bu sene inşallah çıkacağız..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15
Daraltma
X
-
-
Emre Can haklı, 1. turda oynadığımız Zile Belediye ve Tokat Emniyet maçlarında aldığımız puanlar 2. tura yansıdı. Dolayısıyla 4+3'ten 7 maç yapmış olduk ve 5 galibiyet, 2 mağlubiyetle 3. sıradayız. İlk 3 koptu zaten. Gidişat Tokat Belediye'nin grubu lider tamamlayacağını gösteriyor. Bizimse bu haftaki Gaziantep Belediye maçını alıp son iki maçta da teklemeden grubu ikinci tamamlamamız gerekiyor (ilk maç 2 fark bitti, ikili averaj için de 2'den fazla fark yapmalıyız bu arada). Bu nedenle özellikle Trabzon'daki arkadaşların bu haftasonu takıma tam destek vermesi şart!
Not: İlk 2 çıkıyor...Acıyla büyüyor içimizdeki Trabzonsporluluk, kalbimizi en derinden yakmaya devam ediyor... Serhat ve Bünyamin Abiler'i, Mesut'u ve Mami'yi unutmayacağız...
Yorum
-
Yönetim kurulu kararları
Yönetim Kurulumuz haftalık olağan toplantısını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaptı. Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki konular görüşüldü ve karara bağlandı.
Buna göre Beşiktaş maçı için A Takım Kafile Başkanı Cenker Üstün, PAF Takımı Kafile Başkanı Halil İbrahim Akçay olarak belirlendi.
Yönetim Kurlu kararıyla İstanbul Mövenpick Otel’de 14 Mart’ta gerçekleştirilecek olan dayanışma gecesinin organizasyonu için Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin, Genel Sayman Mahmut Aksu ve Mehmet Tunç’a yetki verildi.
Ayrıca basketbol takımımızın finansmanını sağlamak adına sponsor bulunması ve Trabzonspor Tv’nin altyapı çalışmalarını organize etmesi için Başkan Yardımcımız Saner Ayar, kulübümüzün 41. Yıl kutlamaları için de yine Başkan Yardımcımız Saner Ayar, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Levent Erkuloğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç görevlendirildi.
Yönetim kurulumuz kulüp bünyesinde bayan taraftarları tribünlere çekmek, bu yolla kötü ve çirkin tezahüratının önüne geçmek, H.Avni Aker Stadyumu’nun seyirci profilini değiştirmek amacıyla Kadınlar Kurulu oluşturulmasına karar verirken, Yönetim Kurulu Üyesi Sırrı Furkan Eren’i yetkilendirdi.
Yönetim kurulu toplantısında ligin kalan haftalarında H.Avni Aker Stadı’nda oynanacak müsabakaları Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak ortaöğretim kurumlarından belirlenecek öğrencilerin ücretsiz olarak izlemelerinin sağlanması kararı alındı.
Bu arada 2008–2009 sezonu kombine bilet satışlarının planlanması için de yönetim yurulu üyelerinden Coşkun Çebi ve Mehmet Tunç’un görevlendirilmesi uygun görüldü.
Gündemdeki diğer konuları görüşen yönetim kurulumuzda önümüzdeki sezon transfer faaliyetlerinin başlaması yönünde görüş birliğine varılırken, oyuncumuz Gökdeniz Karadeniz’e gelen transfer tekliflerinin değerlendirildiği bildirildi.
10.03.2008 21:44:00
Bu yönetim sanırım çok iyi şeyler yapacak,Trabzonspor markasını her branşta hakettiği yerlere getirecek,inşallah yanılmayız.En son İsmail Alkan tarafından düzenlendi; 11.03.2008, 01:02.Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
2 takım çıkıyor 6 takımlık gruptan 4 çıkarmıİlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledört takım çıkıyormuş 2 değil evet puan sistemi nasıl bende bilmiyorum
Yorum
-
Basketbol takımımız zorlu virajda
Basketbol takımımız eleme grubundaki en önemli maçında 16 Mart Pazar günü 19 Mayıs Spor Salonu'nda Gaziantep Bşb. takımını konuk edecek. Müsabaka 13.00'de başlayacak.
Antrenör Osman Arz müsabakada kendi kaderlerini kendilerinin belirleyeceğini belirterek, "Rakibimizle oynadığımız ilk müsabakayı şanssız bir şekilde 2 sayı farkla kaybettik. Şimdi rövanş maçına çıkacağız. Eğer mücadeleden enaz 3 sayı farkla galip ayrılırsak bir üst tura çıkmayı büyük oranda garantileyeceğiz. Bu müsabakada taraftarlarımızı da yanımızda görmek istiyoruz" dedi.
En son İsmail Alkan tarafından düzenlendi; 13.03.2008, 11:54.Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
Hatırlatma :
2007-2008 sezonunda 81 takımın yer aldığı EBBL’de 12 grup mücadele etti.
Çift devreli lig usulüne göre oynanan grup maçlarının ardından ilk 3 sırayı alan takımlar ikinci tura yükseldi. (bunu başardık)
23 -24 Şubat haftasında başlayan ikinci turda,şuan toplam 36 takım altışarlı 6 grupta mücadele ediyor.
Bu maçların ardından gruplarında başarılı olan 2 takım eleme turuna yükselecek.
5-6 Nisan haftasında başlayacak olan eleme turu, çapraz eşleşme ile 2 maç üzerinden oynanacak. Bu turu geçen 6 takım final grubunda mücadele etmeye hak kazanacak.
6’lı finaller tek devreli lig usulüne göre oynanacak.
Müsabakalar sonucunda İlk 4 sırada yer alacak takımlar, 2008-09 sezonunda TB2L’de yükselmeye hak kazanacak.
biz şuan 36 takımın mücadele ettiği 6 şarlı guruplardayız ve 3. sıradayız. ilk 2 ye girersek bu guruptan da çıkacağız. sonra 5-6 Nisandaki son virajlara geleceğiz...
Yükselme gurubunda Rövanş maçları başladı. Bu guruptan çıkıp son virajlara kalmak için 3 maç kaldı.
Basketbol takımımızın rakipleri belli oldu

Basketbol takımımızın eleme grubundaki rakipleri belli olmuştu.
Ekibimiz buna göre I Grubu'nu ilk üç sırada tamamlayan Gazinantep Bşb., Tarsus Çukurova ve Niğde Belediyesi ile eşleşti.
İki grubun ilk üç takımı arasında deplasmanlı oynanacak müsabakalar sonucunda ilk 2 sırayı alan takımlar yarı finale yükselecek.
Takımımız eleme grubundaki ilk maçını 23 Şubat Cumartesi günü saat 16.00'da deplasmanda Gaziantep Bşb. ile yapacak.

En son Burçak tarafından düzenlendi; 13.03.2008, 14:46.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Kısacası bu haftaki maç guruptan çıkmak adına çok çok önemli.
gaziantp belediyesine ilk maç 2 sayı farkla yenilmiştik. hafta sonu en az 3 farklı kazanmayı başarabilirsek(ileride oluşabilecek aynı puan durumunda ikili averajda avantaj sağlayacağız) diğer kalan 2 maçın daha kolay geçeceğini ve guruptan çıkmayı başaracağımızı düşünüyorum.
bu haftaki maç final maçı gibi. Herkesin bu maça gelmesi gerek.En son Burçak tarafından düzenlendi; 13.03.2008, 13:54.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
valla büyük destek gerek hakkaten, baskette taraftar futboldan daha önemli ve daha sakin olmak da gerekli, seyirci yüzünden çok kötü şeyler olabiliyor. Yalnız anladığım kadarıyla bu sene de yeterli değil takım, tokatlar anteplerle uğraşıyoruz finallere kalmadan. Geçen 2 senede bile takılmadan play-offlara kalmıştık, bu sene gruplarda teklemişiz. ne ilginç futbolda ofspora bile denk gelemeyen tokat, baskette bizden iyi
baskette de ilerlemeliyiz, bunun için Trabzondaki arkadaşlardan sonsuz destek bekliyoruz...
OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum