Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Utku61 tarafından gönderildi
    Yahu biz neden yönetime baki yapmiyoruz basketbol takimi kurun diye..Bu BMN de kaç üye varsa herkes resmi siteyi mail bombardimanina tutsun..Bence ses verir.

BU KONUYU BENIM BILDIGIM KADARIYLA SON 3 YILDIR FARKLI PLATFORMLARDA TARTISIYORUZ. ESKI YÖNETIM ILGILENMEDI BU KONUYLA AMA ATAY BASKANIN VE DIGER YÖNETICILERIN PROFESYONEL BAKIS AÇILARI VAR. MAIL BOMBARDIMANININ SES VERECEGINI TAHMIN EDIYORUM. BÜYÜK KULÜP OLMANIN ÖNKOSULLARINDAN BIRIDE ÇOK BRANSTA TEMSILIYETTIR. SADECE BASKETBOL DEGIL DIGER BRANSLARDA DA TAKIMLARIMIZI KURMAMIZ GEREKIYOR ARTIK. KARADENIZ INSANININ SPORA YATKINLIGINI DÜSÜNÜRSEK BASARILI OLACAGIMIZIDA DÜSÜNÜYORUM. DIGER BRANSLARDAKI BASARILAR BIRBIRINI TETIKLEYECEKTIR.

AYRICA ADMIN ARKADASLARDAN RICAM SU, BU TOPIC BIR SÜRELIGINE GENEL BÖLÜMÜNE ALINABILIRMI. BIR KAMPANYA SEKLINE SOKULABILIRMI. BI TARTISSAK DIYORUM...

SAYGILARIMLA...
    <font color=BLUE>KAZIM KOYUNCU\'YU UNUTMAYACAGIZ UNUTTURMAYACAGIZ !!!</font>

Yorum

Bence kurulursa gerçekten çok iyi olur ve kurulmasi gerekir basketbola ayri bir renk gelir Istanbul'da deplasman taraftari olarak destekleriz Trabzonspor'u çok da güzel olur[img]smileys/smiley1.gif[/img]
      keyif adamı ..

Yorum

İlk olarak mahir_kuzey tarafından gönderildi

AYRICA ADMIN ARKADASLARDAN RICAM SU, BU TOPIC BIR SÜRELIGINE GENEL BÖLÜMÜNE ALINABILIRMI. BIR KAMPANYA SEKLINE SOKULABILIRMI. BI TARTISSAK DIYORUM...

SAYGILARIMLA...

Yorum

Takim kurulsun ilk oyuncusu ben olurum.Hatta BMN'de ne kadar basket oynayan varsabir araya gelip yönetime biz takimi kurduk gerisini siz yapin diyelim.[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
          \"Oklarin saplanmasindan korunabilmek için, akli olana düsen sey, Türklerin tuttugu yolu tutmaktir. Derdini dinletebilmek ve Türklerin gönlünü almak için onlarin diliyle konusmaktan baska yol yoktur.\"

Yorum

hakikaten bir tane kuruksun ya efese avrupada yardimci olurus
            FIRTINA61

Yorum

SAYGILARIMLA...

Yorum

Bence maddi anlamlarda ferah olmadigimiz su dönemde kurulmamasi gerekir belki 5-6 sene sonra ama kesin lazim.
                keyif adamı ..

Yorum

basketbolun fatihi gokdenizi saloinlarda olsa ne guzel olurdu

Yorum

bence trabzonsporun basketbol takiminin kurulmasindan daha öncelikli isler var.bu takim 21 yildir sampiyon olamiyor,basket takimi kurmak için harcanacak parayla futbol takimina daha faydali seyler yapilabilir.ekonomik olarak bir yerlere geldikten sonra olacak bir sey bu.
                    efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

bence büyük kulüp o0lmanin bir yoluda her barnsda sporcu yetistirmektir.yani gaziantepin samsunun war(samsun birinci lige çikti bu arada)bizim neden olmasin

Yorum

İlk olarak ÖzGüReisEsenLer tarafından gönderildi
                        eger bunlar kuruyorsa bizde kuralim. yada 1 yada 2 ligden bi takim satin alalim öyle devam edelim.

kesinlikle
                        Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....

Yorum

kurulursa bu bransdada basarili oluruz her yerde ooldugu gibi ama yakin bir gelecekte olurmu sanmiyorum ama mutlaka olacak..olmali..
                          Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                          zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

bizim eski oyunculari koyariz hami osman[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                            FIRTINA61

Yorum

Efes Pilsen Bursaya gidecekmis.....

Trabzona alinamazmi Efes????
                              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

trabzonspor kurulsun ezikler basketbolda da gelsinler bi deplasmana
                                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X