Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kesin birşey olmadan resmi sitede haber beklemeyin.

Yorum

• Bu sene de Bölgesel Lig olayı olma ihtimali var.Hiç bi takımla anlaşamamışız falan filan diye bişey duydum.Yönetim ne yapacak merakla beklemedeyiz.
      keyif adamı ..

Yorum

• büyük kolejle birleşme işi noldu yaaa.buda mı atma haberdi...

Yorum

• Ya anlmızın akılyla cıkalım 1. lige yok buyuk kolej ulker fln Trabzon hepsinden buyuk başka takımın mazisiyle sampiyonluk istemiyorum
          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• tekelspor büyük kolej gibi bütçesi zayıf bir takımla birleşilebilir hatta süper olur basketbola renk gelir. ama basketbola yatırım yapılcanı hiç sanmıyom para olsa futbol takımına transfer yapılır

Yorum

• Yönetim basketbol işinde hüsranları oynuyor.
              keyif adamı ..

Yorum

• Basketbol Federasyonu'na teşekkür
                Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan geçtiğimiz yıl Deplasmanlı Bölgesel Lig’de mücadele eden basketbol takımımıza 2. Lig’e katılım konusunda davet geldi.

Yönetim kurulumuz bu akşam yaptığı toplantıda konuyu görüşerek karara bağladı. Buna göre, Altyapı Sorumlumuz Ahmet Uğur Zihni, basketbol takımımızın altyapısının henüz böylesi bir mücadeleyi sürdürebilecek oluşuma hazır olmamasından dolayı ikinci lige katılamayacağımızı vurguladı.

Söz konusu davetten dolayı basketbol federasyonuna yönetim kurulumuz adına teşekkür eden Zihni, şunları söyledi: “Oluşturduğumuz takımın geçen yıl Deplasmanlı Bölgesel Lig’de mücadele etmesinin ardından böylesi bir teklif alması bize gurur vermiştir. Ancak, Trabzonspor isminin büyüklüğünden dolayı üst düzey mücadele verebilmemiz adına biraz daha zamana ihtiyacımız vardır. Bu doğrultuda çalışmalarımız artarak hızla devam edecektir. Bu değerlendirmeyi yapan yönetim kurulumuz basketbol takımımızın önümüzdeki sezon da Deplasmanlı Bölgesel Lig’de mücadele etmesine karar vermiştir.”
                İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• İlk olarak immortal_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Basketbol Federasyonu'na teşekkür
                  Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan geçtiğimiz yıl Deplasmanlı Bölgesel Lig’de mücadele eden basketbol takımımıza 2. Lig’e katılım konusunda davet geldi.

Yönetim kurulumuz bu akşam yaptığı toplantıda konuyu görüşerek karara bağladı. Buna göre, Altyapı Sorumlumuz Ahmet Uğur Zihni, basketbol takımımızın altyapısının henüz böylesi bir mücadeleyi sürdürebilecek oluşuma hazır olmamasından dolayı ikinci lige katılamayacağımızı vurguladı.

Söz konusu davetten dolayı basketbol federasyonuna yönetim kurulumuz adına teşekkür eden Zihni, şunları söyledi: “Oluşturduğumuz takımın geçen yıl Deplasmanlı Bölgesel Lig’de mücadele etmesinin ardından böylesi bir teklif alması bize gurur vermiştir. Ancak, Trabzonspor isminin büyüklüğünden dolayı üst düzey mücadele verebilmemiz adına biraz daha zamana ihtiyacımız vardır. Bu doğrultuda çalışmalarımız artarak hızla devam edecektir. Bu değerlendirmeyi yapan yönetim kurulumuz basketbol takımımızın önümüzdeki sezon da Deplasmanlı Bölgesel Lig’de mücadele etmesine karar vermiştir.”
                  en azindan deneseydik, gencler tecrübe kazanirdi...
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Basketbol Federasyonu'na teşekkür

Bu Trabzonspor yönetimi tarihin en karektersiz yönetimi olarak tarihe geçecektir.

Yorum

• ne güzel iş yaaa adamlar bizi davet ediyor ama biz katılmak İstemiyoruz bize helal olsun valla 10 sene daha bölgesel ligdeyiz o zamn

Yorum

• Bu davet devamlılık arz etmiyor. Şimdi kabul etmedik seneye gelicez gibi bir şansımız yok. Bence de en azından şansımızı denemeliydik. Yönetim korkak davrandı....
                        Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktir...
                        M. Akif ERSOY

Yorum

• hayır .. bunlar hazırlıksız idi.. bunlar böyle bir şey yapmadılar.. bir hedefleri planları olmadıkları için elenen takıma takviye yapmadıkları için ya da saçmaladıkları için böyle yaptılar...
                          yazık valla ya..
                          2.ligte oynayacaksın daveti kabul etmiyorsun... al 5tane 2.lig oyuncusunu oyna işte..
                          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Yazık çok yazık...
                            keyif adamı ..

Yorum

• Basketbol, futbol gibi bi spor değil ki oturmuş kadroya falan ihtiyaç olsun. Tüm takımı yenilersin, eğer adamlar yetenekliyse ikinci maç birbirlerine ısınmış olurlar. Zaten bireysel başarının çok önplana çıktığı bi spor. Ronaldinho yu getir Diyarbakır da oynat, adam napacak, ama Shaq ı getir koy TS ye, emin ol ki verebildiğin her pas smaç olarak geri dönecektir.

Ellerinde ki Trabzon lu gençlerle başarı yakalamaya ant içmedilerse korkan bir davranış..
                              Fanatizme izin vermeyin..

Yorum

• bu yönetim hergün beni şaşırtmaya devam ediyor çözemediğim problemlerden biride bu 2.ligte oynamak için gelen davetiye...2.ligte oynasan nolr?sana zararı nedir?yararlı bişey aslında oyuncuların tecrübe kazanır bir kaç sene sonra bizans takımlarının başına futbolda oldugu gibi musallat olursun.yerel ligte devam ha?güzel devam edin...
                                ...anti-klişe timi...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X