Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haftanın maçlarına gözattığımızda ; gurubumuzda Bornovanın Pamukkaleye ve Genç Telekomunda kendi sahasında Akçakocaya yenilmesi haftanın sürprizleri gibi görülebilir,ben Bornovadan önümüzdeki 2 haftalık periyodda en az bir mağlubiyet daha bekliyorum çünkü Genç Telekom ve vestel maçları var.

Haftanın maçı izmirde Gelişim ve İtü arasındaydı,2 nci elemelerde muhtemel rakipleirmiz arasında yeralan Gelişim ve İtü nün Atatürk spor salonunda 1500 taraftar önündeki muhteşem maçı ,İtü deplasmanda olmasına ve son 8 dakikaya 18 sayıyla yenik girmesine rağmen tecrübesiyle almasını bildi.

Bu iki takımın lig sonu puan sıralaması nasıl oluşacak bilmiyorum ama Elemelerde karşımıza Gelişim yerine İtü yü tercih ediyorum,neden derseniz,birincisi izmir takımları nedense bize ters geliyor,ikinci ve en önemli etken Gelişimin müthiş taraftarı,son itü maçını 1500 taraftarlarıyla oynadılar,karşılaırnda Trabzonspor gibi bir rakip olunca haliyle taraftar destekleri çok daha fazla olacaktır,İtü ise bana göre bize daha kolay bir rakip,ist da taraftar üstünlüğümüzde bizde olacağı için rahat geçeriz diye düşünüyorum.

Tofaş ise bildiğimiz gibi,silindir gibi devam ediyor...
    Son ağaç kesildiğinde,
    Son nehir kirlendiğinde,
    Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İsmail Abi, play-off'larda son 4'e gelene kadar maçları içerde ve dışarda mı oynıycaz?Yani tarafsız bir şehirde değil.

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İsmail Abi, play-off'larda son 4'e gelene kadar maçları içerde ve dışarda mı oynıycaz?Yani tarafsız bir şehirde değil.
        Doğru Emre,bir içerde,bir dışarda oynıyacağız,sadece son dörde kalan takımların maçları 2 farklı şehirde lig usulü oynanacak.
        Son ağaç kesildiğinde,
        Son nehir kirlendiğinde,

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak selazur'lu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Doğru Emre,bir içerde,bir dışarda oynıyacağız,sadece son dörde kalan takımların maçları 2 farklı şehirde lig usulü oynanacak.
          Bende bu yüzcden çıkma şansımızın çok olduğunu düşünüyorum.. Manisa maçını hatırladıkça bu düşüncem daha da pekişiyor.
          [ille d' 7]

Yorum

• İlk olarak Emre7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu arada maçta sakatlanan oyuncunun durumu hakkında bilgisi olan var mı merak ettim.
            Ufuk Yanar'ın sol aşil tendonu nda yırtılma var,sanırım bu sezonu kapattı.

Aşil tendonu yırtılması özellikle basketbolcularda ciddi sakatlıktır,Ufuk yanarın bu bölgede zaten mevcut bir sakatlığı vardı,kendisine geçmiş olsun diyoruz.

( Aşil Tendonu : Baldır arka kısmındaki kas grubunun, topuk kemiğine birleşmesini ve ayağın aşağı yukarı hareketini sağlayan yapı )
            Son ağaç kesildiğinde,
            Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• Şu takım 1 kere daha gelsinde İstanbul'a doya doya izleyelim.

Yorum

Ufuk Yanar'ın sol aşil tendonu nda yırtılma var,sanırım bu sezonu kapattı.

Aşil tendonu yırtılması özellikle basketbolcularda ciddi sakatlıktır,Ufuk yanarın bu bölgede zaten mevcut bir sakatlığı vardı,kendisine geçmiş olsun diyoruz.

( Aşil Tendonu : Baldır arka kısmındaki kas grubunun, topuk kemiğine birleşmesini ve ayağın aşağı yukarı hareketini sağlayan yapı )
                evet ufuk daha öncede buna benzer sakatlıklar yaşamıştı,ufuk çok iyi bi oyuncu inş sahalara erken döner,ileride NBA da oynayacağını tahmin ediyorum
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  evet ufuk daha öncede buna benzer sakatlıklar yaşamıştı,ufuk çok iyi bi oyuncu inş sahalara erken döner,ileride NBA da oynayacağını tahmin ediyorum
                  Zaferrr....
                  Son ağaç kesildiğinde,
                  Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

zaferrr....
                    :n

............
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• En son Emre B. tarafından düzenlendi; 23.02.2009, 16:02.

Yorum

• Ah yerel medya ah!!! pazar günü gazetelerden birine bakıyorum, 5 sayfa spor'a ayırmış bunun 2 sayfası futbol takımımız kalan sayfalar, amatör futbol maçları, genç takımların maçları, Giresunspor, Rizespor vs....basketbol takımımıza da maç oynandığı gün tamı tamına ne kadar yer ayrılmış biliyor musunuz? 5*10 cm genişliğinde bir yer 3 trilyona kurulmuş, kadrosunda milli olmuş oyuncular bulunduran, süper iki yabancısı olan, teknik kadrosu deneyimli ve kariyerli bir takıma ayrılan yer miniminnacık bir yer... bu haberi koymaları için maça gitmelerine gerek yok, internetten de hangi periyodtta kaç sayı atıldığı, kimin kaç sayı attığı bulunup oraya koyulabilir...fotoğrafı bile usulen koymuşlar...
                        pastayı büyütmek gibi bir derdi olmayan yerel medya bu işten ne kadar kar edeceğini ah bir düşünse...

Yorum

• Son ağaç kesildiğinde,
                          Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ah yerel medya ah!!! pazar günü gazetelerden birine bakıyorum, 5 sayfa spor'a ayırmış bunun 2 sayfası futbol takımımız kalan sayfalar, amatör futbol maçları, genç takımların maçları, Giresunspor, Rizespor vs....basketbol takımımıza da maç oynandığı gün tamı tamına ne kadar yer ayrılmış biliyor musunuz? 5*10 cm genişliğinde bir yer 3 trilyona kurulmuş, kadrosunda milli olmuş oyuncular bulunduran, süper iki yabancısı olan, teknik kadrosu deneyimli ve kariyerli bir takıma ayrılan yer miniminnacık bir yer... bu haberi koymaları için maça gitmelerine gerek yok, internetten de hangi periyodtta kaç sayı atıldığı, kimin kaç sayı attığı bulunup oraya koyulabilir...fotoğrafı bile usulen koymuşlar...
                            pastayı büyütmek gibi bir derdi olmayan yerel medya bu işten ne kadar kar edeceğini ah bir düşünse...
                            Cengiz,zaten maça gelmiyorlardıki,o küçücük haberleride genelde resmi siteden alıyorlar J
                            Hatırlarsan yerel medyanın çok değerli !!! köşe yazarları bir ara çok iyi el atıyordu basketbola,tabii geliştirmek ve destek olmak için değilde köstek olup bu şubeyi baltalamak için.
                            Sağolsunlar bu tavırlarından vazgeçtilerya bırak destekte olmasınlar.

Kısmen Hamza Mısırı ve Turgay Beşyıldız sayesinde Kuzey TV’yi ayırmak gerekiyor,gerçi bizim turgayda kuzey TVden ayrıldı,son maça haliyle kameramanda göndermemişler !!!

Ben inanıyorumki dün olduğu gibi bugünde basketbol şubesine en büyük desteği yerel medya yerine BMN, yani bizler veriyoruz.

Trabzonspor basketbol takımı denince ilk takip edilen yer BMN dir,insanlar en doğru bilgi ve yorumları bizlerden alıyorlar,

Dikkat ediyorumda son zamanlarda salonlardaki taraftarlarımızda, bizlerde dahil olmak üzere ciddi bir azalma görüyorum,taraftar guruplarıda pek rağbet göstermiyor maçlara,hatta son maçta bir gurup gelip 5-10 dakika durup gitmişler.Bunun birkaç farklı nedeni varda, bu nedenleri yarınki maçtan sonra yazarım.

Bu arada TED takımına dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizeyim,
                            Neden derseniz,
                            TED ilk 8 için varını yoğunu ortaya koyacaktır,sakatlıklarımız,formsuz oyuncularımız ve son bursa ve eyüp maçlarımıza baktığımız zaman bizde olmayan hırsla oynayacaklardır,
                            TED;rakipleri olan,ışık ve poyrazla oynayacak, rakiplerinin fikstürüne baktığımız zaman ise çok rahatlıkla birini altına alabilecek bir fikstür görüyoruz.
                            Alaeddin Hocam,AMAN DİKKAT,bornovadan vazgeçtik,ikinci bir TED faciası daha yaşamıyalım…
                            Son ağaç kesildiğinde,
                            Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• Bornova: 77 - Genç Telekom: 81

Yanılmıyorsam lideriz .

Yorum

• Bu haftaya girilirken puanlar 33-33'tü.Bu yenilgiyle Bornova 34'e çıktı, biz galibiyetle 35'e çıktık.Yani şuan lideriz..
                                ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X