tarbzon yok diye efespilseni tutuyor takip ediyordum .... artik trabzonum geliyoo....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15
Daraltma
X
-
basketbol takimimiz iyi gidiyorda. bölgesel ligten birinci lige çikmasi kaç sene sürer. formalitesi nedir bölgesel ligten sonra yükselme grubu felan mi var. bilen varsa açiklasin bi zahmet.Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
uzun bir süreç var aslinda ama ona da katlanacaz artik...
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
8'er takimli 10 gruptan olusan gruplarda ilk 3 sirada yer alan takimlar ve tüm gruplardan en iyi iki 4. toplam 32 takim bir üst tura yükselecek. 32 takim 4'er takimli 8 gruba ayrilacak. Bu gruplarda da 1. olan toplam 8 takim birbiriyle eslesecek ve 4 tanesi 2.lige yükselecek.
İnsan ol evlat!
Yorum
-
bu haftaki maç kiminle ne zaman ya da oynandimi? bir bilen yok muy
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
<table ="general" border="1" bordercolor="black" cellpadding="5" cellspacing="0"><t><tr><td>25.12.2005 Pazar</td><td></td><td>13:00</td><td>Tokat Emniyetgücü</td><td>Trabzonspor</td></tr></t></table>
Bu maçta çetin geçecek gibi...
ama viz gelir, tirisss gider...
FxY
Yorum
-
İlk olarak arsinlionur tarafından gönderildi<TABLE borderColor=black cellSpacing=0 cellPadding=5 border=1 ="general"><T>
<T>
<TR>
<TD>25.12.2005 Pazar</TD>
<TD></TD>
<TD>13:00</TD>
<TD>Tokat Emniyetgücü</TD>
<TD>Trabzonspor</TD></TR></T></T></TABLE>
Bu maçta çetin geçecek gibi...
ama viz gelir, tirisss gider...
ee bu maçin sonucu nedir?2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak KeSKiN_61 tarafından gönderildi2005-06 Sezonu Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi C Grubu Puan Durumu
<CENTER>
</CENTER>
biz kime yenildikki anlamadim.......... bilegimizi bükecek babayigit varmi bu grupta......Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Giresun Belediye'ye deplasmanda yenilmistik maalesef..[img]smileys/smiley5.gif[/img]İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildiİlk olarak KeSKiN_61 tarafından gönderildi2005-06 Sezonu Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi C Grubu Puan Durumu
<center>
</center>
biz kime yenildikki anlamadim.......... bilegimizi bükecek babayigit varmi bu grupta......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum