a gidiyor
Bu sezon Deplasmanlı Bölgesel Lig’de mücadele edecek olan basketbol takımımız hazırlık maçları oynamak için Erzurum’a gidecek.
İkinci Lig ekiplerinden Erzurum DSİ Spor ile ilk hazırlık maçını yarın (Perşembe) saat 20.30’da oynayacak olan ekibimiz, cuma günü saat 11.00’de rakibiyle bir kez daha karşılaştıktan sonra Trabzon’a dönecek.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum